Hopp til hovedinnhold
Mesterhus lanserer ny kostnadseffektiv boligmodell

Mesterhus lanserer ny kostnadseffektiv boligmodell

Form 1.0 fra Mesterhus er en innovativ boligmodell som møter dagens marked og etterspørsel for moderne og kostnadseffektive løsninger. Med sitt fleksible og arealeffektive design, passer Form 1.0 perfekt på små og smale tomter.

Vårt spesialtilpassede funkishus, Form 1.0, er den ideelle løsningen for områder med begrenset tomtestørrelse. Boligen er på 144 kvadratmeter og vil derfor være et rimeligere hus – både å bygge, men også med tanke på utgifter som strøm og vedlikehold. Funkishuset er laget i trematerialer som er et miljøvennlig byggemateriale, sier salgs- og markedssjef i Mesterhus, Line Bjerck Ruud, og legger til:

Vi tror vår nye husmodell blir en ny bestselger i Mesterhus fordi den er areal- og kostnadseffektiv, arkitektonisk sterk, lett byggeteknisk og fleksibel til å møte ulike kunde og tomtesituasjoner.
Mesterhus lanserer ny kostnadseffektiv boligmodell

Form 1.0 har et moderne utrykk med funkisinspirerte elementer. Boligen har et sterkt arkitektonisk utrykk og kvaliteter som skiller seg ut i boligmarkedet. Form 1.0 er sammensatt av stående og liggende kledning, hvorav linjer og enkelt elementer er med å skape noe spennende visuelt.

Tilpasset dine behov

Form 1.0 er designet med tanke på små og smale tomter, men kan enkelt tilpasses ulike tomtesituasjoner, inkludert skrå, flat eller større tomter. Balkongen er et fleksibelt element som kan tilpasses tomten og utsikten, og kan også fjernes helt om ønskelig.

Arkitekten Trine Tellefsen påpeker at det er større interesse for mindre hus nå.
- Form 1.0 er utviklet med arealeffektive løsninger, med enkle og gode byggetekniske løsninger uten at det går på bekostning av arkitekturen. Det er den siste tiden økt forespørsel av mindre hus til forttetningsprosjekter og økt fokus på å

redusere byggekostnader. Det er større etterspørsel i markedet etter rimeligere hus som fyller de samme behovene som større mer kostbare hus, og Mesterhus ønsker å være fremoverlent og være med på en bærekraftig utvikling i husbygging, sier hun.

Garasjen er en løsrevet enhet som kan plasseres på forskjellige måter på tomten, men også være et tilvalg. Garasjen kan enkelt tilpasses boligen og fungere som en del av huskroppen, og det er også mulig å etablere en takterrasse på garasjen.

Med funkishuset Form 1.0 fra Mesterhus får du en fleksibel og arealeffektiv husmodell som kan tilpasses dine behov og ønsker.

Spilene eller stolpene på terrassen filtrerer lys og skygge, og er med på å lage spennende vinkler i fasadeutrykket. Form 1.0 har et skarpt utrykk i fasaden og kan fungere med ulike fargekombinasjoner. Garasjen kan tilpasses boligen.

Mesterhus lanserer ny kostnadseffektiv boligmodell

Mesterhus har også vært opptatt av at det skal være mulig å tilpasse huset til alternative energiløsninger. Det er lagt til rette for sikker installasjon av batteripakke i sportsbod og inneklimasentral på vaskerommet.

Fleksibelt hus og arealeffektiv planløsning

Form 1.0 er fleksibelt og kan tilpasses mange ulike målgrupper med enkle grep. Det har vært viktig i planleggingen av huset og få gode romløsninger som fungerer for mange. Planløsningen er svært arealeffektiv og rommer mye uten at kvaliteten på rommene forringes:

  • Form 1.0 er et smalt hus på 6,3 m
  • 144 m2 BRA delt på to etasjer
  • 3-4 soverom
  • 2 stuer
  • 2 bad
  • Vaskerom
  • Kontor
  • God bod-plass
Mesterhus lanserer ny kostnadseffektiv boligmodell

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er plassert i 2. etasje i et langstrakt stort rom som understrekes av store vinduer og balkong som viderefører lengden og størrelsen av rommet.

Opprinnelse til navnet

Navnet Form har blitt til på grunn av husets karakteristiske linjer og sterke formspråk. Mesterhus har kalt dette Form 1.0 fordi det er tenkt som starten på en videre boligserie hvorav strek og utrykk blir videreformidlet til neste hus, men planløsning og tomtesituasjon er tenkt forskjellig for hvert hus og skal treffe ulike kundegrupper og tomtesituasjoner.

Mesterhus er allerede i gang med neste husmodell: Form 2.0, som er planlagt med 120m² BRA, på en flat, men bredere tomt. Også her er det utviklet gode arealeffektive løsninger.

Les mer om Form 1.0 her

Vil du bygge hus?

Har du et eget prosjekt du kunne tenkt deg å realisert? Vi har byggmestere i hele Norge, som tar på seg både nybygg av hus og hytter, eller rehabilitering. Du kan se alle våre husmodeller her, men alle disse kan endres på, eller du kan få tegnet noe helt eget. Vi i Mesterhus er opptatt av godt håndverk, og vi tar gjerne på oss oppdrag litt utenfor det "vanlige". Det blir som avtalt.

Bestill huskatalog

Du mottar digital huskatalog på e-post direkte etter innsendt skjema. Om du ønsker papirversjon i tillegg må du huke av for det.

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?

Relaterte artikler

Bygg et moderne hus som følger dagens trender

Moderne hus blir mer og mer i vinden. Stilen gjengir den tiden vi lever i, og kan for mange virke tiltrekkende. Samtidig er det kanskje denne stilen som kan se mest forskjellig ut fra hus til hus, da den ofte består av arkitektpregede uttrykk og særegenhet. Vi i Mesterhus tilbyr moderne hus i ulike størrelser og med forskjellig uttrykk, slik at du skal kunne finne ditt drømmehjem.

Ta bærekraftige valg til boligen

Ta bærekraftige valg til boligen

Du tenker kanskje at bærekraft kun er et ord politikere og representanter for store selskaper tar i sin munn, og at det ikke er spesielt relevant for deg som privatperson. Slik synes vi ikke du skal tenke – for dine valg som privatperson og forbruker kan nemlig spille en rolle i det store skiftet mot lavutslippssamfunnet.