Hopp til hovedinnhold
1 / 0

ÅRNES - Fjellfoten II - Nye, flotte tomter på solrikt og barnevennlig boligfelt!

Solblomkroken og Symrefaret, 2150 Årnes
Pris fra
950 000 kr

Boligtype

Tomter

Tomteareal

688 m2

Gårdsnr.

175
June Andersen
Salgskonsulent
Prosjektet bygges av

Beskaffenhet

Nytt tomteområde Fjellfoten Delfelt II står nå klart for salg og vi kan tilby flotte, solrike tomter. Her kan du bygge drømmeboligen i landlige og barnevennlige omgivelser med kort vei til de fleste fasiliteter.
Tomtene varierer i størrelse fra 688 kvm til 837 kvm.
Priser fra kr. 950.000,- til kr. 1.320.000,- + omk.

Regulert etter plan for Fjellfoten 3, 06.01.2012 med mindre endringer 17.04.2018. 

Hvorfor bygge nytt?
Å bygge nytt kan være lønnsomt og et ferdighus kan for mange være selve nøkkelen til å komme seg inn på eneboligmarkedet. Øvrige fordeler:
- Du betaler kun dokumentavgift av tomteverdien og fast pris for 
nøkkelferdig hus.
- Meget energieffektive Tek17 hus som gir betraktelig billigere strømutgifter!
- En ny bolig har ikke behov for oppussing i nærmeste fremtid, slik at du kan bruke fritiden på noe annet enn oppussing. Tid = Penger.
- Lave driftskostnader; alt er nytt og boligen vil være "selvgående" i mange år fremover.
- Strenge krav til inneklima og energiforbruk gir optimale luft, varme og
klimaforhold i boligen. Høy teknisk standard.
- Lovfestet garanti i hele 5 år etter overtakelsen.

BELIGGENHET
Om Fjellfoten:
På idylliske Fjellfoten i Årnes har vi et nytt byggefelt under oppføring, hvor de første boligene sto ferdig høsten 2016. Byggetrinn I er allerede fullført og består av tjuefem eneboliger, fem tomannsboliger og ni kjedede eneboliger. Byggetrinn II er nå under oppføring og her er det planlagt tjueåtte eneboliger, tretten tomannsboliger og seksten kjedede eneboliger.

Fjellfoten er et veletablert og barnevennlig boligområde med barnehage og nærmiljøsenter inne på selve feltet, samt bussholdeplass rett utenfor. Flott beliggenhet med kort avstand til marka, store lekeplasser/gressbaner, flere barnehager og skoler i alle trinn. Fjellfoten barneskole og idrettsanlegg ligger ca. 600 meter fra feltet,- i tillegg til Årnes barneskole, Runni ungdomsskole og Nes videregående skole som alle ligger ca. 10 minutters kjøretur unna. Området ligger ca. 5 km sør for Årnes sentrum, som er kommunesenteret i Nes. Her finner du bl.a. kjøpesenter, kafeér, restauranter, kino, rådhus og kulturhus, ishall og bryggeanlegg. Umiddelbar nærhet til bussholdeplass rett utenfor feltet og god kommunikasjon videre fra Årnes via både buss, tog og flybuss. Her går det direktelinjer inn til Oslo. 

Om Årnes:
Med over 5.100 innbyggere er Årnes det største tettstedet i Nes. Her finnes et variert utvalg fine butikker og gode servicetilbud. Med umiddelbar nærhet til vakre Glomma i vest og store friluftsområder i øst, innbyr området også til båtliv, bading, jakt og fiske. De store skogsområdene inneholder et godt nettverk av merkede turstier, både sommer- og vinterløyper, i tillegg til sykkelveier. Flere steder er det opparbeidede friluftsområder der det er tilrettelagt med gapahuk, bålplasser eller fiskebrygger. I Nes er det registrert over 35 idrettslag som fotball, håndball, basketball, innebandy, friidrett, ski, sykkel, kampsport, golf, dans og hestesport. Jeg 2017 sto den nye svømmehallen ferdig til stor glede for store og små,- med menn vannsklie, brann og koselig kafé. Nes kulturhus er et yndet samlingssted med topp moderne kino, konsert- og teaterscene. Det gamle Pakkhuset ved jernbanen samler musikkinteresserte i alle aldre og tilbyr fine øvingslokaler, lydstudioer og gode kurstilbud. I regi av Nes Blues Club arrangerer de flotte konserter. Gode tur-, trenings- og rehabiliterings sommermuligheter som vinter, med nærhet til bl.a. Veslesjøen, Sagstusjøen og området rundt Dragsjøen. Godt kollektivtilbud med buss og tog. Togforbindelse fra Årnes til Oslo. Med bil tar det ca. 35 minutter til Oslo Lufthavn og ca 50 minutter til Oslo S.

Om Nes:
Med sin nærhet til Oslo og landets hovedflyplass, ligger Nes kommune på Romerike sentralt og uten sjenerende flystøy. Naturen har vært raus med å dele ut idyller i en trygg bo- og opplevelseskommune. På varme sommerdager minner bryggeområdene ved Glomma og Vorma om vakre sørlandsidyller, mens man vinterstid kan stå på skøyter eller ta skiene fatt å prøve en av mange flotte lysløypene som finnes kommunen. Nes kommune har ca. 24.000 innbyggere. Omlag 800 gårdsbruk til bidrar til at Nes faktisk er landets største kornkommune. Å vokse opp i Nes er trygt og godt. Sommersporten golf blomstrer i Nes med flere golfbaner, Rommen Golfpark (18 hull) og Hvam golfbane (9 hull. I Nes finner du også ridesenter, ishall, museum, kunstforening og ikke minst en fantastisk natur med 168 sjøer og vann. Landets beste kirkeruiner fra 1100-tallet finner du nettopp i Nes. Nes kommune står foran en positiv utvikling i en tid med kraftig vekst i folketallet. Mange nye innbyggere og etablerere skal ytes gode tjenester. Derfor arbeider Nes kommune med å kanalisere sine ressurser inn mot direkte tjenesteproduksjon, uten tungvinte løsninger.
Se www.nes-ak.kommune.no for mer informasjon.

Andre prosjekter fra Fenstad Bygg AS