Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Oldtidsvegen, kun 2 ledige tomter med tre valgfrie boliger

Oldtidsvegen, 7805 Namsos
Pris fra
4 669 632 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig
Bjørnar Blengsli
Salgssjef
Prosjektet bygges av

Mester-Bygg AS Namsos

Mester-Bygg AS er et selvstendig byggmesterfirma i Namdalen med 30 ansatte. Vi er trolig Namdalens største byggmester for tradisjonell oppsetting av trehus og har fagpersoner i alle ledd. I over 20 år har vi drevet med boligbygging og har opparbeidet solid fagerfaring.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Velkommen til Øvre Høkneslia og Oldtidsvegen! Øvre Høkneslia ligger i flotte omgivelser skapt for trivsel og utfoldelse. Høy og fri beliggenhet - men likevel sentralt med korte avstander til alt det du trenger. Du lever tett på naturen med turterreng som nærmeste nabo - området er som skapt for rekreasjon.
Øvre Høkneslia er et boligområde som er utbygd senere år, med forlengelse fra
Høknesåsen boligområde som ble etablert på 1990-tallet. Husene ligger på en solrik, sørvendt skråtomt med vakker utsikt mot elva og Spillumsfjellet. Etablert boligområde med stort innslag av barnefamilier. Flytter du til Oldtidsvegen med familien din, vil dere ikke bare få tilgang til splitter nye boliger med flott utsikt, dere vil også bo kort vei unna alt man kan ønske seg i forhold til skole, idrettsanlegg, handel og fritid. Her kan du sikre deg ditt nye drømmehjem! Tomtene ligger sørvendt i Øvre Høkneslia. De ligger lunt mot friområde i nord og har fantastisk utsikt. Eneboligene er tilpasset tomten og er optimalisert i forhold til utsikt og solforhold.

Adresse og matrikkelnummer
Oldtidsvegen 12-24, Gnr 18 Bnr 459, tomteareal ca. 3026 m2 Eiendommen skal deles inn i 7 eneboligtomter. Eiet tomt for den enkelte bolig. Eksakt tomteareal vil foreligge etter fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen. Forventet areal 1/7 av totalt tomteareal 432m2 +-10%.
Regulering Eiendommen omfattes av detaljregulering for Høkneslia. Området er regulert for boligformål. Vei-vann-kloakk Eiendommen vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger. Kommunale kostnader ved oppkobling er medtatt i omkostninger og kommer i tillegg til kjøpesum.
 
I Oldtidsvegen er det ingen gjennomkjøring for biler. Boligene vil få carport med plass til å parkere en bil og god plass for gjesteparkering.
Vi har nå moderne, praktiske og familievennlige eneboliger i Øvre Høkneslia for salg. På dette solrike området har dere muligheten til å velge mellom 3 forskjellige boliger på 7 forskjellige tomter (5stk er solgt), dette er moderne boliger med store glassflater og store terrasser direkte ut ifra stue og kjøkken, eller om dere ønsker så er det også mulig med en flott takterrasse. Boligen er arkitekttegnet for området og er ment å romme alle behov en familie trenger. Boligene har forskjellig størrelse etter størrelse på familie.
 
Edda er navnet på standardboligen. Denne boligen er har 3
soverom og åpen stue/kjøkken løsning. Perfekt for en liten familie med 2 barn. Over carporten er det en stor terrasse slik at familien kan samles for middag og trivsel. Det er mulig å utvide med egen takterrasse for ytterligere utsikt og sol.
 
Freja er en utvidet utgave av Edda. Her dekkes de samme behov, men med ekstra vaskerom og gjesterom. Boligen har samme flotte terrasse over carporten.
Freja er utformet slik at påbygg med toppetasje er gunstig. Dette er ikke nødvendig, men en ekstra loftstue med tilhørende takterrasse kan være noe akkurat din familie ønsker seg.
Trym er en stor bolig. Her er også Edda utgangspunktet for første etasje. Planløsningen er svært effektiv. I tillegg er det lagt til en egen leilighet som kan leies ut eller utformes slik at den tilhører boligen. I etasjen over finner dere to soverom og en stor stue og kjøkken. Som Edda og Freja er det store vinduer og åpne løsninger. Planløsningen er luftig og god. Trym kan utvides med takterrasse og/eller
loftstue. Her er det ønsker og behov som avgjør. Trym har hele 5 soverom i tillegg til egen utleieleilighet og rommer en stor familie. Arkitektens ønsker trenger ikke være det du ser etter.
 
