Hopp til hovedinnhold
Form 3.0 fra Mesterhus - et moderne hus med 2 etasjer

Se våre moderne hus med innovasjon og stil i fokus

Mesterhus, etablert i 1970, har gjennom de siste tiårene befestet sin posisjon som en av Norges største og mest pålitelige boligbyggere. Vår suksess er bygget på en solid grunnmur av godt håndverk, tett kundeoppfølging, og evnen til å tilby markedstilpassede og skreddersydde boliger, inkludert moderne hus som kombinerer estetikk med funksjonalitet.

Hva kjennetegner moderne hus?

Et moderne hus kjennetegnes av rene linjer, minimalistisk design og funksjonelle løsninger. Store vinduer slipper inn mye naturlig lys, og åpne planløsninger skaper en romslig atmosfære. Materialvalg som betong, stål og glass er vanlig. Energieffektivitet og smarte hjem-teknologier er ofte integrert for å møte dagens miljøkrav og øke komforten.

Moderne hus fra Mesterhus

Gjennom årene har vi utviklet et bredt spekter av moderne husmodeller som passer til ulike behov og tomtetyper. Blant disse er Alta, Fløyen, Harmoni, Strand og Form, hver med sine unike egenskaper og design.

Alta – Moderne hus for skrå tomt

Nøkkelinformasjon:

 • Soverom: 4
 • Etasjer: 2
 • Bruksareal (BRA): 209,4 m²

Alta kombinerer tradisjonelt norsk design med moderne arkitektur. Huset har beholdt sitt originale uttrykk med saltak, samtidig som det tilpasser seg moderne standarder og behov. Huset kan bygges på både skrå og flat tomt, og tilbyr praktiske løsninger som en sportsbod ved inngangspartiet og en romslig første etasje med tre soverom og en TV-stue med utgang til hagen. Andre etasje imponerer med et stort allrom med mønt himling, peis, og balkong, som gir huset en lys og luftig atmosfære.

Eneboligen Alta fra Mesterhus

Fløyen – Moderne hus med saltak

Nøkkelinformasjon:

 • Soverom: 5
 • Etasjer: 2
 • Bruksareal (BRA): 225,0 m²

Fløyen er et stilfullt, moderne hus med store glassflater og et saltak som gir huset en unik romfølelse. Huset har en åpen løsning med høy takhøyde over spisesonen og store vinduer som slipper inn mye lys. Første etasje inneholder blant annet et stort kjøkken og adskilt stue, mens andre etasje har fire soverom, et allrom, og en balkong.

Eneboligen Fløyen fra Mesterhus er et moderne hus

Form 1.0 – Fleksibel og arealeffektiv

Nøkkelinformasjon:

 • Soverom: 3/4
 • Etasjer: 2
 • Bruksareal (BRA): 168,2 m²

Form 1.0 er en innovativ boligmodell som møter dagens marked og etterspørsel etter moderne og kostnadseffektive løsninger. Med sitt fleksible og arealeffektive design, passer Form 1.0 perfekt på små og smale tomter. Boligen er på 144 kvadratmeter, noe som gjør den rimeligere både å bygge og i drift. Den er laget av miljøvennlige trematerialer, noe som gjør den til et bærekraftig valg for miljøbevisste kunder. Form 1.0 kan tilpasses ulike tomtesituasjoner og tilbyr fleksible løsninger som en balkong og en garasje som kan plasseres etter behov.

Eneboligen Form 1.0 fra Mesterhus

Form 2.0 – Fleksibelt og moderne hus

Nøkkelinformasjon:

 • Soverom: 3
 • Etasjer: 2
 • Bruksareal (BRA): 125 m²

Form 2.0 er et arkitektonisk uttrykksfullt hus med moderne linjer. Huset rommer mye på sine 125 m², inkludert tre soverom, to stuer, bad, gjestetoalett og en romslig stue/kjøkkenløsning. Boligen er godt tilrettelagt for familielivet med lagringsplass i begge etasjer og en praktisk bi-inngang til vaskerommet. Form 2.0 er spesielt egnet for smale tomter, med en bredde på kun 6,4 meter og et bebygd areal på under 100 kvadratmeter. Huset kan tilpasses ulike behov og konfigurasjoner, enten som enebolig, tomannsbolig eller rekkehus. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lys og skaper lyse og luftige rom.

