Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Bo nytt, delikat og praktisk i vakre omgivelser på Høknes med den beste boligrenten fra Husbanken.

Flintsteinvegen, 7805 Namsos
Pris fra
5 162 405 kr

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

18

Bruksnr.

515
Bjørnar Blengsli
Salgsansvarlig
Prosjektet bygges av

Mester-Bygg AS Namsos

Mester-Bygg AS er et selvstendig byggmesterfirma i Namdalen med 30 ansatte. Vi er trolig Namdalens største byggmester for tradisjonell oppsetting av trehus og har fagpersoner i alle ledd. I over 20 år har vi drevet med boligbygging og har opparbeidet solid fagerfaring.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

MESTERHUS Signatur 301
Moderne Sokkelhus med Eleganse og Komfort og mulighet for den beste boliglånsrenten som er å oppdrive i Norge via Husbanken.
* Flytende rente fram til 31. oktober. Ny flytende rente fra 1. november 2023 er 3,842%, 3,854% og 3,873%.

Drømmer du om å bo i et unikt og moderne hjem som tilbyr både stil og komfort? Da trenger du ikke lete lenger. Dette fantastiske moderne sokkelhuset er den perfekte blandingen av funksjonalitet og luksus, og det kan bli ditt drømmehjem.

I dette bolig tilbudet er det inkludert betongarbeider, elektriker, rørlegger, maler og kjøkkeninnredning fra JKE.
Tomt og grunnarbeider er ikke inkludert

Om prosjektet:
Moderne Design: Dette huset er en arkitektonisk perle med et elegant, moderne design som vil imponere enhver besøkende, designet av arkitekt Ben Giske. Den rene linjene og bruk av glass gir en følelse av å bringe naturen innendørs.

Stor Plass: Med romslige oppholdsrom, store vinduer og høye tak, gir dette hjemmet en følelse av romslighet og frihet. Det er rikelig med plass for familie og venner.

Sokkelnivå: Sokkelnivået gir ekstra funksjonalitet med tv- stue og tre store soverom, tv-stuen kan brukes til hjemmekontor eller et femte soverom. Dette gir deg fleksibilitet til å tilpasse hjemmet etter dine behov.

Kjøkken: Det moderne kjøkkenet fra JKE er utstyrt med toppmoderne hvitevarer fra Siemens, flotte benkeplater og rikelig med oppbevaringsplass. Det er en drøm for enhver hjemmekokk.

Utendørs Livsstil: Det er lagt opp til en romslig uteplass i hagen utenfor sokkeletasjen som er perfekt for utendørs underholdning og avslapning. Nyt solfylte dager og kvelder med familie og venner.

Utendørs Livsstil: Det er lagt opp til en romslig uteplass i hagen utenfor sokkeletasjen som er perfekt for utendørs underholdning og avslapning. Nyt solfylte dager og kvelder med familie og venner.

Beliggenhet: Dette hjemmet ligger i et rolig og etablert nabolag med god tilgang til skoler, transportforbindelser og en kort kjøretur butikker. Det er en trygg og familievennlig beliggenhet.
Dette moderne sokkelhuset er en sjelden mulighet til å eie en eiendom som kombinerer stil, funksjonalitet og komfort på en unik måte. Ta kontakt med oss for å planlegge en visning av tomten og å gå igjennom hustegninger og en eventuell egeninnsats . Du vil ikke ønske å gå glipp av sjansen til å kalle dette stedet "hjem."
Kontakt oss nå for å planlegge en visning og opplev sjarmen og elegansen til dette moderne sokkelhuset.

Prisbeskrivelse nøkkelferdig bolig
Prisen for å bygge hus avhenger av flere faktorer. Hustype, husmodell, type tomt, størrelse, tilvalg, tilpasninger og geografisk plassering er de faktorene som påvirker prisen i størst grad. Den mest realistiske prisen for å bygge hus får du ved å ta kontakt med din lokale forhandler.
Dette er en generell beskrivelse av hva som er medregnet av leveranse i prisen på våre kataloghus. Prisen omfatter en nøkkelferdig bolig, uten tomt- og grunnarbeid.
 
Ta kontakt med selger for et skreddersydd tilbud som passer dere.
 
Generelt
For detaljert informasjon om leveringsinnholdet henvises det til konkret pristilbud.
Innholdet i den enkelte husleveranse kan derfor avvike fra denne generelle beskrivelsen som kun er ment som en orientering om hva som normalt inngår i en husleveranse. I en konkret leveranse vil vi utarbeide kontrakt, tegninger og detaljert leveringsbeskrivelse som vil vise eksakt hva vi har avtalt.
 
Kvalitetssikring
Som medlem i Mesterhus har din forhandler tilgang til et omfattende kvalitetssikringssystem, som gjør at man har faste kontrollrutiner fra første kundekontakt og fram til bygget står ferdig.
 
