Hopp til hovedinnhold

Bygg et moderne hus som følger dagens trender

Moderne hus blir mer og mer i vinden. Stilen gjengir den tiden vi lever i, og kan for mange virke tiltrekkende. Samtidig er det kanskje denne stilen som kan se mest forskjellig ut fra hus til hus, da den ofte består av arkitektpregede uttrykk og særegenhet. Vi i Mesterhus tilbyr moderne hus i ulike størrelser og med forskjellig uttrykk, slik at du skal kunne finne ditt drømmehjem.

Hva kjennetegner et moderne hus?

Selv om de moderne husene kan se veldig ulike ut vil det alltids være noen fellestrekk. Det som kjennetegner et typisk moderne hus er stramme linjer, store vindusflater som gir mye naturlig lys og en fasade bestående av flere ulike typer materialer. Fasaden på et moderne hus er gjerne unik og spennende, og på denne måten har man muligheten til å skape et hjem få andre har maken til.

Den moderne stilen kommer ikke bare til syne på fasaden, de er ofte vel så karakteristisk innvendig. Åpen løsning mellom kjøkken og stue er stadig mer populært, da det skaper en god romfølelse. Man har muligheten til å følge med barna i stuen samtidig som man lager mat, sette seg ned for en pust i bakken og man har fortsatt kontroll over hva som skjer på koketoppen.

Typiske trekk ved et moderne hus

Det som kjennetegner et typisk moderne hus er stramme linjer, store vindusflater som gir mye naturlig lys og en fasade bestående av flere ulike typer materialer.

Signatur-serien

Et moderne hus blir gjerne omtalt som funkishus i vår dagligtale. Vi i Mesterhus har nettopp presentert vår nyeste serie Signatur. Den består av ni toppmoderne boliger, hvor alle går inn under kategorien funkishus. Les mer om funkishus her. Alle husene er unike og har sitt eget særpreg. Om en av disse er ditt drømmehus, har vi mulighet til å tilpasse det etter dine ønsker og behov.

Hva kan Mesterhus gjøre for deg i byggeperioden?

Å bygge et hus er nok ikke noe du kommer til å gjøre så mange ganger, og sannsynligheten er stor for at du aldri har gjort det tidligere. For førstegangskjøperne er det viktig for oss å bruke vår ekspertise og erfaring til å gjøre prosessen så trygg, komfortabel og sikker som mulig. Vi veileder deg gjerne gjennom alle valgene du må ta for at du skal vite at du tar de rette avgjørelsene for deg, din familie og ditt nye hjem.

Relaterte artikler

Signatur 301 på Gjøvik

Da Gjøvik-paret, Andrea og Petter, begynte å tenke på å stifte familie, meldte behov seg for mer plass, og de begynte å se seg om etter et hus. Se film under, hvor de forteller om denne prosessen!

Hva koster det å bygge hus?

Spørsmålene er mange når du skal bygge hus: Hvor mye kommer drømmehuset til å koste totalt? Har vi råd til de løsningene vi ønsker? Hva vil banken si? Og hvorfor står det ikke bare en ferdig pris på nettsiden?

Har du tenkt på utleiedel?

Det finnes mange fordeler, både økonomiske og praktiske, med å ha egen utleiedel eller hybel i huset. Det som er avgjørende for mange er kanskje at det kan være med på å finansiere drømmehuset.