Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Grip sjansen og bygg "Drømmehuset." Meget solrikt med sen kveldssol. Rammegodkjent

Østbyveien 32, 3132 Husøysund
Pris fra
kr 9 890 000

Soverom

5

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig
Leif-Erik Østhagen

Beskrivelse

Velkommen til 2 flotte vestvendte eneboliger på Føynland, boligene ligger meget stille og rolig, men sentralt til med flott utsyn og med sen kveldssol.

Husene har sokkel etasje og hovedetasje med direkte utgang til terreng mot øst og til solrik delvis overbygget balkong mot vest. Det er dobbel garasje med god takhøyde under balkong.

Du kommer inn i en romslig entre i underetasjen. I underetasjen finner du 3 romslige soverom, eget bad og eget separat vaskerom/bod/teknisk. I tillegg til en stor bod som for eksempel kan benyttes som et hobbyrom. I hovedetasje kommer du inn til en stor åpen stue/kjøkken løsning med store skyvedører ut til en stor solrik balkong med flott utsyn. I tillegg er det 2 soverom hvor et av de er med direkte tilknytning til eget bad og garderobe/gang. Utgang til terreng fra soverom.

Utvendige farger på kledning og vinduer kan endres, samt endring av planløsning kan tilpasses hvis ønskelig.

 • Boligen leveres med kjøkken fra JKE med hvitevarer.
 • Boligene leveres ferdig malt utvendig og vinduer/dører leveres med 3-lags glass fra NorDan med aluminiumsbekledning for vesentlig mindre vedlikehold.
 • Peisovn type Heta Scanline 900 med sideglass og glassfront
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Exvent med appstyring
 • Rørleggerleveranse fra Terjesen Rør med baderomsinnredninger, dusjgarnityr med dusjvegger og veggmonterte klosetter. Bereder og vaskekum med tilkobling vaskemaskin i vask/teknisk
 • Elektrikerleveranse fra PET Installasjon med 170 elektriske punkter
 • El-billader
 • 22 stk led downlights
 • Led belysning i garasje, samt utelamper
 • Gulvvarme i bolig.
 • 4 stk seriekoblede røykvarslere
 • Alle vegger og tak i bolig er medregnet sparklet og malt i ønsket farge
 • Jotun våtromsnorm i vaskerom
 • Fliser på gulv og vegg 2 bad
 • Gulvflis på vaskerom, entre og bod
 • Eik 1-stav eik parkett i stue/kjøkken, soverom og gang
 • Innvendig trapp med eiketrinn
 • Gruset gårdsplass og grovplanert


Prosjektet er rammegodkjent og kan startes opp raskt. Ved eventuelt ønske om endring av hustype vil ny søknad være påkrevd og kostnader vil påløpe.

Vei, vann/avløp og fiber er allerede fremført til eiendommene.

I prosjektpris er overskjøtingskostnader ved advokat, tilknytningsavgifter til kommune, i gangsøkningsgebyr, utvendig inntaksskap fra elektriker, utvendig røranlegg tilknyttet offentlig anlegg, arbeidstegninger, byggestrøm, fiber lagt frem m.m. inkludert

Boligene har felles adkomstvei, og Østbyveien 32b har tinglyst veirett over Østbyveien 32a.
Østbyveien 32A - GBnr 18/109 - tomtestørrelse 790,8kvm
Østbyveien 32B - GBnr 18/239 - tomtestørrelse 721kvm

Beliggenhet:
Fra eiendommen er det kort vei til Føynlandskogen med fine turstier, samt til populære Fjærholmen. Sistnevnte er Nøtterøys største badeplass med langgrunn sandstrand, samt gresslette med lekeapparater. I nærområdet finner du også Nøtterøy golfbane på Borgheim, som er kjent som en av Norges beste golfanlegg. Det er også kort vei med båt til de mange øyene i skjærgården. Nøtterøy har vakker skjærgård, med en fin kyststi som gir god rekreasjon hele året.

Eiendommen har kort gangavstand (ca. 11 minutter) til Føynland barneskole hvor det også er barnehage. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Teigar Ungdomsskole og Borgheim Ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehage. Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen, og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og friidrettsbane. Det finnes en rekke idrettsforeninger, samt seilforening både på Føynland og i Tønsberg.

Husøy ligger i gangavstand fra tomten. Ved Borge hotell på Husøy finnes en mindre 9 hulls golfbane. På Borge Hotell er det flere arrangementer året rundt og inneværende år byr blant annet hagekonserter, quizaftener, lunch-/middagsbuffeter og høytidsfeiringer. På Husøy finner man også Husøy Arena med kunstgressbane og sandvolleyballbanen, samt kort vei til lekeplasser, skøytebane, småbåthavn og et godt mangfold av friluftsområder. Husøy Arena Gym er nylig åpnet og tilbyr innendørs treningssenter i regi av Husøy & Foynland IF.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Spar, som ligger kort vei fra eiendommen ved Føynlandsenteret. Det er kort kjørevei til Teie Torv med et rikt og variert utvalg av forretninger. Coop Extra finnes på vei mot Teie, ca. 5 minutter unna bil. Det er kort kjørevei til Teie Torv med blant annet vinmonopol og en rekke forretninger. Tønsberg by nås med bil på ca. 10 minutter med alt av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Fra Tønsberg togstasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time og 20 min. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Tønsberg og ca. 30 min til Sandefjord lufthavn. Til Oslo er det en drøy time å kjøre med bil.

Mesterhus Tønsberg tar forbehold om feil i annonsen. Alle 3D rendere og annet salgsmateriell er å anse som illustrasjoner og kan avvike fra tekniske tegninger og byggebeskrivelser.