Hopp til hovedinnhold
Moderne hus fra vår Signtur-serie

Moderne hus fra vår Signatur-serie

Moderne hus med funkispreg er en stor trend i boligmarkedet nå og stadig flere ønsker et hus med særpreg som skiller seg ut i mengden. Der man tidligere så et klart skille på hvilke stilarter de ulike aldersgruppene valgte, ser man nå at nær sagt alle aldersgrupper ønsker en mer moderne stil. Antallet nye funkishus øker stadig og det er tydelig at vi stiller andre krav til et nytt hus nå enn vi gjorde tidligere.

Moderne funkishus med egen signatur

Å skulle bygge nytt hus kan være en tidkrevende prosess. Man har gjerne en tanke om hvordan man ønsker at det skal bli, men det å skulle tegne et hus fra blanke ark kan være en krevende jobb. Det er lett å tenke at man bør gjøre alt fra bunn for å få et hus som virkelig har ditt preg på det, men det er derfor vi har utviklet serien Signatur. Ved å velge vår serie som utgangspunkt får du kanskje akkurat det du leter etter. Et moderne hus med din egen signatur.

Dette er Signatur 306

Dette er et Signatur 306 Oppført av Nilsen og Andersen AS, utenfor Bergen. Huset har utleiedel, og mange flotte detaljer innvending. Bla gjennom bildeserien for å se mer!

Hva får du når du bygger et Signatur-hus?

Mesterhus lanserte sin Signatur-serie i 2015, og disse husene har siden den gang blitt svært populære. Serien består av ni hus som har blitt svært populære i markedet. Signatur 302 er faktisk det mest besøkte huset på vår nettside.

Mange tenker først og fremst på det visuelle når det er snakk om funkishus, men det er så mye mer. Funkishus-stilen har eksistert i mange år og er i stadig utvikling. Som navnet på stilen tilsier, er det det funksjonelle som først og fremst kjennetegner stilen. Les mer her.

Men hva kjennetegner et moderne hus i Signatur-serien? Vi kan liste opp noen fellesnevnere:

  • Store vindusflater som gir mye naturlig lys
  • Funksjonell og praktisk planløsning
  • Ofte høy himling for god romfølelse
  • Liggende kledning eller pussede sementplater
  • Moderne og stramt utseende
  • Åpne og luftige rom
  • Inndeling av soner
Interiør Signatur 306

Utnytt arealet med åpne rom og soner

Kombinasjonen av åpne rom og inndeling av ulike soner blir stadig mer populært. Ved å ha åpne rom vil dere kunne utnytte arealet i huset på en god måte, det gir godt gjennomlys og generelt en svært god romfølelse. Likevel har familiemedlemmer ulike behov og da er det godt å ha en sone man kan trekke seg litt tilbake i.

For eksempel kan man lage en sone for de voksne, egne soner for barna og kanskje også en koselig familiesone for kvalitetstid sammen. I dag sitter man jo ofte med hver sin skjerm, samtidig som man fortsatt vil ha muligheten til å se en film eller serie sammen. Mulighetene er mange, og det er du som bestemmer hvordan ditt drømmehjem til slutt skal bli.

Her kan du lese om Eli Karin og Ove som nettopp har vært igjennom denne prosessen og tegnet om vår modell Signatur 307 til å bli deres ultimate drømmehus.

Familien som tegnet om vår modell Signatur 307

Hvorfor velge et Signatur-hus fra Mesterhus?

Mesterhus er Norges største boligbygger og er representert i alle Norges fylker. Vi bygger nå funkishus og moderne hus i hele Norge til nær sagt alle aldersgrupper, og vi ønsker å være med deg når du skal realisere boligdrømmen. Uansett om du velger et hus rett fra katalogen vår eller ønsker et hus med egne løsninger står vi klare til å hjelpe deg.

Kontakt oss gjerne for en prat rundt ditt prosjekt, eller la deg inspirere av vår flotte huskatalog.

Vårt motto er: -det blir som avtalt.
Det betyr at du kan stole på oss, og at du kan føle deg trygg på at det ikke dukker opp noen ubehagelige overraskelser. Vi takler også alle utfordringer som måtte dukke opp underveis i byggingen av din drømmebolig.
Signatur 307
Signatur 302
Signatur 303
Signatur 306
Signatur 304
Signatur 308
Signatur 301
Signatur 306

Relaterte artikler

Hva koster det å bygge hus?

Spørsmålene er mange når du skal bygge hus: Hvor mye kommer drømmehuset til å koste totalt? Har vi råd til de løsningene vi ønsker? Hva vil banken si? Og hvorfor står det ikke bare en ferdig pris på nettsiden?

Har du tenkt på utleiedel?

Det finnes mange fordeler, både økonomiske og praktiske, med å ha egen utleiedel eller hybel i huset. Det som er avgjørende for mange er kanskje at det kan være med på å finansiere drømmehuset.

4 tips før du skal bygge hus

4 tips før du skal bygge hus

Eli Karin og Ove har nettopp blitt eiere av FunkyFunkis, og har husbyggingsprosessen friskt i minnet. I den anledning har de fire konkrete tips til deg som ønsker å bygge hus, og hva som var viktigst for dem i prosessen. Se filmen under, eller les videre nedover.