Standard I kjøpsprisen er det medtatt alle innvendige overflater av gode kvaliteter. Boligen er leveres med balansert ventilasjon og er svært energivennlig. Dette er en nøkkelferdig bolig med alle tekniske fag inkludert i kjøpsprisen. Ta kontakt med selger for å få tilsendt leveringsbeskrivelse og ta en uforpliktende boligprat. (Tilvalg) Vil du sette ditt eget personlige preg på hjemmet, er det mulighet
for individuelle løsninger og tilvalg for å få det slik du vil. Her kan du gjøre tilvalg etter deres stil, behov og hverdag. Tilvalg må gjøres i kundebehandlingen før byggestart.) Fast inventar Boligen du kjøper inneholder en innredningspakke fra JKE Design. Verdien av pakken er på kr 100 000,- og rommer et normalbehov for innredning av boligen du kjøper. Dette er en totalsum som du har til rådighet når du skal velge innhold, omfang og standard på kjøkken, garderobe og baderomsinnredning. Du kan selv velge om du vil bruke hele summen kun på kjøkken eller om du
vil fordele den på både kjøkken, bad og garderobe. Som boligkjøper står du selvsagt fritt til å velge en løsning utover den inkluderte innredningspakken.
 
Areal og innholdsbeskrivelse Arealene er
beregnet etter Norsk Standard 3940. Arealene er angitt i bruksareal (BRA) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og vegger, men ikke medregnet i yttervegg. I tillegg opplyses P-rom – dette er boligens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Arealer oppgitt på de enkelte rom på kontrakts tegninger kan bli justert i forbindelse med detaljprosjektering. Boligens
balkong/terrasse og evt. utvendige bod arealer kommer i tillegg for alle arealangivelser. Se prisliste for nærmere opplysninger om de enkelte enheters arealer.
 
Svært gunstige lånebetingelser. Denne boligen tilfredsstiller krav til grønt lån!
Boligen er i forskriftsmessig stand med fem års reklamasjonsfrist. Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger. Bruk heller strømregninga til å betale ned lånet på ditt nye hus.
Ved kjøp av ny bolig betaler man kun dokumentavgift av tomteverdi! Ved kjøp av brukt bolig vil samme avgift betales av hele kjøpesummen. Prosjektet bygges som EAT, det vil si at huskjøper signerer
egen kontrakt med tomteeier, NS3429 A og egen kontrakt med byggmester, 3426 B.
Entreprenøren skal stille sikkerhet umiddelbart etter kontraktsignering av tomtekjøpet på 5 % av kontraktsummen. Hvis skjøte er overført til forbrukeren, kan det lovlig avtales at entreprenøren bare trenger å stille sikkerhet tilsvarende 3 % av kontraktssummen fordi forbrukeren eier tomten.
Sikkerheten skal imidlertid økes til 5 % etter overtakelse. I tillegg til sikkerheten entreprenøren skal stille for tomtekjøpet skal entreprenøren stille sikkerhet på 10 % av kontraktssummen for gjennomføringen av byggeprosjektet. Sistnevnte sikkerhet skal stilles umiddelbart etter at denne kontrakten (formular B) er inngått. Etter overtakelse skal entreprenøren stille sikkerheten på 5 % for tomtekjøpet, mens sikkerheten for oppføringen reduseres fra 10 % til 5 %. Det er i samsvar
med bustadoppføringslova. Det blir altså en dobbel sikkerhetsstillelse, en for hver av kontraktene, som for begge tilfeller skal gjelde i fem år etter overtakelsen. I tillegg til kjøpesum vil det påløpe kostnader ved kjøp: Dokumentavgift: 2,5 % av kjøpesum tomt, Tinglysningsgebyr pr. pantedokument kr 585,- Tinglysningsgebyr for skjøte utgjør p.t kr. 525,-
Tinglysningsgebyr for eventuelle pantobligasjoner utgjør p.t.
kr 525,-
 
