Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Hytte Hamarøy

Nøkkelinformasjon

Soverom

2

Bad

1

Grunnflate (BYA)

59

Bruksareal (BRA)

49,8

Største lengde

9,9 m

Største bredde

6,0 m

Hamarøy er en kompakt hytte med en fascinerende takstruktur og sjenerøs takhøyde. Hytten er konstruert på søyler, noe som gjør den enkel å plassere både på skrånende og flate tomter. Kombinasjonen av naturlige, ubehandlede farger og takets form, som harmonerer med omgivelsene, gjør at hytten smelter inn i ulike landskap.

Innholdsrik hytte

Inngangen til hytta ligger på en av langsidene. Når du trer inn i inngangspartiet, møter du store vindusflater og god takhøyde som gir deg en fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. En plassbygd sittebenk kan enkelt tilpasses i forlengelse av kjøkkenet og kan brukes som ekstra lagringsplass og/eller soveplass. Utenfor de store hjørnevinduene er det også en plassbygd bord/benk integrert i fasaden.

I hele oppholdsrommet vil du oppleve at det føles som om du sitter midt i naturen, og skillet mellom innendørs og utendørs blir flytende. En dør i nærheten av ildstedet gir direkte tilgang til utendørsområdet.

Store vindusflater

Lyset og den gode kontakten med omgivelsene og landskapet utenfor opplever du ikke bare i oppholdsrommet, men også i soverommene og på hemsen. De store vinduene på soverommene rammer inn utsikten fra en annen vinkel enn i oppholdsrommet. Det er en smart idé å vurdere å bruke plassen under sengene til oppbevaring.

Hemsen for ekstra lagringsplass eller soveplass

Hemsen gir muligheten for ekstra soveplasser eller ekstra lagringsplass. Herfra har du god oversikt over rommet under, og du kan nyte den flotte utsikten utover landskapet. I tillegg til naturlig lys fra oppholdsrommet, får du også lys fra takvinduet.

Det er verdt å merke at hemsen ikke har målbart areal på grunn av takhøyden, som er under 1,9 meter.

Skånsom mot naturen

Hamarøy er bygget på søyler og krever ikke store, planerte tomter. Dette gjør at hytten tar hensyn til naturen, landskapet og dyrelivet. Hytten har en lengde på ca. 9,9 meter og en bredde på 6,0 meter.

* Alle bilder og illustrasjoner er ment som inspirasjon og kan avvike fra de endelige tegningene.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?