Kundetilpasninger
Mesterhus har egne arkitekter som kan hjelpe deg med tilpasninger av huset.
 
Egeninnsats
Ønsker du å gjøre noen form for egeninnsats er du velkommen til det. Vi gir deg gjerne råd om hvilke arbeider du selv kan utføre, og hvilke arbeider det må benyttes godkjente firmaer til.
 
Tegninger
Sammen med kontrakten følger tegninger av alle planer, snitt og fasader på huset.
 
Skriftlig kontrakt
Mesterhus benytter kontrakter som er tilpasset gjeldende lovverk for forbrukerkjøp av boliger. Kontraktene er anbefalt benyttet av Forbrukerrådet.
 
Hjelp med papirmølla
Når du skal bygge nytt hus er det mye papirarbeid som må utføres. Så langt som mulig hjelper vi deg med byggesøknader, lånepapirer, ansvarsrettsøknader og lignende.
 
Annen nyttig informasjon
Når man skal i gang med å bygge er det mye man lurer på. Vi har laget en egen brosjyre, Mesterhus Byggeguide, med svar på de mest vanlige spørsmål vi får. Brosjyren gir deg også mye kunnskap og ideer før du går i gang med byggingen.
 
Sikkerhet/garantier
Forhandler stiller sikkerhet i i form av en garanti i henhold til Bustadoppføringslova. For en enebolig som selges etter NS 3425 eller 3426 vil det si 10 % av kontraktsummen i byggeperioden. Sikkerheten gjelder for feil og mangler påberopt senest ved overtakelsen. Sikkerheten reduseres deretter til 5 % som gjelder for feil og mangler som påberopes etter at boligen er overtatt, og inntil 5 år.
 
Forsikring
Bygget, inklusive grunnmur er forsikret fra den dato kontrakten er inngått og fram til overtagelse.
 

 
Bygningskonstruksjon
 
1. Yttervegger
Yttervegger leveres som isolert bindingsverksvegg med utvendig og innvendig kledning som standard. Yttervegger mot terreng, leveres som isolerte grunnmurselementer, med innvendig kledning og utvendig puss eller fasadeplater over terreng.
 
2. Innvendige overflater
Ønskes andre materialer kan vi selvfølgelig levere det.
 


 
3. Utvendige overflater
Grunnet bordkledning med mellomstrøk på vegg hvis ikke annet fremgår av leveringsbeskrivelsen. Enkelte hustyper kan ha annen type kledning, eksempelvis platekledninger i hele eller deler av fasaden.
Takflater tekkes med betongtakstein eller tilsvarende, eller annen egnet taktekking som folietekking, takpapp eller stålplatetekking.
 
4. Balkong/ terrasse
Inngår terrasse i leveransen, benyttes trykkimpregnerte materialer i bærende konstruksjoner og dekke. Balkong som vist på tegning er inkludert.
 
5. Vinduer/ytterdører
Leveres i henhold til gjeldene forskrifter og godkjent av Norsk Dør- og Vinduskontroll. Vinduer og ytterdører leveres fabrikkmalt, i hvit utførelse.
 
6. Innvendige dører
Leveres standard som hvitmalte formpressede dørblad, inkl. hvit karm.
 
7. Innvendige trapper
Trappene leveres i furu, med hvitmalte vanger/rekkverk og lakkerte trinn i eiketoning.
 
8. Listverk/ foringer
Leveres som fabrikkmalt, i hvit utførelse og med synlige spikerhull.
 
9. Kjøkken, bad og garderobe
Boligen du kjøper inneholder en fullverdig innredningspakke. Verdien av pakken rommer et normalbehov for innredning av boligen du kjøper. Dette er en totalsum som du har til rådighet når du skal velge innhold, omfang og standard på kjøkken, garderobe og baderomsinnredning.
Du kan selv velge om du vil bruke hele summen kun på kjøkken, eller om du vil fordele den på både kjøkken, bad og garderobe. Som boligkjøper står du selvsagt fritt til å velge en løsning utover den inkluderte innredningspakken.
Som kunde av Mesterhus vil man selvsagt fortsatt nyte godt av de gunstige prisene ved en oppgradering.
 

 
9. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner
Boligene leveres med balansert ventilasjon, som er den vanligste formen for ventilasjon i alle nye boliger. Det sikrer et godt inneklima i alle rom og er energisparende.
 
10. Sentralstøvsuger
Det leveres ikke sentralstøvsuger.
 
11. Takrenner og beslag
Takrenner med takfotbeslag og nedløpsrør er i stål, plast eller aluminium. Sålebenk- og terskelbeslag er i plastbelagt stål. Nødvendige stigetrinn og snøfangere på tak leveres der det er krav om dette.
 
