Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Harmoni
Tilrettelagt for solceller

Nøkkelinformasjon

Soverom

4/5

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

160,0 m²

Bruksareal (BRA)

215,3 m²

Største lengde

13,5 m

Største bredde

14,8 m

Harmoni er en moderne bolig som enkelt tilpasses dine behov. Enten du har flat eller skrå tomt, ønsker stue/kjøkken i første eller andre etasje, så vil Harmoni tilby en god løsning for deg. Og den har fokus på miljø og bærekraft gjennom tilrettelegging for solceller integrert i tak.

Harmoni er en fleksibel boligmodell som tilpasser seg den enkelte tomtesituasjon, ulike behov og kundeønsker. Boligen er planlagt med en moderne omramning og arkitektur som er fremtidsrettet i sin fremtoning og innholdsmessige funksjonalitet.

Kjøkken og stue oppe elle nede? Du velger.
Boligen kan tilpasses storfamilien, og har en fleksibel planløsning som kan transformeres over tid og etter behov. Harmoni er planlagt for både flat og skrå tomt og med varianter hvor stue/kjøkken er oppe eller nede. Slik harmonerer boligen både med kundens ønsker og tomtesituasjonen.

Miljø og bærekraft i fokus - solceller på taket
Harmoni er en fremtidsrettet bolig hvor miljø og bærekraft var i fokus allerede på tegnebrettet. Det er tilrettelagt for solceller integrert i tak. Det bidrar til et bærekraftig forbruk av fornybar energi for huseier, samtidig som estetikken blir bevart. Solceller er planlagt som en del av arkitekturen og blir dermed med på å skape utrykket som vi ønsker å fremvise med boligen.

Harmoni er i sin enkelhet noe annerledes og unik. En bolig som kan bli et fantastisk hjem for deg og din familie.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Vi tilpasser modellen etter dine behov – dimensjoner, rom og planløsning kan endres etter dine ønsker. Ta kontakt med din nærmeste byggmester.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?