Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Bo på idylliske Roligheten Allé

Gamle Isevei 42, 1738 Borgenhaugen
Pris fra
3 100 000 kr
Frode Eriksen
Eiendomsmegler
Prosjektet bygges av

HPH Byggentreprenør AS

VI KAN BYGGE DIN BOLIGDRØM! I godt over 40 år har HPH sitt navn vært synonymt med godt håndverk i Fredrikstad og omegn. Vi er stolte medlemmer av Mesterhus-huskjeden og arbeider med alt fra egen prosjektutvikling til byggeoppdrag for private, næring og industri.

Gå til forhandlersiden

Roligheten Allé

Navnet sier egentlig det meste. I Roligheten Allé bor du godt hvis du trives like i nærheten av skog og mark, men likevel ønsker å ha alt du trenger i hverdagen lett tilgjengelig. Prosjektet ligger ved flotte Roligheten Gård, i et populært og landlig område på Borgenhaugen rett utenfor Sarpsborg sentrum.Enten du foretrekker leilighet eller rekkehus, tror vi du vil sette pris på de sjarmerende og trygge omgivelsene og den hyggelige småhusbebyggelsen som nærmeste nabo.

  • Rekkehus med 4 soverom og 2 bad
  • 3-roms leiligheter med carport
  • Idyllisk beliggenhet langs trivelig allé

Roligheten blir organisert som borettslagsleiligheter og borettslagsrekkehus. En stor fordel med borettslag er at du har mulighet til å betale kun 50% i innskudd, hvorav resterende blir din andel av fellesgjelden.

Byggingen er godt i gang og tilvalgsprosessen for kjøpere har startet. De første overtagelsene er estimert første kvartal 2024. Ta kontakt med megler for mer informasjon.