Hopp til hovedinnhold

Ane og Mortens rehabiliteringsprosjekt: En suksess

Endelig er rehabiliteringsprosjektet til Ane og Morten ferdig. Nå kan familien på fire flytte inn og nyte hverdagen i sitt renoverte hjem. Etter en omfattende oppgradering har huset blitt både tryggere og mer komfortabelt å bo i.

Bedre livskvalitet

Ane og Morten har oppdaget at de trives mye bedre nå enn de ville gjort uten rehabiliteringen. "Mye fordi vi har fått flere rom på plass," sier Ane. "Inneklimaet har også blitt mye bedre nå enn det var før vi begynte å renovere huset." Med deres egen personlige preg på hjemmet, føler familien seg mer tilpasset i sitt nye miljø.

En stue med fire vinduer ut mot havet

Lavere radonverdier

Et av de store problemene de møtte var høye radonverdier i kjelleren. Etter omfattende tiltak har radonverdiene gått betraktelig ned, noe som sikrer et sunnere hjemmemiljø for familien. "Vi har fått ordnet opp i kjelleren hvor det var høye radonverdier," forklarer Morten. "Nå har verdiene gått betraktelig ned."

Se forvandlingen her!

Oppgradering av elektriske systemer

I tillegg til forbedringene i inneklimaet og radonreduksjonen, har store deler av det elektriske anlegget blitt byttet ut. Dette gir familien en større følelse av trygghet. "Det gjør at man føler seg tryggere i boligen," sier Ane. Med et moderne og sikkert elektrisk system, kan de nyte sitt nye hjem uten bekymringer.

Et hjem å trives i

Etter å ha fullført rehabiliteringen, føler Ane og Morten seg bedre tilpasset i huset og trives veldig godt. "Vi føler oss bedre i huset og trives veldig godt!" avslutter Morten. Med et sunnere inneklima, lavere radonverdier, og et sikkert elektrisk anlegg, har familien skapt et hjem hvor de kan trives og leve trygt i mange år fremover.

Vurderer du å rehabilitere boligen din? Da er Grønn Start noe for deg

Grønn Start er en tjeneste fra Mesterhus som hjelper deg med å ta smarte valg for oppgradering av hjemmet ditt, både når du skal rehabilitere eller utvide boligen din. Våre erfarne energirådgivere gir deg verdifulle råd om gode tiltak for akkurat din bolig. Få en god start på prosjektet: Lær mer om Grønn Start og hvordan du kommer i gang!

Les også:

Ane og Mortens rehabiliteringsprosjekt

Ane og Morten, sammen med sine to barn, har tatt over huset til Ane sine foreldre. Med støtte fra Enova, har de satt i gang en omfattende oppgradering av huset, som tidligere hadde en energiklasse F, til en mer energieffektiv klasse B. Her får du en oversikt over hva de har oppnådd så langt.

Familieboligen i Søndre Egge skal rehabiliteres

Ane og Morten skal rehabilitere familieboligen

Familien på fire skal flytte til Søndre Egge der de tar over huset til foreldrene til Ane. Fra energiklasse F til B, støttet av Enova, forbedrer de luftkvalitet, reduserer radon og sikrer optimal varme. Bli med på deres reise mot et fornyet hjem.

Mesterhus skal hjelpe hele Norge med å spare penger, strøm og miljøet! Med en energirådgiver fra Mesterhus får du den nyeste ekspertisen, mulighet for økonomisk støtte fra Enova og skreddersydde løsninger for din bolig.

Spar penger, strøm og miljøet med en energirådgiver

Hos Mesterhus får du eksperthjelp til å redusere energiforbruket i hjemmet ditt. Mesterhus sine energirådgivere gir deg veiledning for å spare penger, enten du allerede har en bolig eller planlegger å bygge nytt. Lær mer om fordelene her!

Relaterte artikler

Eneboligen Form 3.0 fra Mesterhus

Se våre moderne hus med innovasjon og stil i fokus

Mesterhus, etablert i 1970, har gjennom de siste tiårene befestet sin posisjon som en av Norges største og mest pålitelige boligbyggere. Vår suksess er bygget på en solid grunnmur av godt håndverk, tett kundeoppfølging, og evnen til å tilby markedstilpassede og skreddersydde boliger, inkludert moderne hus som kombinerer estetikk med funksjonalitet.

Skreddersydd bolig på Vigrestad

Mesterhus-forhandler SI Bygg hadde gleden av å bygge en skreddersydd bolig for Anna Stavnheim. Fra det øyeblikket hun kom inn på deres kontor, var det tydelig at hun hadde klare ønsker og behov for sin nye bolig. Spesielt viktig for Anna var det å få en garasje med plass til traktoren sin.

Halvveis i rehabiliteringsprosjektet i Steinkjer

Ane og Morten, sammen med sine to barn, har tatt over huset til Ane sine foreldre. Med støtte fra Enova, har de satt i gang en omfattende oppgradering av huset, som tidligere hadde en energiklasse F, til en mer energieffektiv klasse B. Her får du en oversikt over hva de har oppnådd så langt.

Ti grunner til å velge Mesterhus som husleverandør

Ti grunner til å velge Mesterhus som husleverandør

Mesterhus-forhandlerne er mer enn bare boligselgere; de er dine rådgivere og støttespillere. Vårt mål er at alle som velger Mesterhus skal føle seg trygge – både før, under og etter byggeprosessen. Derfor sier vi alltid: Mesterhus – det blir som avtalt. Men hva mer får du ut av samarbeidet med Mesterhus? Her er svaret!