Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Herskapelig og innholdsrik enebolig, med flott beliggenhet på barnevennlig boligfelt.

Slettumsvingen 5, 2170 Fenstad
Pris fra
kr 5 720 000

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

14

Bruksnr.

226
June Andersen
Boligkonsulent

Boligen er meget romslig og har store, fine rom i begge etasjer. Romslig hall med doble glassdører inn til lys og flott stue med moderne peis. Takhøy kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Stor og åpen stue med god plass til spisestue. Utgang til solrik hage og markterrasse på ca. 32 m2. Det er totalt 4 soverom i boligen og man kan etablere et 5 soverom i del av stue ved behov. Huset har en meget praktisk loftstue med utgang til balkong. Videre er det separat toalettrom og to bad/vaskerom. Godt med bodplass i utvendig sportsbod. Boligene oppføres med solid håndverk og har en god planløsning. TEK 17 standard og balansert ventilasjon. Spar strøm og uforutsette kostnader med et nytt energieffektivt hus som ikke trenger vedlikehold på mange år!

Tomt:
Huset blir oppført på solrik tomt på 750,1 m2. Tomten leveres med gruset innkjøring og gårdsplass. Resterende tomt og fellesområde leveres opparbeidet med stedlige masser. Det leveres treplatting ved inngangsparti og ut fra stue. Matjord og tilsåing av gress er ikke medregnet. Det avsettes plass til dobbel garasje, men kjøper må selv søke og bekoste denne.

Gå inn på følgende link for å se bilder av tomten og boligfeltet:
https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=205823988

Standard/Innhold

1. Etasje, Bra: 85,9 kvm.
Hall:
Stor hall med god plass til garderobeskap. Sikringsskap blir montert her. Varmekabel legges i gulv.

Stue:
Doble glassdører inn til lys og romslig stue med peisovn og utgang til solrik hage med markterrasse. Åpen løsning med god plass til stor spisestuegruppe mellom kjøkken og stuedel.

Kjøkken:
Takhøy, moderne kjøkkeninnredning fra Sigdal type Scala med hvite, profilerte fronter. Laminat benkeplate og kitchenboardplate type Grå Marmor. Hvitevarer bestående av integrert kombiskap, koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin medfølger. Avtrekksvifte i kjøkkenskap er medregnet. Benkebeslag i rustfritt stål.

Bad/Vask/Tekn.:
Stort, flislagt Bad/Vaskerom med innsvingbare dusjdører 90x90, utslagsvask og dør ut til terreng. Tekniske installasjoner monteres her. Flislagt gulv med varmekabel.

Wc:
Fint gjestetoalett med vegghengt wc, 60 cm baderomsinnredning med to skuffer og speilskap med lys fra Bademiljø. Flislagt gulv med varmekabel.

2. Etasje, Bra: 85,9 kvm.
Loftstue:
Praktisk loftstue med doble dører ut til fin balkong.

Soverom:
Fire gode soverom, alle med frittstående garderobeskap. Termostatovner med nattsenkefunksjon monteres i alle soverommene.

Bad:
Pent, flislagt bad utstyrt med både dusj og badekar. Vegghengt toalett og 120 cm baderomsinnredning med to skuffer og speilskap med lys fra Bademiljø. Varmekabel i gulv.

Bod:
Sportsbod på 5,5 kvm. Her blir Flexit aggregatet plassert.

Trapp:
Det leveres en åpen, hvitmalt trapp med spiler.

Overflater:
Veggflater: Huntonit plater og flis.
Gulvflater: Laminat og flis.
Himlinger: Takess plater.

Bildene i dette prospektet er hentet fra et tilsvarende prosjekt og avvik kan forekomme. Se detaljer i beskrivelse og prospekt.

Beliggenhet
Fenstad ligger idyllisk til i nordre del av Nes Kommune i Akershus, øst for elven Vorma. Stedet er preget av vakker natur og rik tilgang på friluftsaktiviteter.

Boligfeltet Grindermåsan er flott beliggende i rolige og barnevennlige omgivelser, uten gjennomgangstrafikk og utenfor alle støyområder. Butikk, barnehage, skole og fritidsaktiviteter som bl.a. fotball og ski er i umiddelbar nærhet til tomteområdet.

Avstand til Fenstad barneskole er under 2 km. Ungdomsskole og videregående skole ligger henholdsvis i Vormsund (9 km) og på Årnes (14 km).

