Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Alta
Moderne hus for flat tomt

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

109,8 m²

Bruksareal (BRA)

209,4 m²

Største lengde

16,4 m

Største bredde

6,8 m

Husmodellen Alta har et moderne uttrykk til tross for et tradisjonelt saltak. Alta ble opprinnelig tegnet for skrå tomt og ble et av Mesterhus' mest populære hus. Derfor har vi også tegnet en versjon for flat tomt.

Huset er i stor grad mye lik den opprinnelige modellen Alta for skrå tomt. 

Alta har elementer av det tradisjonelle og gjenkjennelige med saltak, men er samtidig et moderne hus med et originalt uttrykk. Huset ivaretar norsk byggetradisjon, samtidig som det har et unikt preg.

Løsninger perfekt for familien
Denne versjonen av Alta har fått et stilig overbygd inngangsparti, med en praktisk sportsbod rett ved inngangsdøren. Der kan man enkelt sette fra seg barnevogn, sparkesykler, akebrett og andre ting en aktiv familie har, men ikke trenger å ha med inn i huset. Når du kommer inn har du garderobe og vaskerom rett innenfor døren. Alle våte klær kan gå rett til tørk og vasking. Du har også et bad i gangen. Det er tre soverom i første etasje, hvorav det største har et romslig walk-in-closet. Det er også en TV-stue i denne etasjen, som har dør ut mot den overbygde plattingen og hagen. På grunn av den ene veggen som går ned fra fasaden her, så får man en lun og skjermet uteplass.

Fantastisk takhøyde
I andre etasje har man et stort allrom med mønt himling som gir en fantastisk romfølelse. Her finner du stue, kjøkken og spisestue, med en peis i midten som du nyter uansett hvor du er i rommet. Fra oppholdsrommet er det dør ut til en herlig balkong, perfekt for et måltid ute. I etasjen er det også et romslig soverom, bad og en praktisk bod.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Vi tilpasser modellen etter dine behov – dimensjoner, rom og planløsning kan endres etter dine ønsker. Ta kontakt med din nærmeste byggmester.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?