Hopp til hovedinnhold
Herskapelig hus - Realiser din boligdrøm

Herskapelig hus

Å bygge et herskapelig hus er for mange en drøm. Det finnes forskjellige meninger om hva som gjør et hus herskapelig, vi tilbyr flere ulike løsninger og størrelser på våre herskapelige hus.

Herskapelig stil

Søyler, doble dører, store vinduer i stil med takhøyden, god romfølelse og eksklusivitet er gjerne det mange forbinder med et herskapelig hus. Du ser vel kanskje for deg å kunne nyte en kopp kaffe i biblioteket, mens barna leker i sin egen lille stue?

Et herskapelig hus er tiltenkt storfamilien, hvor man har mulighet til å trekke seg unna for litt alenetid, eller samle hele familien for en hyggelig stund.

Kjøkken

Huset skal kunne dekke de fleste behov som dukker opp hos en familie, og da kreves det både smarte løsninger, mange rom og en god planløsning.

Et herskapelig hus for alle

Alle har ikke behov for tre stuer, eget bibliotek og fem soverom. De aller fleste er tilfreds med et tradisjonelt norsk hus med et herskapelig utseende. For mange er huset Karita, med sine 172 kvm et overkommelig valg – med tre soverom, stor stue, romslig kjøkken og bad i begge etasjer. Har du lyst til å kikke på andre hustyper, kan du se hele utvalget her.

Karita

Klassisk vindusplassering, en midtsentrert balkong og et overbygget inngangsparti er med på å tilføre Karita-huset den herskapelige stilen.

Hva kjennetegner et herskapelig hus?

I de herskapelige husene vi i Mesterhus tilbyr, kan du forvente å finne:

  • En stor entre med plass til oppbevaring
  • Minst tre romslige soverom
  • Romslige bad
  • Stor stue, ofte i vinkel slik at du kan lage ulike soner
  • Egen kjøkkensone, med valgmulighet for åpen løsning
  • En spennende fasade i tråd med den herskapelige stilen
  • Gode løsninger for oppbevaring
Kongsgård

For de som vil gjennomføre eksklusiviteten fra start til slutt, kan vi anbefale huset Kongsgård. Det ligger vel i navnet, for her får man et hus nesten verdig en konge. Med sine 315 kvm fordelt på to etasjer, er det mange spennende løsninger i vente. I hallen blir du møtt av den storslåtte utsikten mot galleriet i andre etasje med åpen himling, for å nevne noe.

Bygger du hus med oss blir det alltid som avtalt

Vi vet at det er mye å tenke på når man skal bygge hus, og hele prosessen kan dermed virke overveldende. Som en av Norges største boligbyggere, har vi et ønske om at du skal føle deg trygg helt fra første samtale, til nøklene er overlevert.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende prat i dag!

For at du skal kunne føle deg trygg, vet vi at et viktig aspekt er at det ikke kommer noen overraskelser underveis eller etter prosessen. Derfor er vårt motto: Det blir som avtalt. Utfordringer vil det som oftest være, uansett om de er motivert av prosessen eller ikke, men det skal løses slik vi i fellesskap med dere avtalte.

Relaterte artikler

Hva koster det å bygge hus?

Spørsmålene er mange når du skal bygge hus: Hvor mye kommer drømmehuset til å koste totalt? Har vi råd til de løsningene vi ønsker? Hva vil banken si? Og hvorfor står det ikke bare en ferdig pris på nettsiden?

Har du tenkt på utleiedel?

Det finnes mange fordeler, både økonomiske og praktiske, med å ha egen utleiedel eller hybel i huset. Det som er avgjørende for mange er kanskje at det kan være med på å finansiere drømmehuset.

4 tips før du skal bygge hus

4 tips før du skal bygge hus

Eli Karin og Ove har nettopp blitt eiere av FunkyFunkis, og har husbyggingsprosessen friskt i minnet. I den anledning har de fire konkrete tips til deg som ønsker å bygge hus, og hva som var viktigst for dem i prosessen. Se filmen under, eller les videre nedover.