Med sin nærhet til Oslo og landets hovedflyplass, ligger Nes kommune sentralt, uten særlig sjenerende flystøy. Naturen har vært raus med å dele ut idyller i en trygg bo- og opplevelseskommune.

På varme sommerdager minner bryggeområdene ved Glomma og Vorma om vakre sørlandsidyller, mens vinteren gjerne inviterer til aktiv utfoldelse i ishallen eller de mange løypetraseer som finnes kommunens store og uberørte naturområder.

Nes kommunes ca 25.000 innbyggere har hele 637 kvadratkilometer å boltre seg på. 800 gårdsbruk bidrar til at Nes faktisk er landets største kornkommune. Å vokse opp i Nes er både trygt og godt. Skoletilbudet er godt på de 8 barneskolene, 2 ungdomsskolene og de 2 store videregående skolene som finnes i bygda.

Sommersporten golf blomstrer i Nes med to golfbaner, Rommen Golfpark (18 hull) og Hvam golfbane (9 hull). I Nes finner du også ridesenter, ishall, opplevelsesmuseer, kunstforening og ikke minst en fantastisk natur med 168 sjøer og vann. Landets best bevarte kirkeruiner fra 1100-tallet finner du nettopp i Nes.

Nes kommune står foran en positiv utvikling i en tid med kraftig vekst i folketallet. Mange nye innbyggere og etablerere skal ytes gode tjenester. Derfor arbeider Nes kommune kontinuerlig med å kanalisere sine ressurser inn mot direkte tjenesteproduksjon, uten tungvinte byråkratiske løsninger.

Se www.nes-ak.kommune.no for mer informasjon.

Tilvalg:
Erfaringsmessig vet vi at mange ønsker å sette sitt personlige preg på sin nye bolig og vi har derfor utarbeidet et avklaringsskjema med våre underleverandører. Kjøper kan da få mulighet til å gjøre noen egne tilvalg utover angitt standardleveranse, avhengig av hvor langt vi ar kommet i byggeprosessen.

NB! Tilvalgene på dette huset må være klare innen uke 20.

Hvorfor kjøpe nytt?
Å bygge nytt kan være lønnsomt og et ferdighus kan for mange være selve nøkkelen til å komme seg inn på eneboligmarkedet. Øvrige fordeler:
- Du betaler kun dokumentavgift av tomteverdien og fast pris for
nøkkelferdig hus.
- Meget energieffektive Tek17 hus som gir betraktelig billigere strømutgifter!
- En ny bolig har ikke behov for oppussing i nærmeste fremtid, slik at du kan bruke fritiden på noe annet enn oppussing. Tid = Penger.
- Lave driftskostnader; alt er nytt og boligen vil være "selvgående" i mange år fremover.
- Strenge krav til inneklima og energiforbruk gir optimale luft, varme og
klimaforhold i boligen. Høy teknisk standard.
- Lovfestet garanti i hele 5 år etter overtakelsen.

Annet
Offentlige/Kommunale avgifter:
De kommunale avgiftene omfatter vann-, avløp- og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og endringer av gebyr/avgift.

Vei/Vann/Avløp:
Eiendommen har adkomst via kommunal vei og er tilknyttet Årnes vannverk A/L.

Tv og Internett:
Viken fiber / Altibox.

Velforening/Vedtekter:
Kjøper plikter å være medlem i Velforening eller lignende som
etter hvert vil bli opprettet for boligfeltet.
Velforeningen skal ivareta drift og vedlikehold av fellesarealene utenfor sameiets tomt. Kjøper plikter å rette seg etter velforeningens vedtak og vedtekter, herunder delta med en forholdsmessig andel av nødvendige driftsutgifter m.v.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse:
Skal foreligge før innflytting.

Oppgjør:
Det innbetales 10 % ved kontrakt. Rest kjøpesum + omk. betales innen overtakelse. NB! Her slipper du å ta opp dyrt byggelån!

Kjøpesum, fastpris Kr. 5.720.000,-
+ Dok. avg. (kun beregnet av tomteverdien) Kr. 18.400,-
+ Tgl. pant kr. 500,-
+ Tgl. skjøte kr. 500,-
+ Panteattest kr. 240,-
+ Tilknytngebyr vann & avløp Kr. 35.000,-

Oppgjøret innbetales i sin helhet til ansvarlig meglerforetak oppgitt i kontrakt.

Eier:
Øvre Romerike Eiendom A/S

Kontaktperson:
June Andersen
Boligkonsulent
Mob: 916 51 774