1 / 5

Norhild - herskapelig tomannsbolig

Mesterhus Norhild er en herskapelig og smart tomannsbolig med utbygd midtseksjon og svært praktisk planløsning.

Mesterhus Norhild en tomannsbolig med en praktisk og smart planløsning. Denne vertikaldelte boligen tilbyr et funksjonelt og romslig boareal på 127 m² pr boenhet.

Ved første øyekast vil du merke den herskapelige stilen til Mesterhus Norhild. Den flotte fasaden med nostalgiske detaljer gir inntrykk av en stor praktvilla. Hver boligenhet har en planløsning som gir plass til en romslig spiseplass på kjøkkenet og en stor stue med utgang til terrasse og hage. Begge etasjer har egne bad, og du kan tilpasse hver enhet med tre eller fire soverom etter behov. Denne fleksible planløsningen gjør boligen velegnet for ulike livsfaser.

Mesterhus Norhild skiller seg ut med sin utbygde midtseksjon og fine vindusdetaljer. Den nostalgiske stilen preges av krysspostvinduer med knekter, markerte hjørnebord, mønekors og liggende panel, som gir huset et særpreg.

Inne i boligen gir den fleksible planløsningen deg muligheten til å realisere dine innredningsideer. Vinkelstuen gir rikelig med plass til å utfolde seg. Hvis du ønsker en allromløsning, kan kjøkkenveggen flyttes mot pipen.

På andre etasje finner du tre romslige soverom og et stort bad med mulighet for ekstra vask. Avhengig av livssituasjonen din, kan boligen brukes som en generasjonsbolig med familiebolig på den ene siden og en egen livsløpsbolig for besteforeldre eller en separat leilighet for en datter eller sønn på den andre siden. Mulighetene er mange.

Mesterhus Norhild er spesielt tilpasset for en flat tomt. Utforsk alle mulighetene som denne tomannsboligen har å tilby, og finn ditt drømmehjem i dag.

Plan- og fasadetegninger:

Norhild plantegning 1. etg
1

Norhild plantegning 1. etg

Norhild plantegning 2. etg
2

Norhild plantegning 2. etg

Ønsker du en annen plantegning?

Vi tilpasser modellen etter dine behov – dimensjoner, rom og planløsning kan endres etter dine ønsker. Ta kontakt med din nærmeste byggmester.

Relaterte hus

Kontakt oss

image placeholder