Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Nordkapp
Spektakulær funkisvilla

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

235,0 m²

Bruksareal (BRA)

346,5 m²

Største lengde

17,8 m

Største bredde

15,4 m

Oppdag Nordkapp - den spektakulære funkisvillaen som skiller seg ut og gir assosiasjoner til kunsthistorien. Med et bruksareal på 250 kvadratmeter er det god plass til hele familien.

Hovedinngangen er markert med et gjennomgående glassfelt gjennom begge etasjer, som bretter seg over taket og lager en illusjon av at glasset skyter seg inn i fasaden. Inngangspartiet er rent og lyst fra innsiden, så vel som utsiden, og den lange hallen på hele 22,3 kvadratmeter er perfekt til å belyse kunst som henges opp på veggene.

Huset har en unik og praktisk bi-inngang med tilhørende utvendig bod, alt sammen nøye komponert sammen med resten av huset. Når du kommer opp bakken, kan du kjøre inn i en stor og åpen carport som gir både lys og skygge og beskyttelse mot vær fra alle kanter.

En soveromsfløy inneholder et vaskerom, tre soverom og et romslig bad. På grunnplanet finner man både innvendige og utvendige boder for enkel tilgang og oppbevaring av ting slik at det alltid vil fremstå som ryddig i inngangsetasjen.

Fra begge inngangspartier har man direkte tilgang til trappen som fører opp til den virkelige attraksjonen i dette huset; en åpen stue/kjøkken-løsning på hele 72 kvadratmeter. Her er det rikelig med plass til stort spisebord både på kjøkkenet og i en separat spisestue, med fenomenalt overlys og direkte tilgang til en stor terrasse på hele 52 kvadratmeter.

Nordkapp er tegnet av Trine Tellefsen, Arkitekt MNAL hos MG Arkitekter.

Nordkapp vil være et landemerke på de riktige tomtene og et hjem for deg som liker lys, godt utsyn, minimalt med innsyn og et hus som virkelig skiller seg ut. Med moderne, funkis og monumental design er dette huset perfekt for deg som ønsker å bo i noe helt unikt. Velkommen til Nordkapp!

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Vi tilpasser modellen etter dine behov – dimensjoner, rom og planløsning kan endres etter dine ønsker. Ta kontakt med din nærmeste byggmester.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?