Hopp til hovedinnhold
1 / 0

En erstatning for kjelleren og garasjen som allerede er full ???

Høljebakkane 12, 4373 Egersund
Pris fra
kr 1 290 000

Soverom

0

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Andre

Gårdsnr.

48

Bruksnr.

81
Terje Dyrsand
Selger

Beskrivelse

I Høljebakkane 12 skal Norrøn Rehabilitering AS i gang med bygging av 3 lagerbygg med lagerseksjoner i størrelsen 72-144 m2

Tengs Lagerpark vil ligger sentralt plassert på Tengsareid i Egersund med kort avstand til Egersund sentrum.

Størrelsene på seksjonene er 72m2 og 144 m2. Det er også muligheter for å slå sammen seksjoner dersom du har behov for enda større plass.

Lagerlokalene bygges ut i forskjellige byggetrinn. Første lagerhall står klar allerede nå. Ta kontakt for visning.

Tengs Lagerpark er for både bedrifter, privatpersoner og lag/foreninger. Her velger du helt selv hva du skal bruke lageret til.

Mulighetene med å eie sitt eget lagerlokale er mange. Det gir fleksibilitet og full frihet ved at du kun trenger å forholde deg til dine behov ved eventuelle tilpasninger. Som eier disponerer du nemlig og innreder lokalene etter eget ønske i lokaler som er tilgjengelige 24 timer i døgnet, hele året.

Kjøper du lagerlokale som bedrift er det flere gunstige økonomiske prinsipper som slår inn. Det mest vesentlige er MVA-fradrag for de som er berettiget til det, samt at alt av driftskostnadene ved bygget vil kunne utgiftsføres. Dette bidrar til å gi en mye lavere skatteberegning for bedriften.

STØRRELSE OG LEVERANSEBESESKRIVELSE

Tengs Lagerpark skal være attraktivt for både private og bedrifter og vi strekker oss langt i å tilfredsstille de ulike kravene du som kjøper eventuelt måtte ha. Derfor er lagerseksjonene vi leverer svært fleksible, både med tanke på størrelse, innredning og lommebok.

Lagerseksjonene leveres ferdig isolert og klargjort for vann og avløp. Gulvoverflaten er støvbundet betong. Ytter- og innervegger er isolerte sandwichelementer, og det er installert elektrisk leddheisport med vinduer og fjernkontroll til hver enkelt seksjon.
Hver seksjon får også med eget strømskap. Byggene har fleksible seksjoner på 72 og 144 m2 i gulvareal med takhøyde på 6m.

Hver seksjon har muligheter for tilpasninger gjennom tilvalg.
Her kan man utnytte takhøyden til det fulle og få mest mulig lagringsareal eller benytte deg av vårt utvalg av tilvalgprodukter, og få det akkurat som du selv vil. Ta kontakt for å se på muligheter.

Vi ønsker å gjøre det svært enkelt. Hos oss får du et fiks ferdig lokale, ferdig bygd og nøkkelen rett i hånda ved overtakelse. Verdien på eiendelene dine vil holde seg lenger ved å bli godt tatt vare på.

Ved å være tidlig ute i vekstområdet på Tengs, er det store muligheter for at investeringen også på sikt vil øke i verdi. Opparbeiding av et ryddig og hyggelig uteområde, bidrar til god trivsel og positiv prisutvikling ved et eventuelt videresalg. Det vil bli laget sameievedtekter som ivaretar og regulerer dette på en trygg måte.

Ta kontakt for prospekt, full leveransebeskrivelse og priser.

KOSTNADER

SALGSPRIS:

  • Salgspris 72m2 lagerlokale kr. 1.290.000,-
  • Salgspris 144 m2 lagerlokale kr. 2.580.000,-


TILLEGG TIL SALGSPRIS:
I tillegg til salgspris tilkommer offentlige omkostninger til Staten på :

  • Dokumentavgift kr. 0,-
  • Tinglysingsgebyr kr. 500,-
  • Utskrift av pantattest kr. 240,-
  • Evt. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantedokument kr. 500,-

Totale omkostninger kr. 1 240,-

MÅNEDLIGE UTGIFTER:
Foreløpig er det beregnet en månedlig kostnad på kr. 198,- for 72m2 lager og kr 234,- for 144m2 lager. Disse kostnadene dekker følgende:

  • Forsikring
  • Tomtefeste


Eventuelle andre utgifter kan tilkomme betinget av hva sameiet blir enige om.