Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Klomreheia - nydelige endetomter, sørvendt med mulighet for skreddersydd bolig

Gullsmedfladen 37, 4885 Grimstad
Pris fra
5 450 000 kr

Soverom

3 - 5

Eieform

Eier (Selveier)

Primærrom

99 - 215 m2

Gårdsnr.

7

Bruksnr.

608
Christopher Heimtun
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Beliggenhet

3 flotte tomter som grenser til grøntområde innerst i Gullsmedfladen på Klomreheia. Landlig, men sentralt tilknyttet med Grimstad sentrum noen minutters kjøretur unna. En idyllisk boligperle omfavnet av naturens skjønnhet.
Med korte avstander til sentrale knutepunkt på Sørlandet, blir hverdagen både praktisk og enkel. Kristiansand ligger kun en halvtimes kjøretur unna, slik at du kan nyte både byliv og landlig ro.
Nabolaget er en drøm for familier! Med barneskole på Landvik, fotballbane og badestrand på Roresanden innen en kort sykkeltur, er det lekende lett å tilbringe kvalitetstid utendørs. Utforsk lysløypen på Dømmesmoen eller de vakre turstiene i Fjæreheia, som byr på eventyr året rundt.
Sykkelentusiaster vil glede seg over de velutbygde gang- og sykkelstiene som leder direkte til Grimstad sentrum på bare fem minutter. Og for de som foretrekker kollektiv transport, er det kun noen minutters gange til nærmeste bussholdeplass, med hyppige avganger fra morgen til kveld.
Med flere lekeplasser i nærområdet er det duket for lek og moro for de yngste familiemedlemmene.
Byggpartnere skreddersyr bolig etter kundes ønske. Vi presenterer her 3 eksempler på boliger som står seg fint i feltet.

Andre prosjekter fra Byggpartnere AS