12. Rørleggerarbeid/ sanitærutstyr
Anlegget er komplett fra innvendig stoppekran og omfatter blant annet varmtvannsbereder, røropplegg for varmt og kaldt vann, avløp, uttak for vaskemaskin og oppvaskmaskin, ett-greps blandebatterier og sanitærutstyr.
Sanitærutstyr i hvit utførelse. På vaskerom leveres skyllekar, der dette er inntegnet. Utvendig frostfri kran inngår.
 
13. Elektriske installasjoner
Elektriske installasjoner leveres fra og med utvendig tilknytningsskap. Fundamentjording er ikke inkludert i leveransen.
Ledningsføringer leveres skjult i vegg og himling. I lyd-/branncelle-begrensende vegg og himling, samt på murte og støpte vegger/tak legges åpen installasjon.
Antall lampe-, bryter- og stikkontaktpunkter leveres i henhold til kontraktsdokumenter og NEK400, norm for elektriske installasjoner. Materiellet leveres i hvit utførelse.
Nødvendige lysarmaturer, varmekabler i golv våtrom, og panelovner i boligrom inngår i leveransen.
 
14. Grunn- og betongarbeider
Materialer og arbeider i tilknytning til radonsperre, støpt plate og grunnmur er inkludert i leveransen.
Grunnarbeider og tomtetekniske arbeider er ikke inkludert i leveransen. Dette omfatter utstikking, utgraving av byggegrop, bortkjøring av masser, drenering, tilbakefylling, innfylling i ringmur, og planering av tomt etter utførte grunnmur/betongarbeider, samt utvendig frostsikring av grunnmur.
Framføring og frostsikring av vann og avløpsanlegg er ikke inkludert i leveransen.
 
15. Malerarbeider
Sparkling og maling av innvendig overflater, vegg og himling, inngår i leveransen.
Overflatebehandling av gipsplatekledninger utføres i henholdt til NS3420 Del T:
- Primærrom: estetisk klasse K3
- Sekundærrom: estetisk klasse K2
 
16. Øvrige installasjoner og leveranser
Det leveres røykvarsler til hver etasje, samt ett brannslukningsapparat pr. boenhet. På tak leveres stigetrinn/takstige til pipe og snøfangere der dette er et krav.

Flere fordeler ved kjøp av ny bolig
 
1. Moderne og oppdatert design: Nye hus er bygget med moderne designprinsipper og arealeffektive løsninger. Åpne planløsninger, energieffektive apparater og materialer, og smarte hjemteknologier som gjør livet ditt mer behagelig og praktisk.
 
2. Lavere vedlikeholdskostnader: Nye hus krever mindre vedlikehold sammenlignet med eldre boliger. Dette betyr færre uventede utgifter og mindre tid og penger brukt på reparasjoner og oppgraderinger.
 
3. Bedre energieffektivitet: Nye hus er bygget med mer og moderne isolasjon og energieffektive vinduer, varme- og kjølesystemer og balansert ventilasjon. Dette resultere i lavere energikostnader og en mindre miljøpåvirkning.
 
4. Garanti og forsikring: Nybygg leveres med garantier som dekker strukturelle problemer og feil i de første årene etter kjøpet. Dette gir deg ekstra trygghet og beskyttelse. I tillegg kan forsikringskostnadene være lavere for nye hus, siden de er mindre utsatt for skader og problemer sammenlignet med eldre bygninger.
 
5. Tilpasningsmuligheter: Når du kjøper et nytt hus, har du ofte muligheten til å tilpasse det til dine behov og preferanser. Dette kan inkludere å velge farger, materialer og innredning som passer din smak, samt å legge til spesifikke funksjoner eller oppgraderinger fra begynnelsen av
 
6. Grønne boliglån i Norge er en type boligfinansiering som tilbys av enkelte banker og långivere for å oppmuntre boligeiere til å velge mer miljøvennlige og energieffektive boliger. Disse lånene gir ofte økonomiske insitamenter for boligeiere som investerer i energieffektive tiltak eller kjøper boliger som oppfyller visse miljøstandarder.
 
7. Støtte fra Enova: Enova, som er en norsk statlig organisasjon, tilbyr økonomisk støtte og insentiver for prosjekter som bidrar til økt energieffektivitet og redusert miljøpåvirkning. Dette kan inkludere støtte til energieffektive bygg og løsninger. Å dra nytte av Enovas programmer kan gi økonomiske fordeler som kan bidra til å redusere kostnadene ved å bygge en ny, energieffektiv bolig.
 
8. Husbanken: Husbanken, en annen statlig organisasjon i Norge, tilbyr lån og økonomisk støtte til boligbyggere og kjøpere. Husbankens lån kan ha gunstige vilkår, inkludert lave renter og lange nedbetalingstider, som kan gjøre det mer overkommelig å bygge en ny bolig.
 

Andre prosjekter fra Mester-Bygg AS Namsos