Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Unik mulighet! Tomannsbolig på et plan med livsløpsstandard og husbankfinansiering

Uramovege, tomt 39, 7805 Namsos
Pris fra
3 050 000 kr

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

Soverom

2

Rom

3

Etasje

1

Antall etasjer

1

Energimerking

B

Bruksareal

60 m²
Øistein Aagård
Selger
Prosjektet bygges av

Mester-Bygg AS Namsos

Mester-Bygg AS er et selvstendig byggmesterfirma i Namdalen med 30 ansatte. Vi er trolig Namdalens største byggmester for tradisjonell oppsetting av trehus og har fagpersoner i alle ledd. I over 20 år har vi drevet med boligbygging og har opparbeidet solid fagerfaring.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Unik mulighet! Tomannsbolig på et plan med livsløpsstandard og husbankfinansiering

Ønsker du å bo i et praktisk, komfortabelt hjem med livsløpstandard? Da har vi den perfekte boligen for deg. Velkommen til Ura i Namsos hvor vi presenterer en nydelig tomannsbolig som er godkjent for husbankfinansiering med svært gunstige rentebetingelser. Denne boligen tilbyr deg et harmonisk og praktisk livsstil i en idyllisk beliggenhet.

Livsløpstandard: Denne tomannsboligen er utformet med tanke på livsløpsstandarden, noe som betyr at det er tilrettelagt for enkel og komfortabel tilgang gjennom hele livet. Enten du er ung eller eldre, vil du nyte en bekymringsfri livsstil.

Husbankfinansiering: Med godkjent husbankfinansiering, kan du dra nytte av de mest fordelaktige rentebetingelsene. Dette gjør det enklere enn noensinne å realisere drømmen om å eie ditt eget hjem. Husbanken tilbyr en rente på 3,842% fra 1 November 2023.
Ideell beliggenhet: Ura er et etablert boligområdet som gir deg en enkel tilgang til fasiliteter og rekreasjonsmuligheter. Du vil bo i nærheten av Namsos flyplass og kan nyte den fantastiske badeplassen på Øra, som ligger et steinkast unna. Kort avstand til skoler og idrettsanlegg gjør dette til et flott sted for familier.

Nærhet til sentrum: Kun syv minutter kjøretur fra Namsos sentrum betyr at du enkelt kan dra nytte av byens fasiliteter, shopping og restauranter.

Sol og lysforhold: Tomtene er sørvendte, og har optimale sol-og lysforhold. Dette gir deg en hyggelig atmosfære og energieffektivitet.

Friluftsparadis: Dette området er omgitt av vakre naturskjønnheter. Med et flott og nærliggende turterreng, er det bare å ta beina fatt og nyte alle turstiene og fjelltoppene rundt på området. Her vil du oppleve en fantastisk natur, med lyng, skog og fjell. Er du en sporty turgåer, eller er du en normal mosjonist, som liker å plukke litt bær, nyte litt utsikt og natur, da vil jeg anbefale at du prøver turterrenget rundt på Ura og Høknes generelt. Med elva Namsen like ved, har du også mulighet til å prøve fiskelykken hvis interessen skulle være til stede.

Denne moderne tomannsboligen er den perfekte muligheten for deg som ønsker et behagelig hjem med alle bekvemmeligheter og ønsker å nyte alt Ura i Namsos Kommune har å tilby.
Ikke gå glipp av denne sjansen til å eie din drømmebolig!

Kontakt oss i dag for mer informasjon. Vi ser frem til å vise deg alt dette fantastiske hjemmet og området har å tilby.

NB! Kontraktinngåelse for bolig og tomt vil utføres seperat. Salg/kontrakt av tomannsbolig utføres med Mester Bygg. Salg/kontrakt av tomt utføres direkte med grunneier.
(Anleggsbidrag og kommunale avgifter er ikke inkludert.)

Andre prosjekter fra Mester-Bygg AS Namsos