Hopp til hovedinnhold
Flyttet rett inn i omtegnet Målfridshus

Flyttet rett inn

Å bygge hus selv, var uaktuelt for Lene og Tom. Løsningen ble et ferdighus. Noe de ikke angrer på.

Paret fra Telemark fant Mesterhuset sitt uten å løfte en finger. Et lyst og luftig omtegnet Målfridhus kom som bestilt. En dag Lene satt og kikket i avisen, stod nemlig drømmehuset avbildet i en annonse.

- Lene liker funkisstil, og der var hele pakken med hekker, plen og dobbel garasje, forteller Tom.

Målfridshus

Mesterhus hadde allerede ført opp huset på et byggefelt ved sjøen, en mils vei fra der Lene og Tom bodde tidligere.

Fotograf: Kristian T. Bollæren

Familien

Å bygge hus selv var ikke så aktuelt for familien på dette tidspunktet.

Dagene var travle nok med både jobb, et barn på 2 1/2 år og ytterligere familieforøkelse rett rundt hjørnet.

- Det passet oss veldig bra å komme til et ferdig hus. Etter visningen en nydelig sommerdag, var vi solgt. Vi kjente ikke til området fra før, med det lå i et barnevennlig og greit strøk. Huset hadde store luftige rom og store vinduer mot syd, både i første og andre etasje, med flott utsikt mot havet. Akkurat da vi var der gikk fergen ut fjorden, smiler Tom.

At det ble huskjøp, har verken han eller Lene angret et sekund på i ettertid. Familien på fire har bodd seg godt inn og har lite å klage på. Det har heller ikke vært noen overraskelser underveis.

Han tror ikke selvbyggere som legger inn egeninnsats, ville kommet noe billigere ut av et slikt byggeprosjekt enn det han og Lene gjorde.

– Vi er veldig fornøyd med servicen, og Mesterhus har vært ryddige og kommet og fikset feil om det har vært noe, sier Tom.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?

Relaterte artikler

Hva koster det å bygge hus?

Spørsmålene er mange når du skal bygge hus: Hvor mye kommer drømmehuset til å koste totalt? Har vi råd til de løsningene vi ønsker? Hva vil banken si? Og hvorfor står det ikke bare en ferdig pris på nettsiden?

Har du tenkt på utleiedel?

Det finnes mange fordeler, både økonomiske og praktiske, med å ha egen utleiedel eller hybel i huset. Det som er avgjørende for mange er kanskje at det kan være med på å finansiere drømmehuset.

4 tips før du skal bygge hus

4 tips før du skal bygge hus

Eli Karin og Ove har nettopp blitt eiere av FunkyFunkis, og har husbyggingsprosessen friskt i minnet. I den anledning har de fire konkrete tips til deg som ønsker å bygge hus, og hva som var viktigst for dem i prosessen. Se filmen under, eller les videre nedover.