Hopp til hovedinnhold

Byggpartnere AS - ARENDAL

Om oss

Om Byggpartnere
Byggpartnere AS utfører oppdrag i Arendal, Grimstad, Froland, Tvedestrand, Lillesand, Risør, Gjerstad, Åmli, Nissedal, Fyresdal, Kviteseid, Birkeland, Evje og Hornes samt Vegårshei. Vi tar også oppdrag utenfor dette området.

Vår målsetting er å være en solid, seriøs, pålitelig og lokal byggmesterbedrift, som kan hjelpe våre kunder med alt innenfor vårt fag. Vi tar stolthet i å levere håndverk av høy kvalitet og ønsker å gi våre kunder trygghet i at de får som avtalt når de bruker Byggpartnere AS.

Vi har også eget salgskontor Mesterhus Byggpartnere som tilbyr salg av nye hus og hytter.

En lokal og allsidig byggmesterbedrift
Byggpartnere AS er en lokal og allsidig byggmesterbedrift, som driver med det meste innenfor tømrerarbeid. Vi startet opp i Arendal i 1983, under navnet "Byggmester Norman Anderson", og har siden den gang jobbet med en rekke ulike prosjekter for et bredt spekter av kunder. Vi skreddersyr boliger etter kundens behov, og strekker oss langt for at boligen skal leve opp til forventningene.

I 2001 skiftet vi navn til det vi er kjent som i dag, nemlig Byggpartnere AS. Virksomheten eies i dag av Nils Kristian Goderstad og John Peder Johnsen. Med årene har vi vokst og vi har derfor måtte flytte på oss. Vi er nå å finne i nye lokaler i Longum Park og Teknologiveien 5.

Hos oss jobber i hovedsak lokale tømrere, byggmestere og lærlinger. Flere av våre ansatte har vært med oss opp i mot tyve år, og noen enda lengre. Vi er stolte av den kontinuiteten og erfaringen dette gir oss, og jobber kontinuerlig med rekruttering via lærlingordningen til fylket.

Du kan stole på oss
Det er viktig for oss å fremstå som en pålitelig og forutsigbar aktør, slik at du som kunde vet hva du kan forvente. Dette underbygger vi med flere anerkjente godkjenninger.

Byggpartnere AS er medlem i Byggmesterforbundet og har sentral godkjenning med ansvarsrett. Vi er også registrert i bygg- og anleggsnæringens leverandørregister, StartBank, og er medlem i Mesterhus.

Som godkjent Miljøfyrtårn-bedrift har vi tatt viktige steg på veien mot en grønn og bærekraftig fremtid. Vi jobber med oppnå grønnere innkjøp, lavere energiforbruk, smartere transport, mindre avfall, og bedre arbeidsmiljø.

Vi er stolt medlem av Fair Play Agder som jobber mot arbeidslivskriminalitet. Vi har en streng holdning mot sosial dumping og svart arbeid og forventer det samme av alle våre underentreprenører - som vi holder til samme standarden.

Fagkunnskap gir trygghet
Siden 2013 har vi vært medlem i Mesterhus, som i mange år har vært ledende leverandør av skreddersydde eneboliger og flermannsboliger i Norge. Byggpartnere AS utfører jobber for privatpersoner, næring, landbruk, borettslag, sameier, boligbyggelag og forsikringsbransjen.

Med årene har vi vært heldige som har fått jobbe med mange og varierte prosjekter. Byggpartnere AS har på et normalt år flere hundre forskjellige kunder, og vi jobber for at hver enkelt kunde skal ha en positiv opplevelse i møte med våre prosjektledere og håndverkere. Det er viktig for oss at effektivitet og kvalitet følger hverandre.

For å leve opp til egen målsetting, har vi adoptert slagordet til Mesterhus, «Det blir som avtalt».

Vi løser alle typer bygningsskader
Byggpartnere AS har i 30 år hatt et godt samarbeid med IF skadeforsikring, og har i dag det som kalles en spesialsamarbeidsavtale. Gjennom årene har vi opparbeidet oss mye erfaring, og rutiner for å løse alle typer bygningsskader, i samarbeid med våre underentreprenører.

Har du små eller store byggeplaner eller tanker om andre prosjekter, og ønsker en uforpliktende samtale? Kom innom oss eller ta kontakt på mail eller telefon.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?