Rotstigen AS

Rotstigen AS

Realiser boligdrømmen din sammen med Mesterhus Innlandet!

Vi har til sammen over 90 års erfaring med nybygg og rehabilitering.

Rotstigen

Rotstigen eier Mesterhus Innlandet som selger tomter og leiligheter på egne tomteområder. Vi kjøper også tomteområder og utvikler disse alene, eller i samarbeid med andre.

Prosjektene er mange og varierte, og våre markedsområder strekker seg over Gjøvik, Toten, Land, Ringsaker, Hamar og Elverum.

 

Sammen kan vi skreddersy ditt nye hjem ut ifra dine behov. Når du velger å bygge med Rotstigen, eller kjøpe leilighet fra Mesterhus Innlandet, er du sikret profesjonell gjennomføring av ditt byggeprosjekt - fra første møte og kaffekopp og til nøkkel i døra og ny adresse i folkeregisteret.

Drømmen kan begynne - Det blir som avtalt!

Kvalitet

Vi består av en flott gjeng med høy kompetanse, stolthet og engasjement for faget. Vi har egne lokale tømrere med fag- eller mesterbrev. Mange av våre ansatte er rekruttert gjennom lærlingeordningen, og vi har kontinuerlig lærlinger i bedriften vår.

 

Medlem av Mesterhuskjeden

Rotstigen er medlem av Mesterhuskjeden, som er Norges ledende boligbygger.

Som medlem av Mesterhus får vi tilgang til ny teknologi og nye ideer, samtidig som medlemskapet gir et pålitelig kvalitetsstempel. Grunntanken for Mesterhuskjeden er at lokale byggmestere skal bygge kvalitetshus forankret i tradisjon, fagkunnskap og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen.

 

Våre tjenester

Nybygg
Bærer du på en boligdrøm, er det store muligheter for at vi kan hjelpe deg med å realisere den. Enten bygger vi ny bolig på din egen tomt eller på tomt kjøpt hos oss.

Prosjekter
Vi tar på oss oppdrag for profesjonelle og offentlige utbyggere.

Rehabilitering
Vi kan utføre alle typer rehabilitering, fra totalrenovering til mindre tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv.

Tilbygg / Påbygg
Vi kan bistå deg når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, enten vi snakker påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering.

Bad og små byggeoppdrag
Vi er totalleverandør av bad. Det vil si at vi utfører hele jobben for deg.

Relaterte artikler

Falt pladask for den moderne hus-serien til Mesterhus

Falt pladask for den moderne hus-serien til Mesterhus

Møt tre par som har bygget hvert sitt moderne Signatur-hus fra oss i Mesterhus. Alle parene hadde et ønske om å etablere seg og et behov for mer plass. Se filmen under, hvor de forteller om prosessen å bygge et moderne funkishus, skreddersydd etter deres unike behov og ønsker!

Våre ansatte

Terje Braathen

Terje Braathen

DAGLIG LEDER
Rotstigen AS
Bjørn Åge Scheide

Bjørn Åge Scheide

SALG- OG MARKEDSSJEF
Rotstigen AS
Trond  Engstrøm

Trond Engstrøm

DRIFTSSJEF
Rotstigen AS
Iren Øibakken

Iren Øibakken

SALG- OG MARKEDSKOORDINATOR
Rotstigen AS

Kontakt oss

image placeholder