Hopp til hovedinnhold
Smartfiner furu

Elegante og eksklusive panelvegger

Smartfiner veggpaneler er det siste innovative tilskuddet til Smartpanel-familien. Disse panelene er utformet for å tilføre ethvert rom en atmosfære av luksus og eksklusivitet.

Den naturlige trestrukturen på veggene skaper en følelse av varme og raffinement, og treets tidløse skjønnhet gir et varig inntrykk. Med Smartfiner opplever du den autentiske følelsen av ekte trevegger.

Smartfiner Eik Jotunheimen

Smartfiner Eik Jotunheimen. Foto: BYGGMA

Smartfiner-panelene er konstruert med en solid kjerne av høykvalitets Huntonit Proff Vegg, noe som gir ekstra stabilitet og holdbarhet. Begge sider av panelet er utført med kvalitetsfinér, noe som bidrar til et autentisk treutseende fra alle vinkler. Dette er et produkt som stammer fra kortreist norsk skog, og det er en ressursvennlig og bærekraftig løsning for å forvandle ditt hjem eller kontor.

MB Smartfiner Furu Hvaler

MB Smartfiner Furu Hvaler. Foto: BYGGMA

Du har et bredt spekter av valgmuligheter når det gjelder Smartfiner-paneler. De finnes i både furu og eik, og kolleksjonen inkluderer hele fem ulike pigmenteringer for eik og to for furu. Dette gir deg muligheten til å tilpasse veggene etter din personlige smak og stil.

Enkel montering er en nøkkelfordel med disse panelene, takket være klikklåssystemet. Dette systemet gir en skjult innfesting, slik at veggene fremstår som jevne og sømløse. Overflatene er behandlet med beis og lakk for å fremheve trestrukturen og samtidig beskytte den. Resultatet er en unik og holdbar vegg som passer perfekt i en rekke rom og bygninger.

Smartfiner Eik Varanger veggplater

Smartfiner Eik Varanger veggplater. Foto: BYGGMA

Smartfiner-panelene har en standardbredde på 60 cm og kan leveres i høyder opptil 289 cm. Dette gir deg fleksibilitet når det gjelder å tilpasse veggpanelene til rommets spesifikke dimensjoner. Uansett om du ønsker å forvandle stuen din til en koselig oase eller gi kontoret ditt et elegant preg, er Smartfiner veggpaneler et utmerket valg for å oppnå både stil og funksjonalitet.

Smartfiner Eik Saltfjellet

Smartfiner Eik Saltfjellet. Foto: BYGGMA

Relaterte artikler

4 tips før du skal bygge hus

4 tips før du skal bygge hus

Eli Karin og Ove har nettopp blitt eiere av FunkyFunkis, og har husbyggingsprosessen friskt i minnet. I den anledning har de fire konkrete tips til deg som ønsker å bygge hus, og hva som var viktigst for dem i prosessen. Se filmen under, eller les videre nedover.

Gjør de riktige grepene når du pusser opp eller bygger ut

Gjør de riktige grepene når du pusser opp eller bygger ut

Når du skal rehabilitere eller oppgradere et eldre hus er det mange ting som står på agendaen. Noen av dem er imidlertid smartere å gjøre enn andre, og vi anbefaler at du prioriterer etterisolering og utskifting av gamle dører og vinduer. Det vil både føre til økt komfort, lavere strømforbruk og at boligen øker i verdi.