Hopp til hovedinnhold
1 / 0

SKREIA - Eneboligtomt med vakker utsikt over Mjøsa og Totenåsen

Høgdavegen - Tomt 37, 2848 Skreia
Pris fra
675 000 kr

Boligtype

Tomter

Tomteareal

645 m2

Gårdsnr.

56
Mesterhus Innlandet
Bjørn Åge Scheide
Prosjektet bygges av

Beliggenhet

Ta kontakt med oss, så legger vi til rette for en trygg tomtevisning. 


På Fossen-feltet på Skreia får du en vakker utsikt over Mjøsa og Totenåsen.
Feltet har en unik beliggenhet, som både er landlig og tett på marka til tross for at det ligger få minutter fra Skreia sentrum.


Skreia er et lite tettsted og har blant annet ungdomsskole, dagligvareforretninger, idrettshall, kulturhus, bo- og servicesenter mm., og fra Fossen-feltet har du grei gangavstand til alt av fasiliteter i sentrum.
Knappe 500 meter fra inngangsdøra ligger det holdeplass, med gode bussforbindelser til Gjøvik og Toten-områdene.

Lena sentrum ligger bare 10 minutter unna, med bla. kommunesenter og videregående skole.
Fra Skreia er det 26 minutter til Gjøvik, og kun 1 time til Gardermoen med bil.

Turmulighetene er mange, både i nærmiljøet, på Totenåsen og ikke minst ved Mjøsa.

.

BeskaffenhetGår du med en husdrøm?

Vi i Mesterhus Innlandet bistår deg hele veien fra plantegning til ferdig drømmehus.

Har du klart for deg hvordan drømmeboligen din ser ut? Vi bygger akkurat det huset du vil ha, og husk at alle Mesterhus kan skreddersys etter dine behov. En av fordelene med å få bygget noe eget er jo nettopp at du kan få det nøyaktig slik du vil, både med tanke på funksjonalitet og utseende.

Mesterhus har mange arkitekttegnede husmodeller, men det er svært sjeldent at husene ender opp akkurat slik de er avbildet i katalogen. Byggeprosessen blir formet av menneskene som skal bo der.

Vi hjelper deg med å identifisere hvilke behov den nye boligen din skal tilfredsstille. Se på huskatalogen vår som en kilde til inspirasjon, og kom med egne ideer og tanker underveis. https://mesterhusinnlandet.no/bestill-huskatalog/

Finner du ikke drømmeboligen? Vår egen arkitekt, Geir Østevik kan tegne et skreddersydd hus basert på dine innspill. Gjennom oss får du kreativ frihet, samtidig som det aldri rokkes ved tryggheten. Det blir som avtalt.Reguleringsbestemmelser
Eiendommen er regulert til boligformål i reguleringsplan for Fossen 3 Nord plan-ID 20190001, vedtatt 30.04.19, revidert 14.05.19Tomt
Skrå tomt. Ca 645 kvm. Eiet tomt. 
Tomten har byggeklausul med oss i Rotstigen / Mesterhus Innlandet.
Beskaffenhet
Høgdavegen 38 på Fossenfeltet selges for kr 675.000,- + omkostninger. Tomten overdras ifra Østre Toten Eiendomsselskap. Kjøper bærer kostnader til oppgjørsadvokat. 


Adkomst
Fra 33 / Totenvegen. Sving høyre inn på Skolevegen, kjør 350 m. Sving høyre inn på Fossenvegen, kjør 31 m. Sving venstre inn på Parkvegen, kjør 7 m. Sving høyre inn på Fossenvegen, kjør 108 m. Sving høyre inn på Høgdavegen, kjør 250 m til du kommer til svingen. Midt i svingen tar du opp til høyre. Tomten ligger på venstre side.

Kort om Østre Toten kommune
Kommunen grenser i vest til Vestre Toten, i nord til Gjøvik, i nordøst til Ringsaker, i øst til Stange, i sørøst til Eidsvoll og i sør til Hurdal. Lena er administrasjonssenter, og her finner du også et allsidig og godt utbygd butikk- og servicetilbud. Østre Toten har i underkant av 15.000 (2018) innbyggere.

Østre Toten blir med rette kalt "Den trivelige bygda." Av kommunens mest kjente kultursentra kan vi nevne Peder Balke-senteret og Mjøsmuseet. Totenåsen er et friluftseldorado både sommer og vinter. På Torsætra kan du ta en velfortjent rast med servering av tradisjonskost fra Toten. Mjøsa gir gode muligheter til bade- og båtliv. Strandpromenaden fra Peder Balke-senteret til Kapp, samt stinettet i Skreia-/Totenvikaområdet er en opplevelse. På Melkefabrikkens områder er det folkeliv og hyppige sommerarrangementer, her kan du oppleve Norges beste besøke sommershowet – Urbane Totninger. Totenvika har også blomstret opp som et område med Evjua Strandpark, Totenvika Galleri og Kunstkafè og egen Skibladner-brygge.

Kilde: https://www.visit-innlandet.no/reisemal/ostre-toten-kommuneAndre prosjekter fra Mesterhus Innlandet - Gjøvik