Fenstad Bygg AS

Om oss

Fenstad Bygg har siden starten i 1969 utført byggeoppdrag for veldig mange familier, bedrifter, offentlige etater og andre. Vårt virkeområde er hovedsaklig på Øvre Romerike, med kommunene Ullensaker, Nes, Eidsvoll, Sørum, Nannestad, Hurdal og Gjerdrum som primærområde.

Fenstad Bygg er medlem av Mesterhuskjeden, som er en landsdekkende huskjede bestående av over 150 medlemsbedrifter. Mesterhus har vært en av landets største boligbygger de siste 25 årene! Gjennom årene har vi i Fenstad Bygg bygget over 1500 boliger. Dette er den type oppdrag som vi utfører flest av, men hos oss kan en kunde få utført nær sagt alle typer byggeoppdrag. Hvis du som kunde ønsker det, kan vi gjennom vårt samarbeid med arkitekt, rørlegger, elektriker og andre bedrifter, påta oss totalentrepriser som dekker alle typer håndverk på ditt bygg.

Selv om vi har kapasitet til å påta oss store oppdrag er vi ikke større enn at vi gir enhver kunde hos oss en personlig oppfølging. Ingen oppdrag er for små og vårt motto er: ”Fornøyde kunder er den beste markedsføringen”. Derfor betyr kvalitet og punktlige leveranser noe helt spesielt for oss, det er også en forutsetning for vår videre virksomhet.

Som tjenesteytende bedrift blir vi ikke bedre enn det våre faglærte håndverkere gjør oss til. Vi har gjennom alle år satset på opplæring og videreutdanning av våre ansatte. Vi har derfor en stabil og yrkesstolt arbeidskraft som setter sin ære i å levere et godt håndverk.

Som kunde hos oss vil du ikke oppleve at det stadig dukker opp nye ansikter på arbeidsplassen. Våre ansatte er folk som bor, bruker sin fritid og trives i sitt distrikt og på sin arbeidsplass. For deg som kunde er det også en fordel at både vi og våre samarbeidspartnere kjenner vårt distrikt, og at vi er kjent blant folk flest.

Fenstad Bygg er medlem av Norges Byggmesterforbund og med sentral godkjenning i Statens Byggtekniske Etat. Vi er derfor en solid og seriøs samarbeidspartner for de som drømmer om sin egen bolig.

Så derfor, neste gang du skal ha utført et byggeoppdrag eller drømmer om ny bolig, prøv oss før du skriver avtale med andre. Det koster ingenting å spørre!

Relaterte artikler

Boligkjøperne som endret hele nybygg-prosjektet

Boligkjøperne som endret hele nybygg-prosjektet

Nelli og Andrei sin husdrøm ble et kreativt samarbeid med utbygger Mesterhus Fenstad Bygg, som lot seg imponere av parets ideer og skreddersydde løsninger for en kjedet enebolig.

Boliger til salgs

Herskapelig, nøkkelferdig hus med to fulle etasjer.
Slettumsvingen 17, 2170, Fenstad
fra 5 680 000,-
Eier (Selveier) P-rom 172+

Våre ansatte

Per Johnsen

Per Johnsen

Daglig leder
Fenstad Bygg AS
June Andersen

June Andersen

Boligkonsulent
Fenstad Bygg AS
Pål-Anders Johnsen

Pål-Anders Johnsen

Prosjektutvikler
Fenstad Bygg AS
Trygve Johnsen

Trygve Johnsen

Prosjektutvikler
Fenstad Bygg AS
Olav Granmo

Olav Granmo

Produksjonsleder
Fenstad Bygg AS
Atle Nordlie

Atle Nordlie

Byggeleder
Fenstad Bygg AS

Kontakt oss

image placeholder