Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Lekker, vertikaldelt tomannsbolig på ett plan.

Solblomkroken 34, 2150 Årnes
Pris fra
3 940 000 kr

Soverom

2

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Tomannsbolig

Gårdsnr.

175

Bruksnr.

550
June Andersen
Salgskonsulent
Prosjektet bygges av

Beskrivelse

Lekker, vertikaldelt tomannsbolig på ett plan med flott beliggenhet i rolige omgivelser nær marka. Boligen har en meget god romfølelse med store, åpne rom og ca. 3,6 meter under taket på det høyeste i stue-/kjøkkendel. Stuen har moderne peisovn og utgang til solrik terrasse på ca. 24 kvm. Mulighet for å etablere et ekstra soverom dersom man ønsker det. Stilrent kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer. Boligene oppføres med solid håndverk og har en god planløsning. TEK 17 standard og balansert ventilasjon. Spar strøm og uforutsette kostnader med et nytt energieffektivt hus som ikke trenger vedlikehold på mange år!

Byggesøknaden er godkjent og vi bygger husene ferdig utvendig. Straks vi har en kjøper, så avtaler vi oppstart innvendig og dette arbeidet er beregnet ferdig i løpet av ca. 4 mnd. Du betaler kun 10% ved kontrakt, resten ved overtakelse. Bli med å forme din drømmebolig, ta kontakt i dag!

STANDARD / INNHOLD
Bruksareal per bolig: 86 kvm.

Gang:
Romslig entré/gang med god plass til garderobeskap. Malte gipsplater farge Space 1704-Y19R på vegg og flis Zeus Cinza 30x60 med varmekabel i gulv, legges frem til enden av garderobenisjen.

Stue/Kjøkken:
Åpen løsning mellom stue og kjøkken med peisovn og utgang til stor, solrik hage med treterrasse på ca. 24 kvm. God plass til spisestue. Meget lyst og luftig med ca. 3,6 meter under taket og store vindusflater. Moderne kjøkkeninnredning fra Sigdal type Scala med hvite, profilerte fronter og laminat benk- & kitchenboardeplate type "Mystery Light". Hvitevarer fra Electrolux bestående av integrert kombiskap, koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Malte gipsplater farge Space 1704-Y19R på alle vegger og Impressive Ultra soft oak beige 1-stavs laminat på gulv.

Soverom:
To gode soverom, begge med frittstående garderobeskap. Mulighet for å etablere et ekstra soverom i deler av stuen, ved ønske/behov. Termostatovner med nattsenkefunksjon monteres i soverommene. Huntonit 6 bord v-fas hvit panel på vegg og Impressive Ultra soft oak beige 1-stavs laminat på gulv.

Bad:
Pent, tidløst bad utstyrt med innsvingbare dusjdører, vegghengt toalett og Dansani 120 cm baderomsinnredning med to skuffer og speilskap med lys fra Bademiljø. Fibo våtromsplater på vegg, type Grey Concrete M6060 m/ brottskifer bak dusjarmatur og toalettkasse. Flis Antica Taupe 30x30 m/ sokkelflis og nedsenk i dusjnisje med mosaikkflis 10x10. Varmekabel i gulv.

Bod/Vask:
Praktisk bod/vaskerom med 200 l varmtvannsbereder, sikringsskap, rør-i-rør og opplegg for vaskemaskin. Fibo våtromsplater på vegg, type S Terrasso Light M60x60. Flis Antica Taupe 30x30 m/ sokkelflis og varmekabel i gulv.

Sportsbod:
Romslig sportsbod på 5,3 kvm. Her blir Flexit aggregatet plassert. Ubehandlet betong på gulv og med åpent bindings-/takverk.

Parkering:
Det er avsatt plass til fremtidig dobbelgarasje på 36 m2 og ellers parkering på gårdsplass.

Tomt:
Eiet tomt på hhv.
500 m2 tilhørende Solblomkroken 34 og
507,5 m2 tilhørende Solblomkroken 36

Tilvalg:
Erfaringsmessig vet vi at mange ønsker å sette sitt personlige preg på sin nye bolig og vi har derfor utarbeidet et avklaringsskjema med våre underleverandører. Kjøper kan da få mulighet til å gjøre egne valg i innredninger, farger og overflater utover det som er angitt standardleveranse,- avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen.

HVORFOR KJØPE NYTT?
Å bygge nytt kan være lønnsomt og et ferdighus kan for mange være selve nøkkelen til å komme seg inn på eneboligmarkedet. Øvrige fordeler:
- Du betaler kun dokumentavgift av tomteverdien og fast pris for 
 nøkkelferdig hus.
- En ny bolig har ikke behov for oppussing i nærmeste fremtid, slik at du kan bruke fritiden på noe annet enn oppussing. Tid = Penger.
- Lave driftskostnader; alt er nytt og boligen vil være "selvgående" i mange år  fremover.
- Meget energieffektive hus som gir betraktelig billigere strømutgifter!
- Strenge krav til inneklima og energiforbruk gir optimale luft, varme og klimaforhold i boligen. Høy teknisk standard.
- Lovfestet garanti i hele 5 år etter overtakelsen.