Priseksempel Edda:
Tomtekjøp kr 642.500.-
Dokumentavgift (av tomteverdi) kr 16.063.-
Kjøp av bolig kr 4. 669. 632.-
Tingl. Gebyr skjøte kr 525,-
Tingl. Gebyr obligasjon kr 585,-
Tilknytningsavgift for vann og avløp kr 10.000.-
Tilknytningsavgift strøm kr 15 000,-
Sum Edda med tomt kr 5. 312. 132.- eksklusive gebyrer
 
Priseksempel Freja:
Tomtekjøp kr 642.500.-
Dokumentavgift (av tomteverdi) kr 16.063.-
Kjøp av bolig kr 5. 577. 789.-
Tingl. Gebyr skjøte kr 525,-
Tingl. Gebyr obligasjon kr 585,-
Tilknytningsavgift for vann og avløp kr 10.000.-
Tilknytningsavgift strøm kr 15 000,-
Sum Freja med tomt kr 6. 220. 289.- eksklusive gebyrer
 
Priseksempel Trym:
Tomtekjøp kr 642.500.-
Dokumentavgift (av tomteverdi) kr 16.063.-
Kjøp av bolig kr 6. 414. 627-
Tingl. Gebyr skjøte kr 525,-
Tingl. Gebyr obligasjon kr 585,-
Tilknytningsavgift for vann og avløp kr 10.000.-
Tilknytningsavgift strøm kr 15 000,-
Sum Trym med tomt kr 7. 057. 127- eksklusive gebyrer
 
Tilvalg:
Takterrasse str 20m2,med utvendig trapp kr 200 000.-
Takterrasse str 34m2,med utvendig trapp kr 330 000.-
Toppetasje med 20 m2 takterrasse kr 760 000.-
 
Prisene vedstås ut juni 2024, avtaler etter dette indeksreguleres fra januarindeks 2024 og fram til oppstart, Indeks januar
2024 er 148,0.
Prisene låses i byggetiden. Boligene er ferdig prosjekterte. Ved salg vil boligen byggesøkes og oppstart planlegges ved godkjennelse fra offentlig myndighet.
Arbeidet skal utføres med rimelig fremdrift og uten unødvendig avbrudd dersom annen ferdigstillelses ikke er avtalt. Det avtales en fremdrift og et ferdigstillelsestidspunkt, med utgangspunkt i igangsettingstillatelse og frem til overtakelse. Oppgitt fremdrift er et siktemål og ikke en dagmulktsbelagt frist. 4 uker før overtagelse vil selger kalle inn til overlevering. Kun den dato som da angis er å anse som bindende overtagelsesdato.
 
Ferdigstillelse av området kan
avhenge av fremdrift på tilstøtende tomter. Dette avklares ifm. kontrakt. Forbruker overtar tomten etter en felles besiktigelse og entreprenøren kan også da kreve oppgjør for tomten. Det skjer altså på et tidspunkt før byggeprosessen er igangsatt. Det er likevel selger som forsikrer tomten i utførelsesperioden og frem til to uker etter overtakelsen. Ved overtakelsen skal forbrukeren tegne egen forsikring. Ved overtakelse av ferdigstilt byggeprosjekt skjer det ved overtakelsesforretning,
hvor det gås en befaring og skrives protokoll på vanlig måte. Entreprenøren må sørge for å innkalle formelt riktig til ferdigbefaring eller overtakelse.
 
Ettårsbefaring Entreprenøren forplikter seg til å innkalle til ettårsbefaring av bygget. Selger tar forbehold om at det foreligger en offentlig godkjent byggetillatelse for prosjektet før oppstart og om eventuelle endringer av prosjektet som følge av offentlige pålegg. Utover dette henvises det til prosjektets leveringsbekrivelse. Annet det gjøres oppmerksom på at alle illustrasjoner, fotografier, etc. i dette prosjektet er kun av illustrativ karakter og ikke på noen måte representerer boligens detaljerte leveranseomfang. Dette gjelder også markedsføring, bilder benyttet i trykte medier, internett og sosiale medier.
 
Boligene er detaljprosjektert, men kan mindre avvik i oppgitt BRA forekomme. Kjøper aksepterer endelige arealer for seg. Man må også regne med kasser enkelte plasser for så skjule eventuell rør eller ventilasjon, men det skal ikke påvirke boligens kvalitet og gir ikke rett til prisreduksjon. Det tas forbehold om endringer som følge av offentlige krav og pålegg

Andre prosjekter fra Mester-Bygg AS Namsos