Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Enebolig fra Mesterhus - tidløse Kvalheim

Josefines vei 6, 4821 Rykene
Pris fra
4 150 000 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

418

Bruksnr.

406
Christopher Heimtun
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Beskrivelse

Beskrivelse
Mesterhus Kvalheim er det perfekte huset for deg som ønsker et koselig og tidløst hjem sentralt på Rykene. Tomt kan også kjøpes uten byggeklausul gjennom DNB eiendom v/ Tom Arthur Pedersen.

Mulighet for lav månedssats ved Husbankfinansiering.

Med 121 kvadratmeter BRA fordelt over to etasjer, tilbyr dette huset tre soverom, inkludert et stort hovedsoverom i første etasje og to store soverom i andre etasje. Med direkte adkomst til uteplassen fra stuen kan du nyte det gode utelivet.Inngangspartiet har et praktisk takoverbygg, og du vil finne en romslig bod på en side og et bad på den andre siden av gangen. Stuen har både en spiseplass og en hyggesone, og du har en kort vei til kjøkkenet.
Loftsetasjen har to store soverom og en romslig bod som gir deg god lagringsplass. Huset har også flere boder som gir deg ekstra oppbevaringsmuligheter. Hvis du ønsker, kan du innrede den ene boden til et stort og flott bad.
Dette gjør dette koselige og tidløse huset til en praktisk og fleksibel bolig for deg og familien din.

Boligstandard:
Boligen Kvalheim leveres nøkkelferdig med:

  • Kjøkken og baderomsinnredning til en verdi av 110 000,- inkl. mva.
  • Hovedbad leveres med flislagt gulv og våtromsplater vegger. Sekundært våtrom leveres med belegg på gulv og våtromsplater på vegg.
  • Standard baderomsinnredning er inkludert.
  • Komplett rørleggerpakke og elektrikerpakke. Belysningsløsning iht. egen beskrivelse.
  • Ferdige innvendige flater.
  • Pipe m/vedovn.
  • Yttervegg: fabrikkgrunnet, dobbeltfalset kledning, liggende eller stående.


Området
Tomt selges av DNB Eiendom v/ Tom Arthur Pedersen og har en sentral beliggenhet på Rykene. Lysløype, ballbinge og kunstgressbane i nærheten. Gjennestadkjenna er en godt benyttet turløype for barnefamilier som er i nærheten. Fin gangvei til Rykene barneskole (1-7 trinn), på veien ligger også Rykene barnehage. Nærbutikken Joker Rykene ligger i kort avstand fra tomten, her finner du også Post i butikk. Området er populært bl.a. på grunn av sin sentrale beliggenhet med kort kjørevei til både Arendal, Grimstad og Froland.

Adkomst
Fra Arendal følger man E-18 retning Grimstad. Ta avkjørsel mot Rykene ved Rannekleiv. Følg Rykeneveien RV407 videre og ta til høyre inn skiltet Rykene. I rundkjøringen ved Joker følger man veien til venstre (2 avkjørsel), ta så første avkjørsel i neste rundkjøring for deretter å ta første vei til venstre. Følg veien til høyre (Gamle prestevei) og boligfeltet ligger på venstre hånd etter ca. 120 meter.
Fra Grimstad følger man E-18 i retning Arendal. Ta av mot Lia og følg RV 407/ Rykeneveien mot Rykene. Det er skiltet mot Rykene sentrum, ta her til venstre inn på RV 408. I rundkjøringen ved Joker følger man veien til venstre (2 avkjørsel), ta så første avkjørsel i neste rundkjøring for deretter å ta første vei til venstre. Følg veien til høyre (Gamle prestevei) og boligfeltet ligger på venstre hånd etter ca. 120 meter.

Øvrig informasjon/Annet:
I tillegg til tomteprisen kommer offentlige omkostninger*: Dokumentavgift: 2,5 % av kjøpesummen.
Tinglysningsgebyr for skjøte: Kr 585,-
Tinglysningsgebyr for matrikkelbrev: Kr 585
Det tas forbehold om endringer i offentlige gebyrsatser. Tilkoblingsgebyr for vann og avløp blir fakturert fra kommunen direkte til kjøper.

Gebyrer (byggesak, påkobling, AE) er ikke medregnet.
Lovpålagt uavhengig kontroll ca kr 8.000,-

Forbehold:

Bilder vist i annonsen er illustrasjoner.
Det er den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som definerer nøyaktig innhold av selgers leveranse.
Det tas forbehold om skrivefeil.

Om Byggpartnere AS:
Byggpartnere AS er din lokale og pålitelige byggmesterbedrift, som driver med det meste innenfor vårt fag. Firma holder til i Longum Park, Arendal og vi har over 60 ansatte.
Å bygge et nytt hjem, skal være en god opplevelse for deg og familien din. Vårt eget salgskontor, Mesterhus Byggpartnere vil hjelpe deg å realisere ditt boligprosjekt. Vi tilpasser hver bolig til ditt behov og vi setter funksjon i hovedfokus både innendørs og utendørs.
Vi kan bygge og skreddersy mange ulike boliger og det kan på tomten også leveres flere alternative boligmodeller fra Byggpartnere og Mesterhuskatalogen vår.
 
10 fordeler med å bygge nytt
Vurderer du å bygge hus, men trenger noen argumenter for å overbevise samboeren om at det er en god idé? Vi har samlet de beste grunnene til hvorfor det lønner seg å bygge hus!

1. Tilpasset dine behov
2. Ingen oppussing på mange år
3. Bygg for framtiden
4. Lavere oppvarmingsutgifter
5. Oppnå et godt inneklima med balansert ventilasjon
6. Du får et hus som er helt unikt
7. Ingen stressende og fordyrende budrunder
8. Mulighet for utleiedel
9. Ingen har bodd der før deg
10. Mange valgmuligheter

Pris gjelder pr måned november 2023. Boligprisen er underlagt SSB indeks frem til måned for byggestart. Tomten er inkludert i prosjektprisen med de betingelser som følger av tomtemeglers tomteprospekt.

Andre prosjekter fra Byggpartnere AS