Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Eneboligtomter med fantastisk sjøutsikt på Dyrnes

Dyrnesveien, 4372 Egersund
Pris fra
kr 990 000

Boligtype

Tomter
Tor Inge Larsen
Prosjektutvikler

Adkomst

Følge riksvei 44 mot Sokndal. Etter ca. 7min fra Egersund sentrum, sving til høyre inn på Dyrnesveien. Etter 900m sving til venstre opp Dyrnesbakken. Feltopparbeidelse er i gang, og eneboliger er under oppføring.

Beliggenhet

Boligfeltet på Dyrnes er meget barnevennlig og har en idyllisk beliggende i trafikkstille gate. Området er egnet for både barnefamilier og andre som trives litt utenfor bykjernen, men som samtidig liker å leve med nærhet til de sentrale deler av Egersund. Eiendommens umiddelbare tilknytning til Dyrnesmarka byr på mulighet for utallige turopplevelser. Flotte bademuligheter og dykkeforhold i bl.a. Skjevollsvika, og mange turstier og fiskeplasser innenfor umiddelbar nærhet. Du vil kunne finne et usjenert svaberg å innta lunsjen på, med utsikt til Nordsjøen.

Et kvarters gåtur fra Dyrnes, ligger Beltvika. På turen hit passerer du hasselnøtteskogen, og i Beltvika kan du finne deg en skjermet plass til å slappe av. Her finnes også flere kulturminner som er datert fra jernalderen!

Alle tomtene har meget gode sol- og utsiktsforhold hvor du kan nyte innseglingen til Egersund havn i sola til den forsvinner ned i havet. Her kan du senke skuldrene og få ro i sjela!

I Dyrnes har du havet som nærmeste nabo. Her vil du ha mulighet til å fiske, padle tur med kajakk og andre vannsportsaktiviteter. Det er også muligheter for å ankre opp båten i sommerhalvåret, etter avtale med grunneier.

Det nye boligfeltet på Dyrnes er opparbeidet og flere boliger i feltet er under oppføring. Her får hver enkel eiendom sin unike kvalitet. Felles for alle tomtene er en fantastisk utsikt og svært gode solforhold.

Beskaffenhet

Norrøn Bolig AS har 3 tomter for salg på Dyrnes.

Tomtene er markert med tomtenr 1, 4 og 10
Størrelse på tomtene:
  • Tomt 1: 725,3 m2
  • Tomt 4: 559,2 m2
  • Tomt 10: 576,1 m2
Priser fra kr. 990.000,- + omkostninger til Staten:
  • Dokumentavgift kr. 2,5 % av KUN tomteverdi kr. 24 750,-
  • Tinglysingsgebyr kr 500,-
  • Grunnboksutskrit kr 240,-
  • Evt. Tinglysing pr. Panterett: kr 500,-
Sum omkostninger kr. 25 990,-