Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Prosjekterte boliger på Trolldalstoppen, Fevik

Teisendal 66, 4870 Fevik
Pris fra
4 662 000 kr

Soverom

3 - 4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Primærrom

99 - 150 m2

Gårdsnr.

53

Bruksnr.

321
Christopher Heimtun
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Beskrivelse

Fevik er fantastisk sørlandssted for ferierende og fastboende. Fevik har mye å tilby med butikker og tjenester tilgjengelig for beboerne. I området finnes det et stort utvalg av turmuligheter, badeplasser, strender, båthavner, skog og jorder som ligger mellom spredte boligområder. I tillegg tilbyr det tradisjonsrike Strand Hotel og de mange butikkene en god kombinasjon av småbyidyll og urbanitet.
Med nærheten til Arendal og Grimstad vil dette området tilfredsstille kravene til alle som setter pris på et sjarmerende lite sted og ønsker å ha tilgang til moderne fasiliteter, som skole, lege, tannlege, variert matservering og treningssenter. Fevik skole er grunnskole 1-10 trinn og stod ferdig nyrenovert i 2014. Her er det trygg skolevei ca. 10 min gange fra boligene.

Tomtene

Tomtene ligger innerst i en rolig blindvei på det nye feltet Trolldalstoppen.
Trolldalstoppen er forlengelse av Trolldalslia og Trolldalen med gangvei i flere retninger mot Fevik, turområder, strender og skole.
De 3 tomtene ligger innerst i feltet med gangvei og ubebygd areal som nærmeste nabo. Tomtene har 40% utnyttelsesgrad og romslig reguleringsbestemmelser, som gjør at husmulighetene er mange.

Andre prosjekter fra Byggpartnere AS