Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Tybakktoppen, Tromøya- prosjekterte eneboliger | 2 eller 3 etg m/takterrasse| Integrert carport

Færvik 4818, 4818 Færvik
Pris fra
4 790 000 kr

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Primærrom

110 - 130 m2

Gårdsnr.

213

Bruksnr.

165
Agnar Jordåen
Boligkonsulent / daglig leder

Beskrivelse

Eneboligene som er prosjektert kommer med enten to eller tre etasjer. Begge variantene er innholdsrike og stilfulle eneboliger som leveres klare til innflytting etter avtale.
På Tybakktoppen bygger vi med moderne prinsipper, men holder oss til en ensartet stil for å binde sammen ulike bygningsformer i feltet. Det gis mulighet for noe individuelle tilpasninger.

Innhold:
Felles for begge boligmodellene: Hver enebolig har egen innkjørsel med carport under terrasse. Her finner man også en bod. I 1. etasjen er det vindfang/entre, bod, gang, vaskerom, bad og tre soverom. Det er varmekabler i gulv i entrè og på alle våtrom. I entre/ vindfanget har vi beregnet god plass til garderobe, det samme på soverom.

I andre etasje har vi åpen stue/kjøkken løsning som gir andre etasje et veldig luftig preg. Store vindusflater, hjørnevinduer og dobbel balkongdør ut mot terrasse vil gi mye lys og gi en flott stemning. Her er det også et soverom til og en bod i tilknytning til kjøkkenet.

Bolig med tre etasjer : Med adgang til øverste plan fra den utvendige trappen, kommer man opp til nok en flott terrasse og en herlig utestue/vinterhage. Dette rommet kan man for eksempel bruke ved kjøligere kvelder hvor man fortsatt ønsker å sitte i høyden og nyte sol og utsikt. På vinterstid kan dette være en grei plass til lagring av møbler/grill.
Øverste plan leveres uinnredet.

 • Ferdige innvendige flater. Parkett/laminat på gulv i alle ordinære rom. Behandlede vegger og tak.
 • Kjøkken- og baderomsinnredning til en verdi ca kr. 100.000,- inkl. mva fra HTH
 • Pipe m/ vedovn
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
 • Ferdige våtrom ihht nærmere beskrivelser.
 • Komplett rørleggerpakke
 • Komplett elektrikerpakke med belysningsløsninger ihht egen beskrivelse.
 • Vask av bolig før innflytting
 • Avfall og container er medregnet
 • Byggestrøm og forbruk er medregnet. 
 • Gruset biloppstillingsplass/adkomst.
 • Fabrikkgrunnet kledning
 • Glassrekkverk på balkong etter spesifisert mengde.


Tomten leveres planert. Utomhusleveranser ss hageopparbeidelse, tomtearrondering, asfalt og forstøtningsmurer / terrengmurer kan bestilles som tillegg hvis ønskelig eller utføres som egeninnsats.
Egen beskrivelse kan tilsendes.

Beliggenhet

Området ligger luftig og fritt, med utsikt både mot vest, sør og øst. Avstanden til Arendal sentrum er kun 7 km eller ca 10-12 minutter med bil, med direkte adkomst til nye E18 via den nye tilførselsveien fra Krøgenes. 
Enten man jobber i Arendal, på Stoa, i Grimstad eller Tvedestrand, så ligger alt til rette fort kort reisetid.
Fra Tybakktoppen er det kort vei til en rekke tilbud. Du finner både nærbutikk, café, legesenter, frisør, apotek, barnehage og skole kun noen minutters gange hjemmefra.

GANGAVSTAND TIL ULIKE TILBUD
• Skole og idrettsanlegg, Roligeden: ca 1, 5 km
• Barnehage, Tybakken: ca 250 m
• Attraktive rekreasjonsområder som Hove, Sandum, Raet, Gjerstadvannet og Vardåsen: 0,5 - 2 km
• Busstopp langs kollektivaksen på Tromøya: ca 700 m
• Tromøytunet nærsenter: ca 700 m

Adkomst

Fra Arendal må man følge Kystveien (Fv 410) til Krøgenes og følge FV 409 over Tromøybrua. Man kan enten kjøre til venstre i rundkjøringen og kort følge Østre Tromøyvei og ta første vei til høyre etter rundkjøringen. Derfra kan man følge Elgveien innover ca 700 meter. Her ligger boligfeltet. Alternativt kan man fortsette SKilsøveien fra rundkjøringen opp mot Tromøytunet (kjøpesenter) og følge Elgveien derfra. Se kart for nærmere tomteangivelse.

Oppgjør

Tomten selges og avhendes i tråd med bestemmelser etter Avhendingslova. Tomtekontrakten vil innebære byggeklausul til utførende Byggpartnere AS. Det skrives egen boligkontrakt med Byggpartnere AS på bolig og tilhørende leveranse. Overtakelse og innflytting etter nærmere avtale.

Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende standard for bolig. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

Omkostninger

- Dokumentavgift 2,5% på råtomtprisen, + tinglysningsgebyr for skjøte (kr. 585,-) + tingl.gebyr pantedokument + kr. 199,50 (panteattest kjøper)
- Tilkoblingsavgift for kommunal vann og avløp kr 12.500,-
- Byggesaksgebyr for enebolig påløper for kjøper.
- Uavhengig kontroll ca kr 6.000,-

Summene er medtatt i omkostninger i prospekt.

Andre opplysninger
Priser pr juli 2022.
Forbehold om skrivefeil i annonse.
Prospektet inneholder illustrasjoner som medfører at materialer, vegetasjon, terreng og utsikt kan avvike fra faktiske forhold og leveransebeskrivelse for prosjektet.
Kontakt selger for egen omvisning og alternativer for leveranse og leveransedetaljer.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen, dog er endelig tomtestørrelse ikke endelig fastsatt. Utsiktsbilder er ment å beskrive området og er retningsgivende for feltet generelt. Forbehold om skrivefeil i annonse.
Ta kontakt med selger for komplett salgsoppgave. Forbehold om prisendringer/indeksregulering frem til byggestart.