Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Moderne stilfull enebolig med carport på Tromøya, Tybakktoppen - Mulighet for Husbanklån.

Pinnsvinveien, 4818 Færvik
Pris fra
5 870 000 kr

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Leilighet

Gårdsnr.

213

Bruksnr.

243
Agnar Jordåen
Daglig leder salgskontor nybygg
Prosjektet bygges av

Beskrivelse

Boligen:
Signatur 303 er en lekker enebolig over to plan med spennende fasade, moderne design og gode planløsninger.

Et spennende materialvalg med en miks av tre og glass gir dette huset et flott og moderne særpreg. Huset med 166 kvadratmeter i bruksareal går over to plan, og har egen carport, fire soverom, to balkonger, åpen stue- og kjøkkenløsning, to bad og separat vaskerom. Den romslige eneboligen er tilpasset en flat tomt.

Selve inngangen finner du i første etasje med et praktisk overbygg, som har åpen carport under og stor, lekker terrasse over. Her kommer du først inn i husets hvile- og avslapningssone med to soverom og en tv-stue, som også kan fungere som gjesterom eller ekstra soverom ved behov. Etasjen har også et bad og separat vaskerom, samt to boder. Den ene med inngang fra utsiden.

Trappen fra hallen leder deg opp til det store fellesrommet, som er både lyst og luftig med åpen løsning mellom kjøkken og stue, og med en skrå himling over. De store vindusflatene gir god kontakt med omgivelsene og naturen rundt, mens de to balkongene inviterer til hyppig bruk i sommerhalvåret. På dette planet har du også en egen sone bestående av et stort soverom med eget walk-in-closet og kort vei til badet. Her har du alt du trenger på denne etasjen.

Området Tybakktoppen
På Tybakktoppen bygges det stilfulle og innholdsrike eneboliger som leveres innflyttingsklare, etter avtale. Vi bygger med moderne prinsipper, men holder oss til en ensartet stil for å binde sammen ulike bygningsformer i feltet.

Ut i fra tomtenes størrelse og utforming kommer vi med alternative forslag til boliger. Dersom du skulle ha andre preferanser eller ønske andre løsninger, vil vi forsøke å etterkomme ditt ønske. Det eneste som ligger fast er at man må finne en bolig fra Mesterhus som passer med plan og bestemmelser.

På tybakktoppen.no kan du enkelt surfe rundt på de forskjellige tomtene og se nærmere på våre forslag til hustyper.

Boligstandard.
De prosjekterte boligene leveres med innflytningsklar standard. Dette inkluderer blant annet:

 • Overflatebehandlet (grunnet) kledning.
 • Alle innvendige overflater er ferdig behandlet.
 • Kjøkkeninnredning fra HTH til en verdi av kr. 110.000,- inkl. mva.
 • Komplette ferdig våtrom
 • Bolig leveres med støpt isolert radonsikret betongsåle med 5kvm utvendig støpt platting ved inngang. 
 • Flis på gulv i gang.
 • Eikeparkett i ordinære rom.
 • Baderom/ hovedbad leveres flislagt på gulv og vegg. 
 • Øvrige våtrom komplett med flis på gulv og våtromsplater.
 • Varmekabler i entre, vaskerom, alle bad (våtrom).
 • Balansert ventilasjon med vamegjenvinning.
 • Komplett rørleggerleveranse ihht egen beskrivelse.
 • Komplett elektrikerleveranse ihht egen beskrivelse.Kontakt boligkonsulent for ytterligere detaljer om boligstandard.
Tomtene.
Selveid tomt. Priser oppgitt inkluderer tomt.
Hver enebolig har egen innkjørsel med biloppstillingsplass for to biler.

Tomtene leveres grovplanert og forarbeidet for etablering av bolig. Det leveres gruset 2 meter rundt boligen. Parkeringsplass leveres gruset.
Det er ikke medregnet plen, asfalt, kantstein eller murer på privat tomt, men dette kan bestilles som tillegg hvis ønskelig eller utføres som egeninnsats.
Området og adkomst.
Tromøya har mange kvaliteter. Foruten å være den største øya på Sørlandet, er Tromøya kjent for å være en naturperle av de sjeldne.
Vakker natur og mange turstier er blant de store skattene du finner på Tromøya.
Innbyggerne her skryter av et godt oppvekstmiljø og et meget aktivt, og variert idretts- og kulturliv. Mange ildsjeler legger ned en formidabel innsats for å skape gode og attraktive opplevelser for øyas beboere.

Boligfeltet ligger like ved kollektivaksen og det er gode bussforbindelser til og fra Arendal. Den nye veien fra Krøgenes til nye E18 gjør hverdagen enklere for folk som skal reise til jobb i nabo-kommunene eller lenger. Avstanden fra boligfeltet til Arendal sentrum er ca 7 km, det vil si 10-12 minutter med bil.

Mulighet for husbankfinansiering
Boligen er beregnet tilrettelagt for Husbankfinansiering, som innebærer lav lånerente og mulighet for avdragsfrihet inntil 8 år. Du har også mulighet til å binde renten i 3, 5, 10 eller 20 år.
Boligene skal tilfredsstille krav til Husbankens miljø -og/eller tilgjengelighetskrav. Dette kan man lese mer om her: https://husbanken.no/person/lan-fra-husbanken/miljokvaliteter/
Prosjektet vil søke husbankfinansiering før byggestart. Normalt vil da 85% av kjøpesum være husbankfinansiert til gunstig rente, pt. 3,84% fra november 2023.

Omkostninger:
Omkostninger: Dokumentavgift 2,5% på tomteverdien, samt gebyrer til tinglysing/skjøte/pantobligasjon..

Annet:
Kjøper må påregne utlegg for:
Tilkoblingsavgift for vann og avløp, oppmålingsgebyr og byggesakgebyr. Gebyr for uavhengig kontrollør. 


Forbehold:
Bilder vist i annonsen er illustrasjoner.
Det er den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som definerer nøyaktig innhold av selgers leveranse.
Det tas forbehold om skrivefeil.

Om Byggpartnere AS og salgskontoret Mesterhus Byggpartnere:
Byggpartnere AS er din lokale og pålitelige byggmesterbedrift, som driver med det meste innenfor vårt fag. Firma holder til i Longum Park, Arendal og vi har over 60 ansatte.
Å bygge et nytt hjem, skal være en god opplevelse for deg og familien din. Vårt eget salgskontor, Mesterhus Byggpartnere vil hjelpe deg å realisere ditt boligprosjekt. Vi tilpasser hver bolig til ditt behov og vi setter funksjon i hovedfokus både innendørs og utendørs.
Vi kan bygge og skreddersy mange ulike boliger og det kan på tomten også leveres flere alternative boligmodeller fra Byggpartnere og Mesterhuskatalogen vår.
 

10 fordeler med å bygge nytt
Vurderer du å bygge hus, men trenger noen argumenter for å overbevise samboeren om at det er en god idé? Vi har samlet de beste grunnene til hvorfor det lønner seg å bygge hus!

1. Tilpasset dine behov
2. Ingen oppussing på mange år
3. Bygg for framtiden
4. Lavere oppvarmingsutgifter
5. Oppnå et godt inneklima med balansert ventilasjon
6. Du får et hus som er helt unikt
7. Ingen stressende og fordyrende budrunder
8. Mulighet for utleiedel
9. Ingen har bodd der før deg
10. Mange valgmuligheter


Pris gjelder pr måned november 2023. Boligprisen er underlagt SSB indeks frem til måned for byggestart. Tomten er inkludert i prosjektprisen med de betingelser som følger av tomtemeglers tomteprospekt.