Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Nordlifeltet - Infrastrukturen er i gang! Her kommer nye boligdrømmer for salg!

2820 Nordre Toten

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Leilighet
Bjørn Åge Scheide
Salg- og markedssjef

Velkommen til Nordlifeltet i Nordre Toten!

Knappe 10 minutter fra Gjøvik ligger Nordlia, ei trivelig boliggrend i landlige omgivelser med flott utsikt over Mjøsa og Totenåsen. 
Her er vi godt i gang med utviklingen av et nytt og spennende boligfelt hvor vi skal bygge mange nye hjem i årene som kommer.

Planforslaget som også omfatter den nye barnehagen er godkjent, og nå er feltet hogd og ryddet. Bare ta en tur ut hit for å se på den flotte utsikten som har åpenbart seg mot Gjøvik!
Nå er vi også i gang med infrastrukturen, så her går det unna!

Feltet er prosjektert med infrastruktur og en foreløpig tomteplan som viser 33 nye hjem, fordelt på 20 eneboliger og 13 eneboliger i kjede / småhus / leiligheter.


Noen av kvalitetene ved Nordlifeltet:

 • Flotte tomter med nydelig Mjøsutsikt mot Gjøvik, Helgøya og Totenåsen.
 • Trygt og barnevennlig rett ved Nordli skole og den nye barnehagen som skal bygges.
 • Kort vei til Gjøvik, Lena, Kapp og Raufoss med bil eller buss.
 • I Nordlia er turmulighetene mange, både i nærmiljøet, på åsen og ikke minst ved Mjøsa.
 • Bussholdeplass rett ved.
 • Er du pendler ligger togstasjonen i Gjøvik sentrum, med jevnlige avganger til Oslo. 
 • Gjøvik er nærmeste tettsted med alt av butikker, restauranter, gågate, kjøpesenter, kulturhus, videregående skole, NTNU og Fagskolen.
 • Lena sentrum ligger 12 km unna, med bla. Kommunesenter, ungdomsskole og videregående skole. Oslo ligger et par timer sørover, Gardermoen 1,2 timer samme vei.


Kanskje det kan friste med fast adresse her?

Sammen skreddersyr vi ditt nye hjem, enten om du vil ha en stor enebolig, en KVANT enebolig, leilighet eller enebolig i kjede. 

 • Meld interesse i dag!

Hvis du vil være blant de første som får informasjon om det nye boligfeltet i Nordlia, bør du melde din interesse slik at vi kan holde deg oppdatert etter hvert som planene skrider frem.

 • Går du med en husdrøm?

Vi i Mesterhus Innlandet bistår deg hele veien fra plantegning til ferdig drømmehus, og har til sammen over 90 års erfaring med nybygg og rehabilitering!

Har du klart for deg hvordan drømmeboligen din ser ut? Vi bygger akkurat det huset du vil ha, og husk at alle Mesterhus kan skreddersys etter dine behov. 
En av fordelene med å få bygget noe eget er jo nettopp at du kan få det nøyaktig slik du vil, både med tanke på funksjonalitet og utseende.

Mesterhus har mange arkitekttegnede husmodeller, men det er svært sjeldent at husene ender opp akkurat slik de er avbildet i katalogen. Byggeprosessen blir formet av menneskene som skal bo der.

Vi hjelper deg med å identifisere hvilke behov den nye boligen din skal tilfredsstille. Se på huskatalogen vår som en kilde til inspirasjon, og kom med egne ideer og tanker underveis.
Finner du ikke drømmeboligen? Vår egen arkitekt kan tegne et skreddersydd hus basert på dine innspill. 
Gjennom oss får du kreativ frihet, samtidig som det aldri rokkes ved tryggheten. -Det blir som avtalt.

 • På Elverum har vi bygd drømmeboligen til ski-sprintlegenden Maiken Caspersen Falla, og over kan du klikke deg inn på videoen og bli med inn i parets flotte hjem!


 • Velkommen til Østre Toten! 

Østre Toten ligger vakkert til ved Mjøsas vestbredd kun halvannen time nord for Oslo. Toten betyr angivelig "Noe man liker" og navnet kunne ikke vært mer treffende. Vi elsker det grønne kulturlandskapet rundt flatbygdene på Toten. 
Kommunen grenser Vestre Toten, Gjøvik, Ringsaker, Stange, Eidsvoll og Hurdal. 
Lena er administrasjonssenter, og her finner du også et allsidig og godt utbygd butikk- og servicetilbud. Østre Toten har i underkant av 15.000 innbyggere, og blir med rette kalt "Den trivelige bygda." 

Kommunens mest kjente kultursentre er Mjøsmuseet og Peder Balke-senteret med galleri, butikk og kafé. Herfra er det fint å ta en vandre tur nordover langs Mjøsa. 
Totenåsen er et frilufts eldorado både sommer og vinter.
På Torsætra kan du ta en velfortjent rast med servering av tradisjonskost fra Toten. 
Mjøsa gir gode muligheter til bade- og båtliv, og "den hvite svanen" Skibladner har egen brygge både på Kapp og i Totenvika. 
På Melkefabrikken i Kapp er det folkeliv og flotte sommerarrangementer, hvor du blant annet kan oppleve Norges største sommershow - Urbane Totninger. 
I Totenvika ligger Evjua Strandpark, et yndet sted for familier på sommerstid.

Kilder: Østre Toten kommune og Visit ØstNorge