Hopp til hovedinnhold

Byggmester Gunstein Lindtveit AS - VEGÅRSHEI

Hos Byggmester Gunstein Lindtveit AS kan du forvente godt håndverk, en smidig prosess og overlevering til avtalt tid og pris. Som Mesterhus-forhandler er vi det trygge valget når du skal realisere boligdrømmen!

Om oss

Vi bygger boligdrømmer av høy kvalitet

Vi i Byggmester Gunstein Lindtveit AS leverer hus fra Norges største boligbygger. Som Mesterhus-forhandler er vi det trygge valget når du skal realisere boligdrømmen!

Hos oss kan du velge blant et bredt utvalg ferdigtegnede hus, eller bestille et arkitekttegnet hjem. Husk at Byggmester Gunstein Lindtveit AS ikke leverer ferdighus i tradisjonell forstand - vi hjelper deg å virkeliggjøre husdrømmen. Alle boligene kan skreddersys etter dine behov, slik at det ferdige resultatet blir akkurat slik du ønsker.

Som kunde av Byggmester Gunstein Lindtveit AS kan du forvente godt håndverk, en smidig prosess og overlevering til avtalt tid og pris. At mange av oppdragene våre er et resultat av anbefalinger fra fornøyde kunder, er en tillitserklæring vi er oppriktig stolte av! Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Ta kontakt i dag!

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?