1 / 2

Alta - moderne hus for skrå tomt

Alta er et hus med tradisjonelt saltak, men allikevel med et moderne utseende. Det vil passe inn i de fleste nabolag, samtidig som det skiller seg litt ut.

Alta har et stramt og moderne uttrykk hvorav trekledningen følger fasadene over i taket for å understreke formen på huskroppen. Med skarpe og rene linjer er denne boligen helhetlig og tydelig i sin form og uttrykk. Alta har elementer av det tradisjonelle og gjenkjennelige, men er samtidig moderne og original.

Høyt under taket
Stuen og kjøkkenet ligger i hoveddelen i første etasje, med en fantastisk takhøyde. Her slippes mye naturlig lys inn gjennom store glassflater. Herfra er det direkte utgang til en romslig, overbygget balkong. Etasjen har også et funksjonelt walk-in-closet, bad og romslig soverom.

I underetasjen finner man en flott kjeller-stue med utgang til et overbygget uteareal. Etasjen rommer også tre soverom, et større bad og vaskerom med bodplass. Dette er et hus med spennende løsninger som fungerer for mange.

Alta er tegnet av Trine Tellefsen, Arkitekt MNAL hos MG Arkitekter.

Plan- og fasadetegninger:

Alta plantegning underetasje
1

Alta plantegning underetasje

Alta plantegning 1. etg
2

Alta plantegning 1. etg

Ønsker du en annen plantegning?

Vi tilpasser modellen etter dine behov – dimensjoner, rom og planløsning kan endres etter dine ønsker. Ta kontakt med din nærmeste byggmester.

Relaterte hus

Kontakt oss

image placeholder