Hopp til hovedinnhold
1 / 0

KVANT - 1 solgt - Straks byggestart - Betal først når du flytter inn - 2-3 sov - Carport

Røstøvegen 43-49, 2840 Reinsvoll
Pris fra
kr 3 250 000

Soverom

2 - 3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Primærrom

55 - 65 m2
Bjørn Åge Scheide
Salg- og markedssjef

Beskrivelse

Vi vet at det er vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet, og at de fleste ikke har tid eller krefter til et evigvarende oppussingsprosjekt.
Så til deg som ønsker deg din egen nye enebolig; Her er den smarte og kostnadseffektive serien KVANT - Inngangsbilletten til boligmarkedet!
 

  • KVANT 3.0 med 3 soverom, innvendig bod og carport
  • KVANT 2.0 med 2 soverom og carport

 
Felles for dem begge er en åpen stue-/ kjøkkenløsning med flere vindusflater som slipper lyset inn. Her er også utgang til terrassen, så veien er kort for å hente forfriskninger. Bad med plass til vaskemaskinen og flislagt gang.
Bilen parkerer du i carporten rett rundt hjørnet for inngangsdøren. Det er også en egen praktisk sportsbod med plass til lagring av både ved og julepynt.

Rett over veien, midt i hjertet av det trivelige boligfeltet her på Røstøen Nord ligger et grønt og fint fellesareal med egen lekeplass, grill og krakker til sosiale lag.


Lyst til å vite mer om KVANT?
Klikk på linken oppe til høyre for å lese vår leveransebeskrivelse og øvrige informasjon.


Indeksreguleres iht. SSB. Byggjekostnadsindeks for Einebustader av tre, i alt. pr. februar 2024.

Beliggenhet

Eneboligene vil bli liggende på trivelige Røstøen Nord, et landlig og barnevennlig område rett ved siden av den veletablerte boliggrenda, Røstøen.
Feltet ligger sørvestvendt, og byr på meget gode solforhold året rundt.
Herfra er det gangavstand til den nye Kiwi-butikken og kun 200 meter til nærmeste bussholdeplass.
Fra Røstøen er det heller ikke lange stubben til barnehagen, barneskolen og den nye, flotte idrettsplassen.
Er du pendler ligger togstasjonen på Reinsvoll bare 900 meter fra feltet, og har gode forbindelser både til Gjøvik, Hadeland og Oslo.

Raufoss ligger få minutter unna med bla. Amfi kjøpesenter, Industriparken, kommunesenter og ungdomsskole.

På Røstøen Nord er det etablert et stort lekeområde midt på feltet der barna eller barnebarna kan leke i trygge omgivelser rett utenfor døra.

Naturen rundt Reinsvoll byr også på mange flotte turmuligheter hele året, og skiløypene går rett forbi husveggen på Røstøen.

Adkomst
Fra RV4 ta av inn på 246 mot Reinsvoll. Rett etter Kiwi tar du første til venstre inn på Morterudvegen. Etter 530 meter tar du til venstre inn på Røstøvegen og holder denne 300 meter til du kommer inn på feltet. Her tar du til høyre i krysset og holder denne 100 meter. Tomtene ligger på høyre side og er merket nr. 41 og 43.

Litt om oss

Realiser boligdrømmen din sammen med oss i Mesterhus Innlandet!
Vi har til sammen over 90 års erfaring med nybygg og rehabilitering.
Vi er en totalentreprenører som utfører tjenester både til privat og offentlig virksomhet, små og store prosjekter.
Vi er en flott gjeng med høy kompetanse og stolthet for faget. Sammen kan vi skreddersy ditt nye hjem ut ifra dine behov. Når du velger oss, er du sikret profesjonell gjennomføring av ditt byggeprosjekt - fra første møte og kaffekopp og til nøkkel i døra og ny adresse i folkeregisteret.
Drømmen kan begynne - Det blir som avtalt!

Velkommen til Vestre Toten!

I Toten-knivens “hjemland” ser vi framover og benytter de muligheter som finnes. Siden industriutbyggingen tok til på 1800-tallet har kommunen vært befolket av rotekte totninger i kombinasjon med kvaliteter utenfra.
Vestre Toten er en åpen og inkluderende kommune, og har lang tradisjon for å ta imot innflyttere. Her har de funnet seg til rette, og enda er det plass til flere.
Vestre Toten er en industri- og landbrukskommune, og ligger sentralt på indre Østlandet, 11 mil nord for Oslo og 6 mil sør for Lillehammer.
Kommunen rommer stor grad av spredt bebyggelse, og i juni 2019 fikk kommunesenteret Raufoss status som by etter enstemmig vedtak i kommunestyret. Kommunen har et areal på ca 250 km2.
Kommunens innbyggertall er på godt over 13.000 og har vært i pen økning.
Kommunen er delt inn i skolekretsene Raufoss, Bøverbru, Reinsvoll og Eina.
 
Reinsvoll
Tettstedet Reinsvoll ble bygd opp som et knutepunkt for jernbanen den gang Skreiabanen hadde sitt utgangspunkt der. Selv om Skreiabanen ble lagt ned for flere år siden, er Reinsvoll et viktig stoppested langs Gjøvikbanen.
Store deler av kretsens arealer ligger vest for sentrum, der skogen er det dominerende landskapselementet. En småflyplass finnes også der. I sentrum finnes service- og handelsvirksomheter. Kretsen har i over 100 år huset Sykehuset Innlandet avd. Reinsvoll.

Kilde: Vestre Toten kommune, https://www.vestre-toten.kommune.no/om-oss/

Takk til Jørn Melnes i Vestre Toten kommune for lån av flotte bilder og tekster.

Fordeler med å bygge nytt!

Vurderer du å bygge hus, men trenger noen argumenter for å overbevise samboeren om at det er en god idé? Vi har samlet de beste grunnene til hvorfor det lønner seg å bygge hus!

1. Tilpasset dine behov
2. Ingen oppussing på mange år
3. Bygg for framtiden
4. Lavere oppvarmingsutgifter
5. Godt inneklima
6. Du får et hus som er helt unikt
7. Ingen stressende og fordyrende budrunder
8. Ingen har bodd der før deg
9. Mange valgmuligheter
10: Ingen forskudd, betal når du flytter inn (gjelder på våre tomter)