Hopp til hovedinnhold

Norrøn Bolig AS - Egersund

Norrøn Bolig bygger alt fra eneboliger, rekkehus, leiligheter og fritidsboliger til større bolig- og hyttefelt. I tillegg bygger vi om og rehabiliterer boliger etter kundens ønsker.

Om Norrøn Bolig AS

Norrøn Bolig består av 36 høyt kvalifiserte medarbeidere. Fra dyktige håndverkere med mesterbrev til solid kompetanse innen prosjektering og boligrådgivning.

Vi hjelper våre kunder gjennom hele byggeprosessen. Fra første møte, befaring på tomten, tegninger, søknader og godkjenninger til et års befaring.

Vi legger vår sjel i å levere kvalitet og nøyaktighet til avtalt pris gjennom hele byggefasen.

Velkommen til Norrøn Bolig!

Prosjekter

Sandbakkane
I Sandbakkane i Egersund sentrum, kommer 6 lettstelte leiligheter for salg. Opparbeidelsen starter allerede høsten 2023.

Hafsøyhagen
Her kommer det 11 lettstelte og rimelige eneboliger. Boligene har blant annet 3 soverom, stor terrasse og gode solforhold. I Hafsøyhagen bor du i gangavstand til sentrum, togstasjon, Vannbassengan, barnehage og skole. Mulighet for egeninnsats eller nøkkelferdig bolig.

Sirevåg Sjøgrend
En hytte i Sirevåg Sjøgrend kan være et utgangspunkt for naturopplevelser, en pause fra hverdagen, et sted å samle familie og venner til hyggelig samvær – eller noe helt annet.

Hellvik
Heldigvis finnes Hellvik! Fredelige Hellvik ligger en times behagelig togtur sør for Stavanger og fem minutter nord for koselige Egersund. Her er pulsen behagelig lav og man er omgitt av vakkert kulturlandskap og sjø.

Tengsstranda
Fritidsboligene på Tengsstranda får en unik beliggenhet ved sjøkanten, der Tengselva møter hav. Her er det meste lagt til rette for et aktivt båt-, fiske- og friluftsliv. Egersund sentrum er bare minutter unna med båt, sykkel, eller en koselig spasertur langs sjøen.

Havikstrand
På Havik har vi 5 moderne, familievennlige og innholdsrike fritidsboliger for salg. Kun ti minutter fra Farsund sentrum. Fritidsboligene ligger sørvendt på et flott opparbeidet område med utvendig svømmebasseng, ballslette, lekeområde og sandstrand i umiddelbar nærhet.

Joavegen
9 gjennomtenkte familieboliger i hjertet av Sola kommune. Energieffektive og miljøvennlige, med komplett bygningsintegrert soltak inkludert i prisen!

Myllarsmarka
Myllarsmarka er Egersunds nye flotte boligområde med beliggenhet mellom Rundevoll og Lygre. Tomtene ligger på toppen av Myllarsmarka og selges etter «første mann til mølla» prinsippet.

Fidjeland Fjellgrend
Fidjeland Fjellgrend er et helt nytt hytteområde på et platå like ovenfor Sirdal Høyfjellshotell og like ved slalåm bakkene til Fidjeland Skisenter. Her har du mulighet for ski-in og ski-out, her trenger du ikke starte bilen før du faktisk skal dra hjem igjen.

Oddsfjell
Norrøn Bolig har flotte moderne hytter ved foten av det mytiske fjellet Oddsfjell for salg. Utforming av hyttene er inspirert av sagalitteraturen.

Hestnes B33
Hestnes-omådet er et godt sted å vokse opp. Kort vei til barnehage, skole og fritidsaktiviteter. Vi har nå fire flotte eneboliger til salgs i Hestnes. Her bor du sentrumsnært i landlige og rolige omgivelser i et attraktivt boligområde.

Gamle Hestnesvei
Vi har nå fire moderne eneboliger til salgs i Gamle Hestnesvei. Eneboligene har nydelig utsikt over Lygrefjorden og Årstaddalen. Boligene har tre soverom, stor terrasse med utestue og garasje. Her bor du sentrumsnært i landlige og rolige omgivelser i et etablert boligområde.

Øvre Leidlandshagen
Øvre Leidlandshagen er et nytt attraktivt boligområde idyllisk plassert på Eigerøy rett utenfor Egersund. Her skal det bygges totalt 45 moderne boliger med nærhet til skole, barnehage og idrettsanlegg. Fire eneboliger med fabelaktig utsikt selges nå.

Dyrnes
Boligfeltet på Dyrnes er meget barnevennlig og har en idyllisk beliggende i trafikkstille gate. Området er egnet for både barnefamilier og andre som trives litt utenfor bykjernen, men som samtidig liker å leve med nærhet til de sentrale deler av Egersund.

Svanes
På Svanes får du muligheten til sol fra morgen til kveld. Du får fantastisk havutsikt, som er fasinerende enten det sol og blå himmel eller det stormer og blåser som værst. På Svanes får du et stille og rolig boligområde hvor du kan nyte freden roen, her får du nærmest hus og hytte i ett. I tillegg er man så heldig at nærheten til matbutikker og andre butikker er bare en liten kjøretur på 8-10 min. unna.

Gangstø
Velkommen til nydelige Gangstø hyttefelt beliggende ca. 13 min fra Flekkefjord. Nyoppført- og innholdsrik hytte på to plan med fantastisk utsikt over Hidrasundet. Inneholder bla. 4 soverom, 2 stuer, 2 bad og vaskerom.

Rodvelt
I vakre omgivelser mellom gamle husgrunner av lødd stein og med utsikt over havet er det etablert et nytt hyttefelt med plass til 43 hytter. For å gjøre dette til et trivelig område for både barn og unge blir det opparbeidet ballslette.

Har du egen tomt? - Vi hjelper deg å realisere boligdrømmen

Har du stor eller liten tomt? Skråtomt, utsiktstomt eller flat tomt? Drømmer du om et moderne, tradisjonelt eller et herskapelig hus? Uansett hjelper vi deg til å realisere din boligdrøm.

Norrøn Bolig har over 25 års erfaring med bygging av eneboliger på kundens egen tomt.
Vi har et stort utvalg av arkitekttegnede hustyper i alle prisklasser, som kan danne grunnlag for din enebolig. Dersom du ønsker å skreddersy din egen arkitekttegnede bolig, både i funksjonalitet og utseende, hjelper vi deg med det også.

Norrøn Bolig hjelper deg gjennom hele byggeprosessen. Fra første møte, befaring på tomten, tegninger, søknader og godkjenninger til et års befaring. Vi legger vår sjel i å levere kvalitet og nøyaktighet til avtalt pris gjennom hele byggefasen.

Norrøn Bolig er forhandler av Mesterhus, som har kanskje Norges største utvalg i arkitekttegnede boliger. Bli inspirert og få den nye Mesterhus katalogen hjem i postkassen – helt gratis.

Bygge om, bygge på eller pusse opp? - Vi hjelper deg med alt fra tegninger til ferdig ombygging.

Norrøn Rehabilitering hjelper deg med å skreddersy din ombygging etter behov og ønsker. Enten det gjelder oppussing, større plass, eller fornyelse av hele bygget.

Norrøn Rehabilitering hjelper deg gjennom hele byggeprosessen. Fra første møte, befaring, tegninger, søknader og godkjenninger til ferdig ombygging. Vi legger vår sjel i å levere kvalitet og nøyaktighet til avtalt pris gjennom hele byggefasen.

Har din bolig, hytte eller næringsbygg behov for ombygging eller oppussing? Velkommen til en hyggelig uforpliktende prat.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?