Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Ny enebolig med god planløsning. Sentralt, barnevennlig og nær sjøen

Narverødveien 47F, 3113 Tønsberg
Pris fra
8 840 000 kr

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

153

Bruksnr.

448
Leif-Erik Østhagen
Kunderådgiver
Prosjektet bygges av

Mesterhus Tønsberg AS

Med Mesterhus Tønsberg som leverandør av din nye bolig, er du sikret profesjonell og samvittighetsfull gjennomføring av byggeprosjektet fra første møte til nøkkelen står i døra.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

NARVERØDVEIEN
Fin beliggenhet, i ett attraktivt bolig område. Kun 8 minutter å kjøre til Tønsberg sentrum.
Området er godt etablert, barnevennlig og med gangavstand til barnehager, skoler, Slagenhallen og Flintbanen.

Du trenger heller ikke å ta turen inn til byen for å få utført de nødvendigste gjøremål. I nærområdet finner du både Olsrød Park handlesenter, servicetilbudene på Tolvsrød og servicetilbudene på Jarlsø.

Nærområdet har flere tur- og rekreasjonsområder både sommer og vinter. Du har skjærgården ett steinkast unna med båthavn og badeplasser, samt lysløype.

Beskrivelse
Prosjektert enebolig hvor det er mulighet til å tilpasse boligtype og gjøre mange endringer både utvendig og innvendig. 

Boligen er prosjektert med en effektiv planløsning. Det første som møter deg er en stor entre og hall med trapp opp til 2.etasje. I 1 etasje er det 3 romslige soverom, eget bad og separat vaskerom/bod. I tillegg er det egen stue med utgang til overbygget terrasse og hage. I 2.etasje kommer du opp til kjøkken med åpen stue og kjøkkenløsning. Man har utgang med skyvedør til en stor delvis overbygget terrasse. Her er det i tillegg prosjektert egen avdeling med omkledningsrom, soverom og eget bad.

Boligen leveres ferdig malt utvendig og vinduer med 3-lags glass med aluminiumsbekledning for vesentlig mindre vedlikehold.

Innvendig leveres boligen ferdig malt. 1-stavs eikeparkett på gulv i stue og soverom. Flislagte bad og flis på gulv i vaskerom og entre. Varmekabler i våtrom og entre.

Peisovn med stålpipe type Heta Scan-Line 900 i stue i 2.etasje er inkludert.

Det er medregnet kjøkkeninnredning fra JKE. Hvitevarer er medregnet.

Luft-luft varmepumpe fra Daikind
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Exvent.
Rørleggerleveranse fra Terjesen Rør.
Elektrikerleveranse fra Pet Installasjon

Det er medregnet dobbelt garasje i følge tegninger.

Tomten er på 785kvm

Vil du vite mer om prosjektets muligheter, ta kontakt med kunderådgiver Leif-Erik Østhagen; tlf: 930 21 069 for en hyggelig boligprat.

Adkomst
Fra Mammutkrysset ved kanalbrua kjør Ringveien østover. Kjør så igjennom 1 lyskryss og rett igjennom 3 rundkjøringer, før du tar til høyre i rundkjøring nr.4. Du er da i Presterødalleen. Her kjører du rett frem i 1,3 km, på Narverødveien, før du tar til høyre mot Råelåsen barnehage. Tomtene ligger like før barnehagen.

Forbehold
Forbehold om feil i annonsen.
Alle 3D rendere og annet salgsmateriell er å anse som illustrasjoner og kan avvike fra tekniske tegninger og byggebeskrivelser.

Andre prosjekter fra Mesterhus Tønsberg AS