Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Familiehytte med ski in/out - Øvre Bjørgålia 8

Øvre Bjørgålia 8, 7870 Grong
Pris fra
1 620 000 kr

Beliggenhet

På fjellet

Boligtype

Hytte

P-plasser

2

Bruksareal

68 m²

Tomteareal

400 m² (eiet)

Grunnflate

71 m²

Soverom

4

Meter over havet

354
Øistein Aagård, salgsansvarlig
Øistein Aagård
Salgsansvarlig
Prosjektet bygges av

Mester-Bygg AS Namsos

Mester-Bygg AS er et selvstendig byggmesterfirma i Namdalen med 30 ansatte. Vi er trolig Namdalens største byggmester for tradisjonell oppsetting av trehus og har fagpersoner i alle ledd. I over 20 år har vi drevet med boligbygging og har opparbeidet solid fagerfaring.

Gå til forhandlersiden

Om eiendommen

Beliggenhet


Velkommen til idylliske Øvre Bjørgålia hyttefelt i Grong Kommune. Et nyetablert hyttefelt med frittliggende tomter til ferie-og fritidsformål.
Med alpinanlegg, fjell og naturen som nærmeste nabo, byr området på et aktitivt friluftsliv til de som ønsker det.

Området har en fantastisk panoramautsikt. Landskapet er preget av fargerike lyngheier, fjell, knauser og skogsområder.
Beliggenheten oppfordrer til ski, jakt, turer på mark og til fjells!
Det er et mangfoldig dyre- og fugleliv med blant annet rype, storfugl, elg, rådyr etc.. I tillegg byr område på mange flotte naturopplevelser. Skulle man ønske å ta seg en fisketur, er det mange små fiskevann i nærheten, det er også en mulighet å fiske i en av norges beste lakseelver "Namsen", Skulle man ønske å ta det hele i skue, kan man ta en tur på de mange fjelltoppene som Bjørgan/Grong har å by på.

Bjørgan kan tilby noe for alle. Er du en aktiv person som ønsker å gå lange turer, løpe, sykle, benytte dagen på langrennski, alpinski, randonee eller bare en som vil spassere for å beskue naturen. Geitfjellet er et populært turområde for beboende og turister. Oppe på Geitfjellet er det mange muligheter. Her er det fint og renne på ski, jakte, trene, plukke bære og ikke minst bare å ta turen opp for å se den fantastiske utsikten, som bare må nytes og ikke minst sees! På vinteren, blir det tråkket en fin såle slik at man kan benytte heis når man tar turen opp.

Ønsker du å ta turen til sentrum i Grong, er det kun 15min med bil fra hyttefelt. I sentrum finner du både matbutikk, apotek, pol, sportsbutikk, hotell og restaurant..

Avstand fra omkringliggende byer/steder:
Namsos 58km, Steinkjer 72km, Verdal 101km, Trondheim 190km, Rørvik 120 km, Brønnøysund 181km, Mosjøen 202km, Geddede i Sverige 107 km


Informasjon om anlegget

Grong skisenter ligger i flotte omgivelser i Indre Namdal i Nord-Trøndelag. Med Geitfjellet (872 m.o.h) som hovedarena har vi et enestående vintertilbud for deg som liker å stå slalåm, snowboard eller telemark nedover fjellsidene. Eller om du foretrekker å legge i vei innover viddene med ryggsekk og turski. Det er det største anlegget i gamle Nord-Trøndelag. Våre 4 heiser tar deg opp i bakkene, og du har hele 15 nedkjøringsalternativer fra lett til krevende nedkjøringer. Vi har en egen Terrengpark med mange elementer, rails, kuler og hopp. Barnebakken er den letteste bakken, og er på 170 m. Den lengste bakken er Sirituvløypa på ca. 1900 m. På skikartet finner du alternativene på heisene og bakkene. Store deler av de familievennlige bakkene er lyssatt med flombelysning inkl. Barneland og Terrengparken som er åpne under kvelds kjøringene tors.- og fredagskveldene.

Fasiliteter:
4 Skitrekk
15 nedfarter med forskjellige vanskelighetsgrader
Mange utleieenheter, Skiutleie og Skishop, Skistue med matservering, og Afterski!


Generelt

SALTDALSHYTTE Solheim 80

Følgende er med i vår leveranse:
Hytte Solheim 80 35gr, leveres som montert byggesett pluss eksl tomt, opparbeidelse av tomt, betongarbeid, el og vvs


For å kunne gi kunden sitt personlige preg på hytten, er det muligheter for å gjøre endringer fra vår tilvalgspakke mot tillegg i pris.

Annonse gjelder hytte med leveranse montert byggesett pluss -noen forbehold. Se under for detaljer rundt dette:

Salg av tomt utføres som egen kontrakt.

Prisen på tomt er kr 450 000,- inkl omkost.Tomt har framlagt vei, vann, kloak/avløp og strøm

Saltdalshytta solheim 80, annonseres som byggesett pluss . Hytte på denne tomt er kun tenkt som et forslag til dere, vi har mange ulike modeller og ferdighetstillelsesgrad hvis det skulle være ønskelig. https://saltdalshytta.no/
Bildene/ekstriør fra Saltdalshytta er kun en ilustrasjon og viser behandlet materialer (tilvalgsmaterialer) utv og innvendig. Materialer på alle Saltdalshytter leveres med ubehandlet kledning (utvendig og innvendig) før tilvalg.Det må påregnes kostnader for: dokumentavgift for kjøp/salg av tomt, påkoblingsavgift vann og kloak, tilknytting av strøm.

Info vedrørende kostnader tilknyttet tomtekjøp:

Det følger pliktig medlemskap i Bjørgan hytteforening som står for veivedlikeholdet i hyttefeltet. Følgende satser gjelder pr 01.01.21
Kontigent kr: 300.-
Fellesavgift vei som inkluderer inntil tre tilganger for husholdningen i bommen 4000.-
Innskudd i bom. 1000.-
Tilkoblingsavgift veinettet 10000.-

Adkomst/Tomteforhold

Det er helårsvei til tomten med egene parkeringsplasser.

Øvre Bjørgålia 8 - Grong

Øvre Bjørgålia 8 - Grong

Innhold

Flott hytte med gode og gjennomtenkte løsninger, 2 soverom, bad, vindfang, teknisk bod, Kjøkken/ stue og disponibelt hems areal på 26 m2.
Tilkomsten fra hovedetasjen til hems har en god trapp.

Standard


Vinkelen med de takhøye vinduene lar hytta fange solens gang gjennom hele dagen og ut i de små timer. Derfor var det naturlig for oss å gi denne hyttemodell navnet Solheim.

Budsjettpris på montert byggesett pluss før event tilvalg..?. Du kan også tilpasse hytta etter egne ønsker og behov hvis ønskelig.

Andre prosjekter fra Mester-Bygg AS Namsos