BELIGGENHET
Om Fjellfoten:
På idylliske Fjellfoten i Årnes har vi et nytt byggefelt under oppføring, hvor de første boligene sto ferdig høsten 2016. Byggetrinn I er allerede fullført og består av tjuefem eneboliger, fem tomannsboliger og ni kjedede eneboliger. Byggetrinn II er nå under oppføring og her er det planlagt tjueåtte eneboliger, tretten tomannsboliger og seksten kjedede eneboliger.

Fjellfoten er et veletablert og barnevennlig boligområde med barnehage og nærmiljøsenter inne på selve feltet, samt bussholdeplass rett utenfor. Flott beliggenhet med kort avstand til marka, store lekeplasser/gressbaner, flere barnehager og skoler i alle trinn. Fjellfoten barneskole og idrettsanlegg ligger ca. 600 meter fra feltet,- i tillegg til Årnes barneskole, Runni ungdomsskole og Nes videregående skole som alle ligger ca. 10 minutters kjøretur unna. Området ligger ca. 5 km sør for Årnes sentrum, som er kommunesenteret i Nes. Her finner du bl.a. kjøpesenter, kafeér, restauranter, kino, rådhus og kulturhus, ishall og bryggeanlegg. Umiddelbar nærhet til bussholdeplass rett utenfor feltet og god kommunikasjon videre fra Årnes via både buss, tog og flybuss. Her går det direktelinjer inn til Oslo. 

Om Årnes:
Med over 4.700 innbyggere er Årnes det største tettstedet i Nes. Her finnes et variert utvalg fine butikker og gode servicetilbud. Med umiddelbar nærhet til vakre Glomma i vest og store friluftsområder i øst, innbyr området også til båtliv, bading, jakt og fiske. De store skogsområdene inneholder et godt nettverk av merkede turstier, både sommer- og vinterløyper, i tillegg til sykkelveier. Flere steder er det opparbeidede friluftsområder der det er tilrettelagt med gapahuk, bålplasser eller fiskebrygger.

I Nes er det registrert over 30 idrettslag som tilbyr idretter som fotball, håndball, basketball, innebandy, friidrett, ski, sykkel, kampsport, golf, dans og hestesport.

I 2017 sto den flotte svømmehallen ferdig til stor glede for store og små,- med både vannsklie, fire forskjellige bassenger og koselig kafé. Nes kulturhus er et populært samlingssted med topp moderne kino, konsert- og teaterscene. Det gamle Pakkhuset ved jernbanen samler musikkinteresserte i alle aldre og tilbyr fine øvingslokaler, lydstudioer og gode kurstilbud. I regi av Nes Blues Club arrangeres det også mange flotte konserter her. 

Gode tur-, trenings- og rehabiliteringsmuligheter sommer som vinter, med nærhet til bl.a. Veslesjøen, Sagstusjøen og området rundt Dragsjøen.

Offentlig kommunikasjon:
Godt kollektivtilbud med buss og tog. Togforbindelse til Oslo med avgang fra Årnes stasjon hver time. Med bil tar det ca. 35 minutter til Oslo lufthavn og omtrent 50 minutter til Oslo S.

ANNET
Offentlige/Kommunale avgifter:
De kommunale avgiftene omfatter vann-, avløp- og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og endringer av gebyr/avgift.

Vei/Vann/Avløp:
Eiendommen har adkomst via kommunal vei og er tilknyttet Årnes vannverk A/L.

Tv og Internett:
Telenor er leverandør av kabel-tv og bredbånd. 

Velforening/Vedtekter:
Kjøper plikter å være medlem i Velforening eller lignende som
etter hvert vil bli opprettet for boligfeltet.
Velforeningen skal ivareta drift og vedlikehold av fellesarealene utenfor sameiets tomt. Kjøper plikter å rette seg etter velforeningens vedtak og vedtekter, herunder delta med en forholdsmessig andel av nødvendige driftsutgifter m.v.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse:
Skal foreligge før innflytting.

Oppgjør:
Det innbetales 10 % ved kontrakt. Rest kjøpesum + omk. betales innen overtakelse. 

Kjøpesum, fastpris Kr. 3.940.000,-
+ Dok. avg. (2,5% av tomteverdien) Kr. 20.750,-
+ Tgl. pant kr. 585,-
+ Tgl. skjøte kr. 585,-
+ Panteattest kr. 172,-
+ Tilknytngebyr vann & avløp Kr. 35.000,-

Oppgjøret innbetales i sin helhet til ansvarlig meglerforetak oppgitt i kontrakt.

Eier:
Øvre Romerike Eiendom A/S

Kontaktperson:
June Andersen
Salgskonsulent
Mob: 916 51 774

Andre prosjekter fra Fenstad Bygg AS