Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Vestskogen - Prosjekterte familieboliger med god planløsning, godkjent i kommunen

Furusetveien 24 og 26, 3142 Vestskogen
Pris fra
14 850 000 kr

Soverom

5

Eieform

Eier (Selveier)

Primærrom

206 - 209 m2

Gårdsnr.

8

Bruksnr.

244
Leif-Erik Østhagen

Beskrivelse

Velkommen til disse to flotte eiendommene i etterspurte og barnevennlige Vestskogen! Boligene ligger vestvendt med gode solforhold og fantastisk sjøutsikt fra begge etasjer. Beliggenheten gir panoramautsikt til flotte solnedganger.

Her kan du være med på å forme boligen for å skape ditt drømmehjem.

Under bildene ligger to lenker du kan trykke på for å se video av boligene og gå på virtuell visning.

Boligene leveres nøkkelferdige med opparbeidede uterom med plen, asfalt og kantstein. Eksisterende privat vei oppgraderes og utvides.

Mer informasjon om boligene ligger under "Enheter i prosjektet"

Nærområdet

Teieskogen er en kort gåtur unna. Her er det en opplyst løype som gir fine muligheter for turer både på dagtid og kveldstid. Om vinteren tillater vil det være oppkjørte skiløyper. Her ligger det også et flott idrettsanlegg med flere fotballbaner, idrettshall, volleyballbane og samt isbane på vinterstid. Et stykke inn i Teieskogen ligger Korketrekkeren, en opplyst akebakke.

Boligen ligger med utsikt over Vestfjorden med brygger og strender og med ca 20 minutters gange til stranden Munkholmen. Her kan små og store glede seg over forfriskende svømmeturer og solfylte dager ved sjøen.

Det er 1,8 km til nye Labakken barneskole og 1,2 km til Teigar ungdomsskole. Det ligger flere populære barnehager i nærområdet.

Dagligvarehandelen gjøres i en av flere nærliggende dagligvarebutikker. Den nærmeste er Kiwi, ca. 1,2 km meter unna. Det er også kort vei til Teie Torg, med bl.a. MENY, Rema 1000, vinmonopol, klesforretninger, apotek, frisør og bank.

Nøtterøy golfbane er kun 3,2 km unna. Her kjøres det opp opplyste skiløyper når det er mulig. Ved siden av golfbanen ligger Hellaskogen, hvor det er fine turmuligheter langs kyststien.

Mesterhus Tønsberg tar forbehold om feil i annonsen. Alle 3D rendere og annet salgsmateriell er å anse som illustrasjoner og kan avvike fra tekniske tegninger og byggebeskrivelser.