Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Enebolig i rolig og barnevennlig område, rett ved skole og barnehage. Solrikt

Lillekjære 2, 3145 Tjøme
Pris fra
3 920 000 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

252

Bruksnr.

168
Leif-Erik Østhagen
Prosjektet bygges av

Mesterhus Tønsberg AS

Med Mesterhus Tønsberg som leverandør av din nye bolig, er du sikret profesjonell og samvittighetsfull gjennomføring av byggeprosjektet fra første møte til nøkkelen står i døra.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Prosjektet legges ut som et råbygg, med en mulighet for selvbyggeren å anskaffe seg en enebolig i et attraktivt område. Råbygg er å anse som helt ferdig utvendig med grunnet kledning. Selvbyggeren tar over bygget for alle innvendige arbeider.

I 1. etasje er det en romslig entré med plass til egen garderobeløsning. Videre herfra finner man én TV-stue, 3 soverom og eget bad. I tilknytning til huset har man også en egen sportsbod. I 2. etasje er det en romslig stue med åpen stue/kjøkkenløsning. I tillegg er det et bad/vaskerom og en bod med masse plass for oppbevaring. Fra stua kommer man ut på en stor balkong hvor man kan nyte sola utover kvelden.

Prosjektet er allerede rammegodkjent, så her slipper man å vente på saksbehandlingstid hos kommunen.

Vi kan også levere nøkkelferdig om der er ønskelig.
Byggestrøm er ikke inkludert.

Nærområdet

Du kjører fra Tønsberg utover Nøtterøy og forbi Tjøme sentrum. Ta til venstre i avkjøringen mot Ormelet og Hvasser. Tomtene ligger på venstre side rett etter skolen og barnehagen. Tomtene ligger fint og solrikt til med grønne omgivelser.

Lille Kjære ligger idyllisk og sentralt til på Tjøme i nærheten av innseilingen fra Skagerak til Oslofjorden.
Med holmer og skjær, måkeskrik og idyllisk trehusbebyggelse, er dette lille øyriket ett av de klassiske sommerparadisene på Østlandet.

Tomtene har en bra beliggenhet, med gåavstand til havna hvor du finner ett moderne bryggeanlegg med båtplasser, marina og restaurant.
Tjøme sentrum er kun tre minutter kjøretur unna. Her er det både dagligvare, vinmonopol, legesenter, klesbutikker og café for å nevne noen. Ridestaller rett over gaten.
25 minutter med bil til Tønsberg sentrum. Bussforbindelse jevnlig fra Lindhøy. 
Skole, barnehage og idrettsanlegg som nærmeste nabo. 

Det er også verdt å nevne Tjøme Golfklubb en km unna, med flott 18-hulls bane. Og selvfølgelig, en helt unik skjærgård med flere strender, skogkledde åser og bortgjemte stier.

Her har du mange muligheter til å utforme ditt eget drømmehus. 
Tomteområdet skal opparbeides med renovasjon, felles uteområder, lekeplass og asfalterte veier.
Vann, avløp og fiber legges inn på hver tomt.
Byggeklausul og oppføres av Mesterhus Tønsberg.

Prisen på huset er satt ut fra SSB indeks pr. 15.06.2023 og vil bli justeres etter dette frem til byggestart

Mesterhus Tønsberg as tar forbehold om skrivefeil i annonsen og presiserer at alle 3D bilder er ment som illustrasjoner og kan avvike fra endelig resultat.