Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Flott arkitekttegnet del av to-mannsbolig med hybel. Midt i Tønsberg sentrum

Bulls gate, 3110 Tønsberg
Pris fra
7 690 000 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Tomannsbolig

Gårdsnr.

1002

Bruksnr.

607
Leif-Erik Østhagen
Prosjektet bygges av

Mesterhus Tønsberg AS

Med Mesterhus Tønsberg som leverandør av din nye bolig, er du sikret profesjonell og samvittighetsfull gjennomføring av byggeprosjektet fra første møte til nøkkelen står i døra.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Velkommen til en flott tomannsbolig sentralt i Tønsberg med kort avstand til alt av fasiliteter. Boligen ligger i et stille og rolig område med gode solforhold. Her har du mulighet til å sikre deg en halvpart av en tomannsbolig. Hver av halvpartene har egen hybel med mulighet for utleie.

Tønsberg kommune har gitt igangsettingstillatelse og gravearbeidene vil starte januar 2024.

Boligen har felles adkomst med Bulls gate 12A.

I hoveddelen kommer du inn i 1.etasje til flislagt gang med egen garderobeløsning. I gangen er det også et toalettrom. Videre inn har du en åpen stue/kjøkken løsning med utgang til terrasse og egen hage med gode solforhold. I 2.etasje er det 3 soverom og 1 bad. På hovedsoverommet er det en egen luftebalkong, og garderobeskap er inkludert. Det er også egen luftebalkong mot nord-vest. I underetasjen er det eget vaskerom og en bod/teknisk rom. I tillegg er det hybel på 25kvm med egen inngang.

 • Boligen leveres med kjøkken fra JKE med hvitevarer
 • Boligene leveres ferdig malt utvendig og innvending. Vinduer/dører leveres med 3-lags glass med aluminiumsbekledning for vesentlig mindre vedlikehold
 • Peisovn med sideglass og glassfront, montert stålpipe
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
 • Rørleggerleveranse fra Terjesen Rør med baderomsinnredninger og dusjgarnityr med dusjvegger. Bereder og vaskekum med tilkobling til vaskemaskin
 • Elektrikerleveranse i henhold til NEK400
 • Gulvvarme i boligen
 • Alle vegger og tak i bolig er medregnet sparklet og malt
 • Fliser på gulv i gang, vaskerom, bod/teknisk og på gulv og vegger på 1 bad. Baderomsplater på vegger i hybel
 • Parkett i stue/kjøkken, soverom og gang
 • Innvendig trapp med eiketrinn
 • Gruset gårdsplass og grovplanert
 • Elbillader inkludert
 • Egen spesifisert byggebeskrivelse er utarbeidet


I prosjektpris er overskjøtingskostnader ved advokat, tilknytningsavgifter til kommune, utvendig inntaksskap fra elektriker, utvendig røranlegg tilknyttet offentlig anlegg, arbeidstegninger, byggestrøm, fiber lagt frem m.m. inkludert

Beliggenhet
Boligen ligger i et sentralt og attraktivt boligområde i Tønsberg sentrum. Den ligger i en blindgate som ender opp ved en stor åpen gresslette tvers av Tønsberg svømmehall. Her har du gangavstand til alle byens fasiliteter. I umiddelbar nærhet finner du blant annet brygga i Tønsberg med et stort utvalg av ulike restauranter. Det er 12 minutter gange til Tønsberg Jernbanestasjon, 10 minutter gange til Tønsberg Torg, 7 minutters gange til Farmandstredet og ca 15 minutters gange til Slottsfjellet.

Barnehager, skoler og fritid
Tilhører Træleborg skole( barneskole) og Byskogen ungdomsskole. Det er flere sentrumsnære barnehager i området. Det er også kort avstand til Greveskogen og Færder Videregående skole.

Gangavstand til turområder ved Byskogen og Messeområdet.
Ved Messeområdet er det et stort idrettsområde med ishall, idrettshaller, en rekke ballbaner, friidrettsanlegg, lysløype, frisbeegolfbane, hundepark, treningssenter og en kabelpark.

Fra sentrum er det ca. 10 min å kjøre til Ringshaugstranda med flotte bademuligheter.

Mesterhus Tønsberg tar forbehold om feil i annonsen. Alle 3D rendere og annet salgsmateriell er å anse som illustrasjoner og kan avvike fra tekniske tegninger og byggebeskrivelser.

Andre prosjekter fra Mesterhus Tønsberg AS