Eneboligen Form 2.0 fra Mesterhus

Form 3.0 – Effektivt og moderne hus

Nøkkelinformasjon:

 • Soverom: 3
 • Etasjer: 2
 • Bruksareal (BRA): 120 m²

Form 3.0 er en videreutvikling av Form-serien, kjent for sine arealeffektive løsninger. Med 120 m² boligareal tilbyr huset tre soverom, to stuer, og muligheten for ett eller to bad. Huset er designet med tanke på førstegangsetablerte og små familier, og kombinerer effektiv plassutnyttelse med høy bokvalitet og et skarpt arkitektonisk uttrykk.

Eneboligen Form 3.0 fra Mesterhus er et moderne hus

Harmoni – Tilrettelagt for solceller

Nøkkelinformasjon:

 • Soverom: 4/5
 • Etasjer: 2
 • Bruksareal (BRA): 215,3 m²

Harmoni er en moderne og fleksibel boligmodell som kan tilpasses både flate og skrå tomter. Med fokus på miljø og bærekraft, er huset forberedt for solceller integrert i taket. Boligen har en fleksibel planløsning som kan tilpasses ulike behov over tid, og er perfekt for storfamilien som ønsker et hjem som kan vokse med dem.

Eneboligen Harmonie fra Mesterhus

Strand – Moderne hus på ett plan

Nøkkelinformasjon:

 • Soverom: 3
 • Etasjer: 1
 • Bruksareal (BRA): 141,0 m²

Strand er en praktisk og moderne enebolig på ett plan, designet med fokus på funksjonalitet og stil. Huset har en åpen planløsning med ekstra god takhøyde og store vindusflater som slipper inn mye lys. Med tre soverom, et bad, og en stor oppholdssone som kombinerer kjøkken og stue, er Strand en ideell bolig for de som ønsker et enkelt, men elegant hjem.

Eneboligen Strand fra Mesterhus er et moderne hus

Ønsker du å realisere din boligdrøm?

Mesterhus er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av husmodeller som møter ulike behov og ønsker. Vi fortsetter å levere kvalitet og kundetilfredshet gjennom vår erfaring, kompetanse og dedikasjon til håndverket.

Kontakt din nærmeste forhandler for en uforpliktende samtale og ta det første steget mot ditt nye hjem.

Relaterte artikler

Hva koster det å bygge hus?

Spørsmålene er mange når du skal bygge hus: Hvor mye kommer drømmehuset til å koste totalt? Har vi råd til de løsningene vi ønsker? Hva vil banken si? Og hvorfor står det ikke bare en ferdig pris på nettsiden?

Bygg et moderne hus som følger dagens trender

Moderne hus blir mer og mer i vinden. Stilen gjengir den tiden vi lever i, og kan for mange virke tiltrekkende. Samtidig er det kanskje denne stilen som kan se mest forskjellig ut fra hus til hus, da den ofte består av arkitektpregede uttrykk og særegenhet. Vi i Mesterhus tilbyr moderne hus i ulike størrelser og med forskjellig uttrykk, slik at du skal kunne finne ditt drømmehjem.

Ti grunner til å velge Mesterhus som husleverandør

Ti grunner til å velge Mesterhus som husleverandør

Mesterhus-forhandlerne er mer enn bare boligselgere; de er dine rådgivere og støttespillere. Vårt mål er at alle som velger Mesterhus skal føle seg trygge – både før, under og etter byggeprosessen. Derfor sier vi alltid: Mesterhus – det blir som avtalt. Men hva mer får du ut av samarbeidet med Mesterhus? Her er svaret!