Hopp til hovedinnhold

Skreddersydd bolig på Vigrestad

Mesterhus-forhandler SI Bygg hadde gleden av å bygge en skreddersydd bolig for Anna Stavnheim. Fra det øyeblikket hun kom inn på deres kontor, var det tydelig at hun hadde klare ønsker og behov for sin nye bolig. Spesielt viktig for Anna var det å få en garasje med plass til traktoren sin.
Jeg ønsket en bolig som passet perfekt til mitt behov, og spesielt viktig var det med en romslig garasje med plass til traktoren, sier Anna Stavnheim med et smil.

Tilpasninger og justeringer

Boligen til Anna er basert på husmodellen Strand fra Mesterhus-katalogen. En bolig som appelerte til henne og tilfredsstilte mange av ønskene for en god bolig, men med noen tilpasninger og justeringer ble boligen perfekt for Annas unike behov. Gjennom hele prosessen, fra tegnebrettet via søknader til selve byggingen, var dialogen tett mellom SI Bygg og kunden for å sikre at alle ønskene til kunden ble oppfylt.

Illustrasjon av et hus på ett plan med skråtak

Strand er en moderne og praktisk enebolig som tilbyr alt du trenger på ett plan.

Etter tett dialog med kunden tilpasset SI Bygg husmodellen Strand etter Annas ønsker. De økte størrelsen, justerte planløsningen for vaskerom og bad, og speilvendte boligen. Anna ønsket et stort vaskerom med bi-inngang, samt et ekstra WC. Boligen har kun et plan, men et praktisk loft som gir ekstra lagringsplass. SI Bygg gjorde nødvendige endringer for å møte disse spesifikasjonene, noe som resulterte i en bolig skreddersydd etter kundens behov.

Vi ønsket å sikre at boligen ble akkurat slik Anna ønsket seg, forteller Asle Ingebrethsen, daglig leder i SI Bygg.
Skumringsbilde av en tilpasset Strand på Vigrestad

Solceller og estetikk

Anna var svært opptatt av å integrere solceller i sitt hjem. SI Bygg vurderte ulike løsninger, hun valgte tilslutt å installere solcellene på driftsbygningen ved siden av boligen istedenfor på taket. Hun var nøye med husets estetikk og ønsket ikke å forstyrre takets utseende med solceller. Ved å plassere dem på driftsbygningen fikk hun også mer plass til flere paneler, noe som økte energiproduksjonen.

"Resultatet ble akkurat slik jeg håpet," sier en fornøyd Anna Stavnheim.
Et hus med skråtak og høye vinduer

Ønsker du å realisere din boligdrøm?

Mesterhus har i over 50 år realisert tusenvis av drømmehus til fornøyde kunder over hele landet. Våre dyktige forhandlere ivaretar dine ønsker, behov, ideer og budsjett, slik at boligprosessen blir smidig, og drømmehuset blir som avtalt. Kontakt din nærmeste forhandler for en uforpliktende samtale.

Relaterte artikler

Ti grunner til å velge Mesterhus som husleverandør

Ti grunner til å velge Mesterhus som husleverandør

Mesterhus-forhandlerne er mer enn bare boligselgere; de er dine rådgivere og støttespillere. Vårt mål er at alle som velger Mesterhus skal føle seg trygge – både før, under og etter byggeprosessen. Derfor sier vi alltid: Mesterhus – det blir som avtalt. Men hva mer får du ut av samarbeidet med Mesterhus? Her er svaret!

Flyttet rett inn i omtegnet Målfridshus

Flyttet rett inn

Å bygge hus selv, var uaktuelt for Lene og Tom. Løsningen ble et ferdighus. Noe de ikke angrer på.