Hopp til hovedinnhold

Mester-Bygg AS - NAMSOS

Mester-Bygg AS er et selvstendig byggmesterfirma i Namdalen med 30 ansatte. Vi er trolig Namdalens største byggmester for tradisjonell oppsetting av trehus og har fagpersoner i alle ledd. I over 20 år har vi drevet med boligbygging og har opparbeidet solid fagerfaring.

Byggmesterfirma i Namdalen

Kvalitet i alle ledd

Som medlem av landets største boligkjede Mesterhus har vi tilgang til et nasjonalt nettverk av leverandører og fagpersonell. Dette gir oss unike innkjøpsavtaler og oppdatert informasjon om normer og krav i byggebransjen kontinuerlig.

Mester-Bygg AS leverer ikke kun bolighus, men alle typer bygg, og er etter hvert blitt et naturlig valg for alle i området som trenger bistand i sitt byggeprosjekt. Offentlige byggherrer har fått opp øynene for bruk av tre i sine bygg og Mester-Bygg har utført flere større oppdrag med oppføring av barnehager, skoler, helsesenter, brannstasjon og renseanlegg.

På hver byggeplass og for hvert byggeprosjekt prøver vi å være den beste utgaven av oss selv. Det samme kravet stiller vi til våre samarbeidspartnere og leverandører. Produktet vi leverer skal være noe vi kan være stolt av! Namdalen er ikke et stort sted og vi treffer våre kunder daglig. Disse møtene skal være hyggelige og alle som er kunder av oss skal føle seg godt ivaretatt. Vår merkevare skal være den beste!

Vårt mål er fornøyde kunder

Det viktigste for oss er at du får innfridd dine ønsker og behov når du skal ha ny bolig eller et annet byggeprosjekt. Personlig service, god kvalitet og tett oppfølging er avgjørende for et vellykket resultat. Det vi skal tilby deg som kunde er – riktig produkt til riktig pris og riktig tid.

Vi er opptatt av kvalitet og som en del av vår kvalitetspolitikk medfører dette å være ryddig. Dette gjelder selvfølgelig ovenfor deg som kunde, men også ovenfor våre samarbeidspartnere, leverandører, ansatte og offentlige myndigheter. Vi har ordnede arbeidsforhold og følger lovpålagte rutiner og føringer.

Et slag for miljøet

Som stolte byggmestre og tømrere ønsker vi å benytte tre som byggevare i utstrakt form. Bruk av tre har flere positive effekter. Det er en fornybar ressurs som kan gjenbrukes og gjenvinnes. Tre har svært gode kvaliteter knyttet til akustikk, brann og konstruksjonsstyrke. Tre sies å være verdens sterkeste byggemateriale i forhold til vekt. Det er også et pent materiale, og flere får øynene opp for bruk av tre i store og små bygg.

Vi i Norge har stolte tradisjoner for nettopp dette og vi i Mester-Bygg mener at det ikke finnes bedre byggemateriale enn tre.

Vi ønsker et minst mulig miljøavtrykk, og vi vil bidra til et renere samfunn ved å redusere omfanget av skadelige og energikrevende materialer i byggeprosessen. Mange med oss deler heldigvis denne oppfatningen og vi ønsker alle velkommen på laget!

Referanseprosjekter

Se noen av våre ferdige prosjekter.

1 / 0
Prosjekt fra denne forhandleren

Sertifiseringer

Mesterbrev
Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
ISO 9001
ISO 14001

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?