Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Innflytningsklar sokkel leilighet med 2 soverom, carport m/sportsbod og terrasse

Hellviksveien 80B, 4375 Hellvik
Pris fra
2 690 000 kr

Soverom

2

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Leilighet

Gårdsnr.

60

Bruksnr.

788
Tor-Inge Larsen
Selger, prosjektutvikler og eier
Prosjektet bygges av

Norrøn Bolig AS

Norrøn Bolig bygger alt fra eneboliger, rekkehus, leiligheter og fritidsboliger til større bolig- og hyttefelt. I tillegg bygger vi om og rehabiliterer boliger etter kundens ønsker.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

I Hellviksveien 80B har vi for salg en innholdsrik og nylig innredet leilighet for salg. Leiligheten er klar for overtakelse.

Leiligheten inneholder:

 • 2 soverom
 • Åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til romslig terrasse
 • Bod/vaskerom
 • Gang
 • Bad
 • Terrasse på 15m2


I tillegg har leiligheten:

 • Carport med sportsbod på 36,5 m2


Leiligheten har et moderne preg med smarte planløsninger. Det er lagt vekt på høy standard både i utførelse og materialvalg.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon og visning.

Kjøpesum, omkostninger og størrelse

Kjøpesum:
Hellviksveien 80B selges for kr. 2.690.000,- nøkkelferdig

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesum tilkommer offentlige avgifter til staten

 • Dokumentavgift kr. 12.500,-
 • Tinglysingsgebyr kr. 500,-
 • Tinglysingsgebyr pr pantedokument kr. 500,-
 • Utskrift fra grunnbok kr. 240,-

Totale omkostninger: 13 740,-

Størrelse på leiligheten og carport m/sportsbod:

 • BRA leilighet 73,1 m2
 • BRA carport og sportsbod: 36,5m2

Totalt: 109,6 m2

Hellvik og nærområdet

Fra Kvednabakken er det cirka fem minutter å gå til skole, barnehage og idrettsanlegg. Hellvik skole er en barne- og ungdomsskole med klasser fra 1. til 10. trinn. Barnehagen er også en viktig del av nærmiljøet og et treffsted for barn og voksne. Hellvik barnehage har åpent fra kl. 0630 - 1630 hver dag.

Like i nærområdet finner du den nye Coop Prix butikken. Her får du alt du måtte trenge for å bo godt på Hellvik.

Hellvik byr på mye for den som liker å være ute. Det er flotte turmuligheter både til lands og til vanns, to gode golfbaner innen et kvarters kjøretur, og mange badeplasser i både saltvann og ferskvann.

5-10 minutters kjøring mot Egersund ligger Maurholen Golfpark, hvor Egersund Golfklubb har en flott og utfordrende 9 hulls golfbane i naturlige og fredelige omgivelser. Kjører du noen minutter ekstra nordover, kan du teste golfbanen på Ogna. Her på Ogna ligger også den fantastiske Ognastranden, og når du følger Rv44 nordover venter herlige jærstrender på rad og rekke.

Av de drøyt 800 som bor på Hellvik i dag, pendler mange nordover og starter arbeidsdagen i fred og ro med PC`en på fanget med Jærens flate landskap utenfor togvinduet. Vel framme på jobb har man full kontroll på dagens gjøremål, og på turen hjemover kan skuldrene senkes igjen. Dermed er det kun familien og det gode liv som venter når toget kjører inn på Hellvik stasjon.

VY har togavganger fra Hellvik stasjon hver halvtime i rushtiden morgen og ettermiddag, og hver time resten av dagen. Den samme frekvensen gjelder både fra Egersund og Stavanger til Hellvik.

Hvis bilen er førstevalget så blir du fort kjent med Jærveien (Rv. 44) som er ferdselsåren til Hellvik fra både Sandnes og Egersund. Hellvik ligger behagelig tilbaketrukket fra riksvegen og det er stort sett kun beboere og turister som ferdes langs de rolige veiene i Hellvik.

Andre prosjekter fra Norrøn Bolig AS