Hopp til hovedinnhold

Episode 2: Byggingen er i gang!

Huset til Fredric og Hunter begynner å ta form. En av Norges største motorsportsprofiler, Fredric Aasbø, og hans amerikanske forlovede Hunter Taylor, bygger hus med Mesterbygg Moss.

I Våler, utenfor Moss, har grunnarbeidet på tomta og husbyggingen gått sin gang, til tross for Korona. Livet til Fredric og Hunter har derimot vært vesentlig annerledes enn de hadde planlagt. Alle løp har blitt avlyst, og de har tilbragt tiden i California, hvor Hunter kommer fra. Der har de prøvd å få tiden til å gå, med for eksempel billøp på Play Station i stedet.

Arbeidet på tomten startet mens det ennå var vinter. Nå er det rart å se at de tar hverandre i hendene etter underskrevet kontrakt, men dette var da før Korona. Under kan du se episode 2 med Fredric og Hunter, hvor de forteller hva de har lagt vekt på da de valgte dette huset, og hvilke tilpasninger de har gjort. Du får også se hvordan byggingen har gått så langt.


Byggingen er i gang!

Tilpasset ferdighus

I filmen forteller Fredric og Hunter om hvordan de har tilpasset huset sitt. Alle våre hus kan tilpasses til dine behov. Noen av behovene til dette paret skiller seg kanskje litt fra det som er vanlig, for eksempel garasjen med plass til tre biler og pokaler. Hunter sin familie bor langt unna, og de har da valgt å få satt inn et kjøkken i underetasjen, sånn at det er lettere for gjester å bo der i lang tid.

Noe de også har tenkt på, som trolig er mer vanlig for par som bygger hus, er at det skal være god plass til en eventuell familieforøkelse. Signatur 305-huset som de har valgt, har fire romslige soverom og flere bad.

Mesterhus Signatur 305

Signatur 305, dette er huset som Fredric og Hunter har tilpasset til sine ønsker og behov. Vi gleder oss til å se sluttresultatet!

Halverer strømregningen

En smart ting Fredrik og Hunter har gjort er at de skal installere inneklimasentralen EcoNordic WH4 fra Flexit. Det betyr at de får et meget behagelig inneklima og samtidig halverer strømregningen sammenlignet med et vanlig hus. Inneklimasentralen sørger for god ventilasjon, rikelig med varmtvann til dusjing og lignende, samt vannbåren varme der man ønsker dette. Uteluften filtreres og forvarmes ved hjelp av en varmegjenvinner før den leveres ut i boligen gjennom ventilasjonsanlegget. I tillegg kan luften kjøles ned på varme sommerdager og på nattestid. En energieffektiv integrert varmepumpe sørger for vannbåren varme og varmtvann med et meget lavt strømforbruk. Hele inneklimasentralen styres enkelt via en app på telefonen.

Vil du vite mer?

Vi i Mesterhus hjelper deg med å få det huset du ønsker deg. Hvis du bestiller en katalog kan du også skrive litt om hva du ønsker deg, og vi vil ta kontakt med deg!

Interessert i å se mer av det Hunter og Fredric gjør? Følg Fredrik på Instagram, Facebook eller Youtube.

Hunter er å finne på Instagram.

Relaterte artikler

Verdensmester bygger hus med Mesterhus!

Verdensmester bygger hus med Mesterhus!

En av Norges største motorsportsprofiler, Fredric Aasbø, og hans amerikanske forlovede Hunter Taylor skal snart i gang med å bygge sitt nye Mesterhus i Våler kommune i Østfold. Hunter og Fredric vil dele reisen fra idé til ferdig bygget hus gjennom bilder og video på sine og Mesterhus sine sosiale mediekanaler.

Hva koster det å bygge hus?

Spørsmålene er mange når du skal bygge hus: Hvor mye kommer drømmehuset til å koste totalt? Har vi råd til de løsningene vi ønsker? Hva vil banken si? Og hvorfor står det ikke bare en ferdig pris på nettsiden?

4 tips før du skal bygge hus

4 tips før du skal bygge hus

Eli Karin og Ove har nettopp blitt eiere av FunkyFunkis, og har husbyggingsprosessen friskt i minnet. I den anledning har de fire konkrete tips til deg som ønsker å bygge hus, og hva som var viktigst for dem i prosessen. Se filmen under, eller les videre nedover.