Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Lekker, kjedet enebolig med solrik takterrasse og dobbelgarasje!

Symrefaret 28, 2150 Årnes
Pris fra
kr 4 600 000

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

175

Bruksnr.

461
June Andersen
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Beskrivelse

Mesterhus ved Øvre Romerike Eiendom AS har gleden av å presentere disse lekre kjedede eneboligene, med flott beliggenhet i rolige og barnevennlige omgivelser. Her er alt fiks ferdig både inne og ute,- med integrerte hvitevarer, solrik takterrasse, stor dobbelgarasje m/ bod, asfaltert gårdsplass, gressplen, samt at alle boligene er ferdigmalte utvendig – her kan man bo godt i mange år uten å måtte gjøre noe som helst! Boligene er preget av solid håndverk og holder en høy standard. Meget energieffektive hus, bygget etter TEK17!

INNEHOLDER, 1. Etasje Bra 107,5 kvm:
Entré: Romslig entré med god plass til garderobeskap. Sikringsskap på vegg. Varmekabel i gulv. Skyvedør inn til kjøkken.

Bad/Vask: Praktisk bad/vaskerom med vegghengt toalett, dusj med innsvingbare glassdører, enkel servant, 200 ltr varmtvannsbereder, rør-i-rør skap og opplegg for vaskemaskin (medfølger ikke). Varmekabel i gulv. 

Kjøkken: Moderne, takhøy kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Electrolux. Benkeplate og kitchenboard i laminat. Håndtak i børstet stål. Koselig spiseplass ved vindu.

Stue: Romslig stue med moderne peisovn og utgang solrik hage. Store vindusflater gjør stuen lys og trivelig. Fritt og fint utsyn mot pent opparbeidet hage.

INNEHOLDER, 2. Etasje Bra 62 kvm:
Tv-Stue: Praktisk tv-stue som enkelt kan gjøres om til et ekstra soverom dersom man har behov for det. Tv-stuen har direkte utgang til en fantastisk terrasse på ca. 46 kvm. Terrassen har tett vegg mot gårdsplass og glassrekkverk mot hage. Et skjermet og flott sted man kan kose seg med hele familien. 

Bad 2. Etasje: Pent, flislagt bad med 120 cm grå baderomsinnredning, speilskap med lys, vegghengt toalett og dusj med innsvingbare glassdører. Noen av boligene leveres med badekar istedenfor dusjnisje. Varmekabel i gulv. 

Soverom: Stort og behagelig hovedsoverom med dobbelt, frittstående garderobeskap og bod innenfor som kan innredes til flott walk-in garderobe. Termostatovn med nattsenkefunksjon. 

Bod: Innvendig Bod/Tekn. rom innenfor hovedsoverom som kan innredes til walk-in garderobe dersom man ønsker det. Flexit aggregatet er plassert på vegg i bod.

Soverom II og III: To gode soverom/barnerom med enkle, frittstående garderobeskap. Termostatovn med nattsenkefunksjon i begge rom. 

OVERFLATER:
Veggflater: Hvitmalte gipsvegger i alle rom, bortsett fra Bad 204 som har hvite 25x40 fliser og Bad/Vask 102 som har våtromsplater type Silver Grey Marble 60x60 på vegg.

Gulvflater: Laminat Impressive Ultra Classic Oak Beige i alle rom, bortsett fra Entré som har grå 30x60 fliser og Bad/Vask 102 & Bad 204 som har grå 20x20 fliser på gulv.

Himlinger: Hvite takessplater med v-fug i alle rom.

TOMT:
Beregnet areal er 473,2 kvm iht. matrikkelbrev. Tomtene leveres med asfalterte innkjøringer og gårdsplasser. Planering med matjord og tilsåing av gressplen, evt. ferdigplen er inkludert. Det legges en stripe singel mot grunnmur.

BOLIG:
Boligene er bygget sammen to og to i kjede, adskilt med hver sin store dobbelgarasje og sportsbod. Utvendig leveres boligene med sort takpapp. Kledningen leveres ferdig grunnet med toppstrøk av maler.

TERRASSER:
Stor takterrasse på ca. 46 kvm med optimale solforhold – denne må oppleves! Usjenert og fritt utsyn. Tett rekkverk på den ene siden og glassrekkverk på den andre, spiler og håndløper i sort aluminium. Terrassegulv leveres med helsveiset membran og tremmegulv. Impregnert treplatting ved inngangsparti.

HAGE:
Flott, solrik hage ferdig opparbeidet med matjord og ferdigplen. Gruset område klargjort for å legge/bygge markterrasse.

GARASJE/SPORTSBOD:
Dobbelgarasje på 34,4 kvm leveres med sort, dobbel leddport og el-åpner. Utvendig kaldtvannskran er plassert i garasje. Sportsbod på 11,4 kvm i bakkant av garasjen leveres med hvite boddører som gir gjennomgang til/fra hage. Det legges trekkerør ut til sportsbod for fremtidig El-bil lader.

HVORFOR KJØPE NYTT?
Å bygge nytt kan være lønnsomt og et ferdighus kan for mange være selve nøkkelen til å komme seg inn på eneboligmarkedet. Øvrige fordeler:
- Du betaler kun dokumentavgift av tomteverdien og fast pris for 
 nøkkelferdig hus.
- En ny bolig har ikke behov for oppussing i nærmeste fremtid, slik at du kan
 bruke fritiden på noe annet enn oppussing. Tid = Penger.
- Lave driftskostnader; alt er nytt og boligen vil være "selvgående" i mange år 
 fremover.
- Meget energieffektive hus som gir betraktelig billigere strømutgifter!
- Strenge krav til inneklima og energiforbruk gir optimale luft, varme og
 klimaforhold i boligen. Høy teknisk standard.
- Lovfestet garanti i hele 5 år etter overtakelsen.

