Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Flott enebolig i populært område med gode solforhold og fantastisk sjøutsikt

Furusetveien 26, 3142 Vestskogen
Pris fra
15 950 000 kr

Soverom

5

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

8

Bruksnr.

124
Leif-Erik Østhagen
Prosjektet bygges av

Mesterhus Tønsberg AS

Med Mesterhus Tønsberg som leverandør av din nye bolig, er du sikret profesjonell og samvittighetsfull gjennomføring av byggeprosjektet fra første møte til nøkkelen står i døra.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Velkommen til denne flotte eiendommen i etterspurte og barnevennlige Vestskogen! Boligen ligger vestvendt med gode solforhold og fantastisk sjøutsikt fra begge etasjer. Beliggenheten gir panoramautsikt til flotte solnedganger.

Her kan du være med på å forme boligen for å skape ditt drømmehjem.

"Under nyttige lenker - se video av boligen"; her har du muligheten til å gå fra bolig til bolig og fra rom til rom. Mange flotte detaljer for inspirasjon.

Boligen er stor og romslig med 2 fulle etasjer. I 1.etasje kommer du inn i en stor entré med god plass til garderobeløsning. Fra entréen kommer du videre inn til egen master avdeling med romslig soverom og eget bad. I tillegg er det gjestetoalett og separat vaskerom i forbindelse med entréen.
Videre inn kommer man til en stor åpen stue/kjøkkenløsning på hele 64 kvm med panoramautsikt over Vestfjorden. Her kan man dekke til hyggelige familiemiddager. Herfra er det tilgang til en stor delvis overbygget terrasse med utgang både fra kjøkkenet og stua i tillegg til en dør og foldedør hvor man kan åpne opp på varme dager.

Videre opp i 2. etasje kommer man til en stor loftstue med flott utsikt og tilgang til en stor terrasse. I tilknytning loftstua er det 4 soverom hvor ett av soverommene har utgang til terrassen, og 1 har egen terrasse. Her kan man ha både soverom eller eget kontor etter hva man ønsker. I tillegg er det eget bad og en bod.

Boligen blir levert med:

 • Boligen leveres med kjøkken fra JKE eller HTH inkludert hvitevarer.
 • Boligene leveres ferdig malt utvendig og vinduer/dører leveres med 3-lags glass fra NorDan med aluminiumsbekledning for vesentlig mindre vedlikehold.
 • Peisovn type Heta Scanline Prestige C med glass på 3 sider
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Exvent med appstyring
 • Rørleggerleveranse fra Terjesen Rør med baderomsinnredninger, badekar, dusjgarnityr med dusjvegger og veggmonterte klosetter. Bereder og vaskekum med tilkobling vaskemaskin i vask/teknisk
 • Elektrikerleveranse fra PET Installasjon med 220 elektriske punkter
 • El-billader
 • 60 stk led downlights
 • Led belysning i garasje, samt utelamper
 • Gulvvarme i bolig
 • Alle vegger og tak i bolig er medregnet sparklet og malt i ønsket farge
 • Jotun våtromsnorm i vaskerom
 • Fliser på gulv og vegg på 2 bad
 • Gulvflis på vaskerom, entre og bod
 • Eik 1-stav eik parkett i stue/kjøkken, soverom og gang
 • Innvendig trapp med eiketrinn
 • Ferdig asfaltert gårdsplass med kantstein
 • Ferdigplen


Boligen er godkjent i Færder Kommune, så her kan man komme fort i gang. Ved eventuelle fasadeendringer, må man påregne lengre saksbehandlingstid.

Det foreligger også tegninger med stue i 2.etasje.

Nærområdet

Teieskogen er en kort gåtur unna. Her er det en opplyst løype som gir fine muligheter for turer både på dagtid og kveldstid. Om vinteren tillater vil det være oppkjørte skiløyper. Her ligger det også et flott idrettsanlegg med flere fotballbaner, idrettshall, volleyballbane og samt isbane på vinterstid. Et stykke inn i Teieskogen ligger Korketrekkeren, en opplyst akebakke.

Boligen ligger med utsikt over Vestfjorden med brygger og strender og med ca 20 minutters gange til stranden Munkholmen. Her kan små og store glede seg over forfriskende svømmeturer og solfylte dager ved sjøen.

Det er 1,8 km til nye Labakken barneskole og 1,2 km til Teigar ungdomsskole. Det ligger flere populære barnehager i nærområdet.

Dagligvarehandelen gjøres i en av flere nærliggende dagligvarebutikker. Den nærmeste er Kiwi, ca. 1,2 km meter unna. Det er også kort vei til Teie Torg, med bl.a. MENY, Rema 1000, vinmonopol, klesforretninger, apotek, frisør og bank.

Nøtterøy golfbane er kun 3,2 km unna. Her kjøres det opp opplyste skiløyper når det er mulig. Ved siden av golfbanen ligger Hellaskogen, hvor det er fine turmuligheter langs kyststien.

Mesterhus Tønsberg tar forbehold om feil i annonsen. Alle 3D rendere og annet salgsmateriell er å anse som illustrasjoner og kan avvike fra tekniske tegninger og byggebeskrivelser.

Andre prosjekter fra Mesterhus Tønsberg AS