Hopp til hovedinnhold

Skreddersøm og arkitekttegnet

Vi kan få tegnet akkurat det du ønsker deg, eller samarbeide med din arkitekt. Alle hustegningene våre kan også endres og tilpasses etter dine ønsker.

Arkitekttegnet “ferdighus”?

Har du klart for deg hvordan drømmeboligen din ser ut? Vi bygger akkurat det huset du vil ha, enten det er et arkitekttegnet hus til skrå tomt, en funkisvilla eller moderne tomannsbolig. 

Alle Mesterhus kan få tilpasset arkitekttegninger etter dine behov. Velger du det vi kaller skreddersøm, bistår Mesterhus deg hele veien fra plantegning til ferdig drømmehus.

Mesterhus har mange arkitekttegnede ferdighus, men det er svært sjeldent at husene ender opp akkurat slik de er avbildet i katalogen. Byggeprosessen blir formet av menneskene som skal bo der.

Ferdighus av høy kvalitet

Vi i Mesterhus har bygd hus i 50 år, og kan derfor svare deg på alle spørsmålene du måtte ha. Mange lurer blant annet på om vi bare bygger ferdighus? Her forklarer vi litt om hva som ligger i dette begrepet, og hva Mesterhus faktisk gjør.

  • Huset er kvalitetssikret i alle ledd av eksperter og tilfredsstiller alle dagens tekniske forskrifter
  • Om du ønsker endringer, kan de enkelt planlegges og legges til rette for med vår lokale byggmester
  • Du og din familie vil ha glede av et brukervennlig hus i flere tiår fremover

Vi foretrekker ikke å bruke ordet "ferdighus" om vårt produkt, siden våre hus er arkitekttegnet og tilpasses deg og dine behov. Ferdighus-begrepet stammer fra 1970-tallet, hvor kunden kun kunne velge blant katalogmodeller og ofte var husene produsert i moduler på en fabrikk. Hos oss er husbygging noe helt annet.

Ferdighus eller skreddersøm?

Vårt mål er at du skal få ditt drømmehjem, uten å bli begrenset av for få endringsmuligheter eller andre faktorer. Vi vet at ingen kunder er helt like, og mange kunder har ulike preferanser. Husene som er i vår katalog blir derfor ofte sett på som utgangspunkt til våre kunder, enten slik de er i sin helhet, eller som inspirasjon til drømmehuset. Vi tar oss av de utfordringene din tomt eventuelt har, og bygger hus av høy kvalitet som vil tåle tidens tann i mange tiår.