Hopp til hovedinnhold

Mester Bygg AS

Breidablikkvegen 4, 7805, NAMSOS

Om oss

Mester-Bygg AS er et selvstendig byggmesterfirma Namdalen med 30 ansatte.
Vi er trolig Namdalens største byggmester for tradisjonell oppsetting av trehus og har fagpersoner i alle ledd. I over 20 år har vi drevet med boligbygging og har opparbeidet solid med fagerfaring. Som medlem av landets største boligkjede Mesterhus har vi tilgang til et nasjonalt nettverk av leverandører og fagpersonell. Dette gir oss unike innkjøpsavtaler i og oppdatert informasjon om normer og krav i byggebransjen kontinuerlig.

Mester-Bygg AS leverer ikke kun bolighus, men alle typer bygg, og er etterhvert blitt et naturlig valg for alle som trenger bistand i sitt byggeprosjekt. Offentlige byggherrer har fått opp øynene for bruk av tre i sine bygg og Mester-Bygg AS har utført større oppdrag med oppføring av barnehager, skoler, helsesenter, brannstasjon og renseanlegg.

På hver byggeplass og for hvert byggeprosjekt prøver vi å være den beste utgaven av oss selv. Det samme kravet stiller vi til våre samarbeidspartnere og leverandører. Produktet vi leverer skal være noe vi kan være stolt av! Namdalen er ikke et stort sted og vi treffer våre kunder daglig. Disse møtene skal være hyggelige og alle som er kunder av oss skal føle seg godt ivaretatt. Vår merkevare skal være den beste!

Vårt mål: Fornøyde kunder
Det viktigste for oss er at du får innfridd dine ønsker og behov når du skal ha ny bolig eller et annet byggeprosjekt. Personlig service, god kvalitet og tett oppfølging er avgjørende for et vellykket resultat. Det vi skal tilby deg som kunde er – riktig produkt til riktig pris og riktig tid.
Vi er opptatt av kvalitet og som en del av vår kvalitetspolitikk medfører dette å være ryddig. Dette gjelder selvfølgelig ovenfor deg som kunde, men også ovenfor våre samarbeidspartnere, leverandører, ansatte og offentlige myndigheter. Vi har ordnede arbeidsforhold og følger lovpålagte rutiner og føringer.

Vi bygger

  • Rekkehus
  • Grunnarbeid
  • Leilighet
  • Hytte
  • Garasje
  • Hus
  • Tomannsbolig
  • Rehabilitering
  • Næringsbygg

Våre ansatte

Bjarne Holmsen
Daglig leder
Bjørnar Blengsli
Salgssjef / Kunderådgiver
Hilde Bakken Sandnes
Kundeansvarlig og salg
Jan Erik Engen
Tømrer/bas
Sigbjørn Færøvik
Tømrer/bas
Bjørn Marius Hansen
Byggeleder
Ketil Kjølstad
Byggeleder
Øistein Aagård

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?