Hopp til hovedinnhold

Mesterhus Tønsberg AS - TØNSBERG

Med Mesterhus Tønsberg som leverandør av din nye bolig, er du sikret profesjonell og samvittighetsfull gjennomføring av byggeprosjektet fra første møte til nøkkelen står i døra.

Om oss

Vår glød – din trygghet

Mesterhus Norge er en del av Mestergruppen A/S som har utspring i den tradisjonsrike byggmestervirksomheten over hele Norge. Vi er i dag om lag 100 ansatte og har hovedsete på Kilen industriområdet sentralt i Tønsberg. Vårt distrikt er hovedsakelig Tjøme, Nøtterøy, Tønsberg, Re og Stokke kommune.

Grunntanken vår er å bygge kvalitetshus, bygget av din lokale byggmester, forankret i tradisjon, fagkunnskap, seriøsitet og solid håndverk i hele byggeprosessen. Nettopp derfor er Mesterhus Norge organisert som et landsomfattende kjedeforetak av frittstående byggmesterfirmaer.

Når du velger Mesterhus Tønsberg som leverandør av din nye bolig, er du sikret profesjonell og samvittighetsfull gjennomføring av byggeprosjektet fra første møte til nøkkelen står i døra. Boligen blir bygget av en lokal byggmester som kjenner de lokale forholdene. Han kjenner hver eneste håndverker som slipper til på huset ditt og kan innestå for kvaliteten tvers igjennom. Dette er erfaringsmessig den beste måten å gjennomføre et prosjekt med tanke på topp kvalitet.
Vi er stolte av å ha levert solid godt håndverk til våre kunder i over 40 år.

Vi håper du blir vår neste.

Våre byggmestere

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?