OM FELTET:
På idylliske Fjellfoten i Årnes har vi et nytt byggefelt under oppføring, hvor de første boligene sto ferdig høsten 2016. Byggetrinn I er allerede fullført og består av tjuefem eneboliger, fem tomannsboliger og ni kjedede eneboliger. Byggetrinn II er nå under oppføring og her er det planlagt tjueåtte eneboliger, tretten tomannsboliger og seksten kjedede eneboliger.

Fjellfoten er et veletablert og barnevennlig boligområde med barnehage og nærmiljøsenter inne på selve feltet, samt bussholdeplass rett utenfor. Flott beliggenhet med kort avstand til marka, store lekeplasser/gressbaner, flere barnehager og skoler i alle trinn. Fjellfoten barneskole og idrettsanlegg ligger ca. 600 meter fra feltet,- i tillegg til Årnes barneskole, Runni ungdomsskole og Nes videregående skole som alle ligger ca. 10 minutters kjøretur unna. Området ligger ca. 5 km sør for Årnes sentrum, som er kommunesenteret i Nes. Her finner du bl.a. kjøpesenter, kafeér, restauranter, kino, rådhus og kulturhus, ishall og bryggeanlegg. Umiddelbar nærhet til bussholdeplass rett utenfor feltet og god kommunikasjon videre fra Årnes via både buss, tog og flybuss. Her går det direktelinjer inn til Oslo. 

OM ÅRNES:
Med over 4.700 innbyggere er Årnes det største tettstedet i Nes. Her finnes et variert utvalg fine butikker og gode servicetilbud. Med umiddelbar nærhet til vakre Glomma i vest og store friluftsområder i øst, innbyr området også til båtliv, bading, jakt og fiske. De store skogsområdene inneholder et godt nettverk av merkede turstier, både sommer- og vinterløyper, i tillegg til sykkelveier. Flere steder er det opparbeidede friluftsområder der det er tilrettelagt med gapahuk, bålplasser eller fiskebrygger.

I Nes er det registrert over 30 idrettslag som tilbyr idretter som fotball, håndball, basketball, innebandy, friidrett, ski, sykkel, kampsport, golf, dans og hestesport.

I 2017 sto den flotte svømmehallen ferdig til stor glede for store og små,- med både vannsklie, fire forskjellige bassenger og koselig kafé. Nes kulturhus er et populært samlingssted med topp moderne kino, konsert- og teaterscene. Det gamle Pakkhuset ved jernbanen samler musikkinteresserte i alle aldre og tilbyr fine øvingslokaler, lydstudioer og gode kurstilbud. I regi av Nes Blues Club arrangeres det også mange flotte konserter her. 

Gode tur-, trenings- og rehabiliteringsmuligheter sommer som vinter, med nærhet til bl.a. Veslesjøen, Sagstusjøen og området rundt Dragsjøen.

OFFENTLIG KOMMUNIKASJON:
Godt kollektivtilbud med buss og tog. Togforbindelse til Oslo med avgang fra Årnes stasjon hver time. Med bil tar det ca. 35 minutter til Oslo lufthavn og omtrent 50 minutter til Oslo S.

ANNET

Offentlige/Kommunale avgifter:
De kommunale avgiftene omfatter vann-, avløp- og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og endringer av gebyr/avgift.

Vei/Vann/Avløp:
Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Tilknyttet Årnes vannverk A/L.

Tv og Internett:
Telenor er leverandør av kabel-tv og bredbånd. 

Forsikring:
Eiendommen er forsikret i byggeperioden. Kjøper må tegne egen forsikring ved overtakelse.

Sameiet:
Boligen er en del av et eierseksjonssameie. Sameiets navn: Sameiet Symrefaret 22 - 32

Velforening/Vedtekter:
Kjøper plikter å være medlem i Velforening eller lignende som
etter hvert vil bli opprettet for boligfeltet.
Velforeningen skal ivareta drift og vedlikehold av fellesarealene utenfor sameiets tomt. Kjøper plikter å rette seg etter velforeningens vedtak og vedtekter, herunder delta med en forholdsmessig andel av nødvendige driftsutgifter m.v.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse:
Skal foreligge før innflytting.

Oppgjør:
Det er ikke krav til forskuddsbetaling ved kjøp av dette prosjektet. Hele kjøpesummen inkl. omkostninger innbetales innen overtakelse. 

Ved kjøp vil følgende betalingsplan fremgå av kontrakten:
100 % ved overtagelse: Kr. 4.662.000,-, fordelt slik:

Kjøpesum, prisantydning Kr. 4.600.000,-
+ Omk.  (dok.avg og tgl.gebyr) Kr. 22.000,-
+ Tilknytngebyr vann & avløp Kr. 35.000,-
+ Oppstartsgebyr til Sameiet Kr. 5.000,-

Oppgjøret innbetales i sin helhet til ansvarlig meglerforetak oppgitt i kontrakt.

Eier:
Øvre Romerike Eiendom A/S

Kontaktperson:
June Andersen
Boligkonsulent
Mob: 916 51 774